XxSuPeRMaNxX Ayrılık .

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XxSuPeRMaNxX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

XxSuPeRMaNxX Ayrılık .

Mesaj gönderen XxSuPeRMaNxX »

Merhabalar Kuklacı Sakinleri
Yaklaşık 3 senedir devam ettirdiğim , bir yerlere gelmek için çaba gösterip aslında hiçbir yerde olamadığım uzun soluklu saçma bir hikayenin sonuna gelmiş bulunuyorum , Kısa zaman içersinde yaptığım dostluklar , Kısa zaman içersinde YİTİRDİĞİM dostluklarım bir hayli çoktu , Hiçbir zaman 4X4 olamadım ; Olmayada çalışmadım , Bunun getirdiklerinden dolayıda çoğu zaman üzüldüm . Hata yapmadım saygısızlık etmedim demiyeceğim çünkü bunu herkez sinir hat safhaya ulasınca bir şekilde ister istemez yapıyor . Bazen kızdığım şeyleri kendim bile yaptım çoğu zaman bunların farkına varıp kafama duvarlara vursamda bir fayda etmedi , Bunları neden söylüyorum ..
Oyunda tanışıp Reel hayatta görüştükten sonra kalplerini kırmak istemediğim bir kaç --Z B-- bir kaç dostumdan , abim beni affetmeleri için söylüyorum , İsimlerini vermeye gerek duymuyorum çünkü herkez ne yaptığının ona ne yapıldığının farkındadır ,
Not Olarak
Oyun başlangıcımda RoA 'ya olan ilgimden dolayı tanıştığım ve her zaman arkamda birer güç olarak durduklarını hissetiğim WaxWhineRAVYN [ Namıdiğer Oktay abi'me ] ve birçok arkadaşıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum , Özellikle bu yaz yaşadığım olayların bilincinde olup hep destek olduğunuz içinde ayrı ayrı teşekkürler ,

Tanışıp kalp kırdığım diğer arkadaşlarımdanda özür diliyorum , Umarım herkez hakkını helal etmiştir . Ufak bir hatırlatma , İstanbul / Fatih 'de herhangi bir şekilde problem olduğunda bana ulaşabılırsınız Çapa'da okuyorum arkadaşlar , Sağlıcakla kalın Mutluluğunuz Güler Yüzlülüğünüz Daim olsun .
................. XxSuPeRMaNxX

Karakterim PaNeL [ Emre ve Eren kardeşim'e Emanettir ]
Sevginin gücü ..

Mustafa
Kemal
ATATÜRK

FreddieMercury QUEEN
Kullanıcı avatarı
tokyogo3
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: XxSuPeRMaNxX Ayrılık .

Mesaj gönderen tokyogo3 »

Hoşçakal Can Abi,İyi Kötü Günlerimiz Oldu Az Kenan Atmadık Senle :cry: :?
Violencexl(49)
Violence(49)

***GAME***OVER***
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DescriptionS »

Yolun Açık Olsun Can Dogru Kararı Verdiğine İnanıyorum Kendine İyi Bak Arada Uğra :( ;)
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

Kendine iyi bak.aramızda bir gerginlik var fakat neden olduğunu bilmiyrum.bu gerginliğin nedenini özelime yazarmısın
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Hoşçakal kardeşim kendine iyi bak
Kullanıcı avatarı
aytac16
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen aytac16 »

Reel hayatta başarılar seni aramızda görmek büyük bir zevkti seni özlüyeceğiz :cry:
ResimResimResimResim
Resim
Chat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Chat »

Hayatında başarılar..
Hotmail paraylamı mğ.

Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın. ;)
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

atabey yazdı:Hoşçakal kardeşim kendine iyi bak
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Hoşçakal , görüşmek ümidiyle . Kendine iyi bak
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

XxSuPeRMaNxX yazdı: Merhabalar Kuklacı Sakinleri
Yaklaşık 3 senedir devam ettirdiğim , bir yerlere gelmek için çaba gösterip aslında hiçbir yerde olamadığım uzun soluklu saçma bir hikayenin sonuna gelmiş bulunuyorum , Kısa zaman içersinde yaptığım dostluklar , Kısa zaman içersinde YİTİRDİĞİM dostluklarım bir hayli çoktu , Hiçbir zaman 4X4 olamadım ; Olmayada çalışmadım , Bunun getirdiklerinden dolayıda çoğu zaman üzüldüm . Hata yapmadım saygısızlık etmedim demiyeceğim çünkü bunu herkez sinir hat safhaya ulasınca bir şekilde ister istemez yapıyor . Bazen kızdığım şeyleri kendim bile yaptım çoğu zaman bunların farkına varıp kafama duvarlara vursamda bir fayda etmedi , Bunları neden söylüyorum ..
Oyunda tanışıp Reel hayatta görüştükten sonra kalplerini kırmak istemediğim bir kaç --Z B-- bir kaç dostumdan , abim beni affetmeleri için söylüyorum , İsimlerini vermeye gerek duymuyorum çünkü herkez ne yaptığının ona ne yapıldığının farkındadır ,
Not Olarak
Oyun başlangıcımda RoA 'ya olan ilgimden dolayı tanıştığım ve her zaman arkamda birer güç olarak durduklarını hissetiğim WaxWhineRAVYN [ Namıdiğer Oktay abi'me ] ve birçok arkadaşıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum , Özellikle bu yaz yaşadığım olayların bilincinde olup hep destek olduğunuz içinde ayrı ayrı teşekkürler ,

Tanışıp kalp kırdığım diğer arkadaşlarımdanda özür diliyorum , Umarım herkez hakkını helal etmiştir . Ufak bir hatırlatma , İstanbul / Fatih 'de herhangi bir şekilde problem olduğunda bana ulaşabılırsınız Çapa'da okuyorum arkadaşlar , Sağlıcakla kalın Mutluluğunuz Güler Yüzlülüğünüz Daim olsun .
................. XxSuPeRMaNxX

Karakterim PaNeL [ Emre ve Eren kardeşim'e Emanettir ]
aytac16 yazdı:Reel hayatta başarılar seni aramızda görmek büyük bir zevkti seni özlüyeceğiz :cry:

Gerçek hayattaki başarın bizi daha mutlu eder bir süre oyuna girme ilk basta zor gelecektir ama senin başaracağına inanıyorum.
Resim

LEPRECHAUN

“Genel Sohbet” sayfasına dön