İlk önce merhaba benim yeteneklerim şöyle :
meteorit bilgi : 15
yıldırım bilgi :15
zihin' kutup :15
tesla : 5
meditasyon: 2
büyü bozma : 1
iyimi? savaşçıyı rahat kesiyorum ama
buz bilgi 15
yıldırım bilg 15
direnç kırma : 15
tesla 5
zihin 15
büyü bozma 1
meditasyon 2
böyle daha mı iyi olur ama ben 1. verdigim yetenekleri daha iyi buldum birde sizi fikrinizi alayım dedim... :?:
Soru ??
Re: Soru ??
Savaşçı kesmek için altaki kesinlikle daha iyi kardeşim.ayrıca bir tane de kutup rüzgarına versen dah iyi olur.belki bi işe yarar. 
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba;
Üstteki dağılımda güzel bir dağılım fakat 15 durdurması olan bir savaşçının durdurması bir zihin+15 lik kutupla geri gelir.Ayrıca üstteki dağılımla savaşçı kesersin her sınıfı kesebilirsin ama büyücülerde biraz zorlanabilirsin neden mi direnç kırma atınca üstündeki dirençleri bilmiyorum 240 buz direncin varsa -160 olur. Büyü hasarları arttırıldığı için eğer karşı tarafta full buzsa 4 bin hasarı geçebilir ama yinede senin elin hangisine alışkınsa onu oynamanı tavsiye ederim...
Üstteki dağılımda güzel bir dağılım fakat 15 durdurması olan bir savaşçının durdurması bir zihin+15 lik kutupla geri gelir.Ayrıca üstteki dağılımla savaşçı kesersin her sınıfı kesebilirsin ama büyücülerde biraz zorlanabilirsin neden mi direnç kırma atınca üstündeki dirençleri bilmiyorum 240 buz direncin varsa -160 olur. Büyü hasarları arttırıldığı için eğer karşı tarafta full buzsa 4 bin hasarı geçebilir ama yinede senin elin hangisine alışkınsa onu oynamanı tavsiye ederim...
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
alttaki savaşçı için daha iyidir neden mi fiziksel ile vurunca adam sakınma açınca%60 zırh oluyor yani çok az vuruyorsun zifikselle
Ottomanxölümsüz anısına