Kütük Yaran
- Samurayjack
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Kütük Yaran
Kütük Yaranın kaldırılması çok kötü oldu 39. seviyeye kadar damagesi iyiydi. Herkez destek ekkibine kütük yaranların gelmesini sölesin destek ekibinin başı şişer ve belki kütük yaranlar gelir 
İbrahimsavaşçı (46)
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Jön Türkler
Re: Kütük Yaran
Teşkilat sunucusunda kütük yaranı rahat bulabilirsin bunun için neden sıkıntı yaptın ki şimdiSamurayjack yazdı:Kütük Yaranın kaldırılması çok kötü oldu 39. seviyeye kadar damagesi iyiydi. Herkez destek ekkibine kütük yaranların gelmesini sölesin destek ekibinin başı şişer ve belki kütük yaranlar gelir
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
Teşkilatta kütük yaran'ı bulmakta zorlancağını sanmıyorum.
Never beleive someone who tells who they are.
bak arkadaşım sana söylüyorum. ben 35 yaşındayım ve hala annemle yaşıyorum. hayatım boyunca hiç çalışmadım ben. liseyi 7 yılda bitirdim. annemim emekli maaşıyla geçiniyoruz ve ben sürekli burdayım. 120 kiloyum belki merak ediyorsundur. bu cüsseme rağmen hayatımda hiç kavgaya girmedim. yumruk nasıl atılır bilmem bile. ama sen arkadaşım sen bu uyuyan devi uyandırdın. açtığın bu berbat başlıklarla beni çıldırttın günlerdir. sen adamsın ki sen, ben hayatımda ilk kez kendi başıma alışveriş yaptım dışarı çıkıp. ip adresinden ev adresine ulaştım
:arrow: :arrow: :mrgreen:Fuzuli yazdı:bak arkadaşım sana söylüyorum. ben 35 yaşındayım ve hala annemle yaşıyorum. hayatım boyunca hiç çalışmadım ben. liseyi 7 yılda bitirdim. annemim emekli maaşıyla geçiniyoruz ve ben sürekli burdayım. 120 kiloyum belki merak ediyorsundur. bu cüsseme rağmen hayatımda hiç kavgaya girmedim. yumruk nasıl atılır bilmem bile. ama sen arkadaşım sen bu uyuyan devi uyandırdın. açtığın bu berbat başlıklarla beni çıldırttın günlerdir. sen adamsın ki sen, ben hayatımda ilk kez kendi başıma alışveriş yaptım dışarı çıkıp. ip adresinden ev adresine ulaştım
- Samurayjack
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Geçen gün elimde 6 tane büyü hasarı olan kütük yaran vardı. 5dk ıçınde hepsını kazıktan sattım.
5 dk içinde hemde insanların kazıktan alması kütük yarana gösterdikleri saygı ve arama çabasıdır
5 dk içinde hemde insanların kazıktan alması kütük yarana gösterdikleri saygı ve arama çabasıdır
İbrahimsavaşçı (46)
- Caylakforum
- İri Fare Avcısı
AmaçFuzuli yazdı:bak arkadaşım sana söylüyorum. ben 35 yaşındayım ve hala annemle yaşıyorum. hayatım boyunca hiç çalışmadım ben. liseyi 7 yılda bitirdim. annemim emekli maaşıyla geçiniyoruz ve ben sürekli burdayım. 120 kiloyum belki merak ediyorsundur. bu cüsseme rağmen hayatımda hiç kavgaya girmedim. yumruk nasıl atılır bilmem bile. ama sen arkadaşım sen bu uyuyan devi uyandırdın. açtığın bu berbat başlıklarla beni çıldırttın günlerdir. sen adamsın ki sen, ben hayatımda ilk kez kendi başıma alışveriş yaptım dışarı çıkıp. ip adresinden ev adresine ulaştım
buraya tıkla