Bu ne ya ??

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
fenerli
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Bu ne ya ??

Mesaj gönderen fenerli »

FoRuma qiRiyorum NeReDeySe HeR Konu Lonca Konusu oLmus önüNe qeLen Lonca aÇıyor.Yönetici arkadaşLaRın bi çözüm buLması gerekiyor Benim qöRüşüm: ßiri Lonca açacaksa YöneticilerLe qöRüşmesi Lazım bide oyunda Lonca iLe yazışma ne oLuyor qimse yazamıyormu ??
Kullanıcı avatarı
MiLLi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Bu ne ya ??

Mesaj gönderen MiLLi »

Kardeşim Lonca Kurmak Yasak Deyil Böylelikle ıkv daha güçlü olmaktadır.
Eyer şikayetin varsa bunu ıkv yonetıcılerıne Söyliceksin. Kimse Lonca KUracağı zaman herkese soracak deyil.
Herkes Kendi loncasından sorumludur ve yanlış davranışlar oldugunda tabiki yöneticilere haber verilecektir.
Oyunda Loncanın Anlamını Bilenler Kendilerine Güvenen Ve dostlarına Sonsuz Güveni olan insanlardır...
savasturk
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kackin »

fenerli yazdı:FoRuma qiRiyorum NeReDeySe HeR Konu Lonca Konusu oLmus önüNe qeLen Lonca aÇıyor.Yönetici arkadaşLaRın bi çözüm buLması gerekiyor Benim qöRüşüm: ßiri Lonca açacaksa YöneticilerLe qöRüşmesi Lazım bide oyunda Lonca iLe yazışma ne oLuyor qimse yazamıyormu ??
Oldu.TBMM görüşülüp tartışılık kabul edildiğinde cumhurbaşkanlığına gönderilip kabul etmesse ;) referanduma sunulsa(Halk oylaması) daha güzel olmazmı ;) ;) ;) :)
Son..
Kullanıcı avatarı
fenerli
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen fenerli »

MiLLi yazdı:Kardeşim Lonca Kurmak Yasak Deyil Böylelikle ıkv daha güçlü olmaktadır.
Eyer şikayetin varsa bunu ıkv yonetıcılerıne Söyliceksin. Kimse Lonca KUracağı zaman herkese soracak deyil.
Herkes Kendi loncasından sorumludur ve yanlış davranışlar oldugunda tabiki yöneticilere haber verilecektir.
Oyunda Loncanın Anlamını Bilenler Kendilerine Güvenen Ve dostlarına Sonsuz Güveni olan insanlardır...

Sén Lonca qurmuşsun diyemi böLe koNusuyorsun ? Ya benim iSTediqim Foruma giReRKen yani ne biLim arkadaşLaRımızın SorunLaRını v.b DurumLarı qöRmek iStiyoruz - ama bi qiriyorsun foRuma bakıyoruz her konu Lonca alımı - Lonca sohbet sayfası feLan -
Kullanıcı avatarı
fenerli
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen fenerli »

kackin yazdı:
fenerli yazdı:FoRuma qiRiyorum NeReDeySe HeR Konu Lonca Konusu oLmus önüNe qeLen Lonca aÇıyor.Yönetici arkadaşLaRın bi çözüm buLması gerekiyor Benim qöRüşüm: ßiri Lonca açacaksa YöneticilerLe qöRüşmesi Lazım bide oyunda Lonca iLe yazışma ne oLuyor qimse yazamıyormu ??
Oldu.TBMM görüşülüp tartışılık kabul edildiğinde cumhurbaşkanlığına gönderilip kabul etmesse ;) referanduma sunulsa(Halk oylaması) daha güzel olmazmı ;) ;) ;) :)
TBMM ' Ne zamn qöNDeRcen Kaçkinq :D
Kullanıcı avatarı
fenerli
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen fenerli »

fenerli yazdı:
MiLLi yazdı:Kardeşim Lonca Kurmak Yasak Deyil Böylelikle ıkv daha güçlü olmaktadır.

Sén Lonca qurmuşsun diyemi böLe koNusuyorsun ? Ya benim iSTediqim Foruma giReRKen yani ne biLim arkadaşLaRımızın SorunLaRını v.b DurumLarı qöRmek iStiyoruz - ama bi qiriyorsun foRuma bakıyoruz her konu Lonca alımı - Lonca sohbet sayfası feLan -
Ayrıca İkv daha fazLa güçLeniyo feLan deiL LoncadaqiLeR zaten devamLı bu Oyunu oynuyoR başka carlarıda waR yani Oyuna Yeni kaTıLan Loncaya qiRiyor feLan deiL :)
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kackin »

fenerli yazdı:
kackin yazdı:
TBMM ' Ne zamn qöNDeRcen Kaçkinq :D
Oyunculara kalsa onuda yaparlar .Allah'ım nelere kaldık.
Son..
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

Bir kere doğru düzgün TÜRKÇE kullan son kez öneriyorum yoksa şikayette bulunucağım. Lonca sistemi daha aktif değil biz sadece gruplar kuruyoruz bunuda yasaklıyamazlar isteyen (kurallar dahilinde) istediği gibi karakter açma özgürlüğüne sahip o konuda daha kısıtlama yapılmadı. Bu yüzden lonca sistemi açılınca farklı bişey olmaz ise değişmiycektir...
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
MiLLi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen MiLLi »

Kardeşim Lonca kurmakla alakası yok diyosun ya sen lonca kurdun mu dıye hava atıyosun.
Benim kimseye hava atacak Halim yok Sen Mıllete laf atacagına foruma girme daha iyi .
IKV FORUMa Lonca da yazarız TaKTİR DE ederiz senı ılgılendırmez. İşine gelmiyorsa okuma...
Sana Zorla Okutan yok. Yayınladıgımız Haberlerii.
Biz dostlarımızla Bİrlikte Uzun BİR yola çıktık,vE bu yolda gereken herşeyi yaparız...
İİ oYunlar....
savasturk
Kullanıcı avatarı
Godfather
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Godfather »

mıllet loncayı oyunda ezılmemek ıcın acıyor soz sahıbı olmak ıstıyorlar ama 2haftaya kalmaz alayı yalan oluyor bu her gun forumda gordumuz gıbı lonca acıyoruz fln fılan bos ıs bunlar acalar 1 2 hafta sonra kapatırlar loncamız yok ama loncadakı olusum kadar grubumuz var evelallah loncaya gerek yok bence bos ıs zaten lonca kanalıda calısmıyor :=)
Godfatherr Ergenekonx
MiLLet KüLhan ßeyi Olmu$ , Etrafı ßo$ ßıraktık ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Meçhul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$. Harbiden HaLimiz DumAn OLmuş.
Baba Yorgun...

“Genel Sohbet” sayfasına dön