BENİM KONUM NEDEN SİLİNİYO ???

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Magdur
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

BENİM KONUM NEDEN SİLİNİYO ???

Mesaj gönderen Magdur »

EARTH'ın yaptıgı hırsızlıgı güzel bi dille 2 . defa foruma yazdım fakat gene konumu sildiler şimdi benim konumla aynı nitelikte linkler acıcam onlar kapatılmıyor bnimki kapatılıyor buda benim DeLTaFoRCeTİGER adlı karakterimi calan adama yani EARTH'a özel muamele gösterilmiş anlamına geliyor bu adamın eski bir gm tanıdıgı varmıs bunu yazmıcaktım siz istediniz bana yazmıstı charı calmadan önce Bülent ismini verdi.Ve oyundan forumdaki konularını sildirticem dedi.Arkadaşlar bu gün ben yarın siz bu yönetim nereye kadar böyle gidecek ? Kaç kişiye daha haksızlık yapılacak benim konum kilit yese ben bişey demicem ama konunun silinmesi cok mantıksızca resmen adam konuyu sildirttim dedi.ARKADAŞLAR BUNA DUR DEMENİN VAKTİ GELDİ BİR GEREKCE ACIKLAMA BİLE SÖYLEMEDEN KONUYU SİLİYORLAR BEN FİKRİMİ SÖYLEYEMEYECEKMİYİM BU OYUNA OKADAR PARA VERDİM O KADAR PLUSTIR AKCEDİR ALDIM BUMUDUR KARSILIGI AÇTIGIM KONULARI SİLMEK MİDİR BEN DAVAMDAN YOLUMDAN VAZGEÇMİYECEĞİM NE KDR SİLERSENİZ SİLİN ARTIK YETER.BU DURUM DEVAM EDERSE GEREK MERCİİLERE BİLDİRİCEM ALIN SİZE CHAR CALIMI İLE İLGİLİ BİR KONU BUNLAR NEDEN KAPATILMIYOR ??

viewtopic.php?f=22&t=7290

viewtopic.php?f=22&t=78103

BUNLAR SİLİNMİYORDA NE HAKLA BENİM KONUM SİLİNİYOR EVET EARTHA ÖZEL MUAMMELE YaPILIYOR BENİM KONUM SİLİNİYOR VERDİGİM EMEKLER GEREK MADDİ GEREK MANEVİ ÇABALAR HARAM OLSUN ÖTEKİ DÜNYADA İKİ ELİM YAKANIZDADIR BU KADAR HAKSIZLIK YETER YÖNETİM HADDİNİ AŞIYOR...!

“Genel Sohbet” sayfasına dön