Merhabalar Kuklacı Sakinleri
Yaklaşık 3 senedir devam ettirdiğim , bir yerlere gelmek için çaba gösterip aslında hiçbir yerde olamadığım uzun soluklu saçma bir hikayenin sonuna gelmiş bulunuyorum , Kısa zaman içersinde yaptığım dostluklar , Kısa zaman içersinde YİTİRDİĞİM dostluklarım bir hayli çoktu , Hiçbir zaman 4X4 olamadım ; Olmayada çalışmadım , Bunun getirdiklerinden dolayıda çoğu zaman üzüldüm . Hata yapmadım saygısızlık etmedim demiyeceğim çünkü bunu herkez sinir hat safhaya ulasınca bir şekilde ister istemez yapıyor . Bazen kızdığım şeyleri kendim bile yaptım çoğu zaman bunların farkına varıp kafama duvarlara vursamda bir fayda etmedi , Bunları neden söylüyorum ..
Oyunda tanışıp Reel hayatta görüştükten sonra kalplerini kırmak istemediğim bir kaç --Z B-- bir kaç dostumdan , abim beni affetmeleri için söylüyorum , İsimlerini vermeye gerek duymuyorum çünkü herkez ne yaptığının ona ne yapıldığının farkındadır ,
Not Olarak
Oyun başlangıcımda RoA 'ya olan ilgimden dolayı tanıştığım ve her zaman arkamda birer güç olarak durduklarını hissetiğim WaxWhineRAVYN [ Namıdiğer Oktay abi'me ] ve birçok arkadaşıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum , Özellikle bu yaz yaşadığım olayların bilincinde olup hep destek olduğunuz içinde ayrı ayrı teşekkürler ,
Tanışıp kalp kırdığım diğer arkadaşlarımdanda özür diliyorum , Umarım herkez hakkını helal etmiştir . Ufak bir hatırlatma , İstanbul / Fatih 'de herhangi bir şekilde problem olduğunda bana ulaşabılırsınız Çapa'da okuyorum arkadaşlar , Sağlıcakla kalın Mutluluğunuz Güler Yüzlülüğünüz Daim olsun .
................. XxSuPeRMaNxX
Karakterim PaNeL [ Emre ve Eren kardeşim'e Emanettir ]
XxSuPeRMaNxX Ayrılık .
- XxSuPeRMaNxX
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
XxSuPeRMaNxX Ayrılık .
Sevginin gücü ..
Mustafa
Kemal
ATATÜRK
FreddieMercury QUEEN
Mustafa
Kemal
ATATÜRK
FreddieMercury QUEEN
Re: XxSuPeRMaNxX Ayrılık .
Hoşçakal Can Abi,İyi Kötü Günlerimiz Oldu Az Kenan Atmadık Senle
:?
Violencexl(49)
Violence(49)
***GAME***OVER***
Violence(49)
***GAME***OVER***
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
Yolun Açık Olsun Can Dogru Kararı Verdiğine İnanıyorum Kendine İyi Bak Arada Uğra

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kendine iyi bak.aramızda bir gerginlik var fakat neden olduğunu bilmiyrum.bu gerginliğin nedenini özelime yazarmısın
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Hoşçakal kardeşim kendine iyi bak
Reel hayatta başarılar seni aramızda görmek büyük bir zevkti seni özlüyeceğiz

Hayatında başarılar..
Hotmail paraylamı mğ.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
atabey yazdı:Hoşçakal kardeşim kendine iyi bak
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ace Of Spades
Hoşçakal , görüşmek ümidiyle . Kendine iyi bak
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
XxSuPeRMaNxX yazdı: Merhabalar Kuklacı Sakinleri
Yaklaşık 3 senedir devam ettirdiğim , bir yerlere gelmek için çaba gösterip aslında hiçbir yerde olamadığım uzun soluklu saçma bir hikayenin sonuna gelmiş bulunuyorum , Kısa zaman içersinde yaptığım dostluklar , Kısa zaman içersinde YİTİRDİĞİM dostluklarım bir hayli çoktu , Hiçbir zaman 4X4 olamadım ; Olmayada çalışmadım , Bunun getirdiklerinden dolayıda çoğu zaman üzüldüm . Hata yapmadım saygısızlık etmedim demiyeceğim çünkü bunu herkez sinir hat safhaya ulasınca bir şekilde ister istemez yapıyor . Bazen kızdığım şeyleri kendim bile yaptım çoğu zaman bunların farkına varıp kafama duvarlara vursamda bir fayda etmedi , Bunları neden söylüyorum ..
Oyunda tanışıp Reel hayatta görüştükten sonra kalplerini kırmak istemediğim bir kaç --Z B-- bir kaç dostumdan , abim beni affetmeleri için söylüyorum , İsimlerini vermeye gerek duymuyorum çünkü herkez ne yaptığının ona ne yapıldığının farkındadır ,
Not Olarak
Oyun başlangıcımda RoA 'ya olan ilgimden dolayı tanıştığım ve her zaman arkamda birer güç olarak durduklarını hissetiğim WaxWhineRAVYN [ Namıdiğer Oktay abi'me ] ve birçok arkadaşıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum , Özellikle bu yaz yaşadığım olayların bilincinde olup hep destek olduğunuz içinde ayrı ayrı teşekkürler ,
Tanışıp kalp kırdığım diğer arkadaşlarımdanda özür diliyorum , Umarım herkez hakkını helal etmiştir . Ufak bir hatırlatma , İstanbul / Fatih 'de herhangi bir şekilde problem olduğunda bana ulaşabılırsınız Çapa'da okuyorum arkadaşlar , Sağlıcakla kalın Mutluluğunuz Güler Yüzlülüğünüz Daim olsun .
................. XxSuPeRMaNxX
Karakterim PaNeL [ Emre ve Eren kardeşim'e Emanettir ]
aytac16 yazdı:Reel hayatta başarılar seni aramızda görmek büyük bir zevkti seni özlüyeceğiz![]()
Gerçek hayattaki başarın bizi daha mutlu eder bir süre oyuna girme ilk basta zor gelecektir ama senin başaracağına inanıyorum.

LEPRECHAUN