Oğlunun yani yeğenimin adı ,abimin büyücüsü olan SENCERHAN karakteriyle örtüşmekte olup Sencer'dir.Göründüğü üzere abime ısrarla çocuk yakıştırmasını yapanlar kadar abimin çocuğu var.
Eğer yaradılışımda bir mükemmellik varsa o da; Türk olarak dünyaya gelmemdir
DeVaPuTRa yazdı: Oğlunun yani yeğenimin adı ,abimin büyücüsü olan SENCERHAN karakteriyle örtüşmekte olup Sencer'dir.Göründüğü üzere abime ısrarla çocuk yakıştırmasını yapanlar kadar abimin çocuğu var.
Rabbim Analı Baba'lı büyütsün İnşallah ,
Bu konuyla ilgili söylemek istediğim bir kaç şey var , Yaşça çok büyük abilerimiz çoğu zaman samimiyeti düşünerek farklı tarzda sözler söylemekte , yada Caps Lock açık kalmıştır öyle yazıyordur bu tür şeyler kendini bir şey sanan kişiler tarafından yaşça küçük çocuktur aldrış etmeyin gibi düşüncelere kapılmasına neden oluyor ,
Hep savundum şimdide savunuyorum Reel ortamda kimse kimseyi iyi tanıyamamakta ve nasıl birisi olduğunu çözememekte görmeden etmeden yargılar koymak çok yanlış , İyi forumlar
DeVaPuTRa yazdı: Oğlunun yani yeğenimin adı ,abimin büyücüsü olan SENCERHAN karakteriyle örtüşmekte olup Sencer'dir.Göründüğü üzere abime ısrarla çocuk yakıştırmasını yapanlar kadar abimin çocuğu var.
Rabbim Analı Baba'lı büyütsün İnşallah ,
Bu konuyla ilgili söylemek istediğim bir kaç şey var , Yaşça çok büyük abilerimiz çoğu zaman samimiyeti düşünerek farklı tarzda sözler söylemekte , yada Caps Lock açık kalmıştır öyle yazıyordur bu tür şeyler kendini bir şey sanan kişiler tarafından yaşça küçük çocuktur aldrış etmeyin gibi düşüncelere kapılmasına neden oluyor ,
Hep savundum şimdide savunuyorum Reel ortamda kimse kimseyi iyi tanıyamamakta ve nasıl birisi olduğunu çözememekte görmeden etmeden yargılar koymak çok yanlış , İyi forumlar
Zaten kimi görsem +25 yaşında. Bu oyunu çocuk oynamıyor mu hiç yahu?
Hep aklı başı yerinde olgun insanlarmı oynuyor?
Çözemedim gitti, çocuk arıyorum varsa yalnız kalmıyayım..
romantiqqserseri yazdı:Zaten kimi görsem +25 yaşında. Bu oyunu çocuk oynamıyor mu hiç yahu?
bilmediğin kişilere tanımadığın insanlara dil uzatma.senden büyüklere saygılı ol
romantiqqserseri yazdı:Zaten kimi görsem +25 yaşında. Bu oyunu çocuk oynamıyor mu hiç yahu?
bilmediğin kişilere tanımadığın insanlara dil uzatma.senden büyüklere saygılı ol
Ben gözümle görmediğim yada konuşmasından yaşını sezmediğim kimseyi kendimden büyük görmem.
Tamam saygı olur saygıyı kendimden küçüğede duyarım o ayrı bir husus,
Fakat seni rahatsız eden ne oldu?
Anlamadığın bir nokta var sanırım bu oyunu çocuklar oynuyor olabilr. Ben zaten bizi çocuk sananlara hitaben koydum bu fotoları gerçi sen hala tatmin olmamış gibisin ama .
Eğer yaradılışımda bir mükemmellik varsa o da; Türk olarak dünyaya gelmemdir