~*~ Bir İKV Gencinin Azim ve İdeallerinin Sonucu..! ~*~

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Peqasus
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

~*~ Bir İKV Gencinin Azim ve İdeallerinin Sonucu..! ~*~

Mesaj gönderen Peqasus »

Her Ne KAdar Oyunda Fazla Bulunmasakta , Oyunda Sevenimiz iki elin parmak sayılarını geçmesede ,

Bu Kardeşiniz Dün , Adana ÇUKUR OVA ÜNİVERSİTESİ MADEN MÜHENDİSLİĞİ Bölümüne KAyıt Yaptırmış Bulunmakta

Bu Gün AnKaradan Bu iletiyi PAylaşırken Sizinde Sevincime ORtak Olmanızı İstedim ..

Kim Oldugum Konusuna Gelince ; Beni İsim olarak Pek Tanımazsınız Ama CYBERR ' ın Kardeşi €D!P €RT@N ( P@$@ ) Dedigimde Herkesin Az çok Tanıyacagını Tahmin Edebiliyorum .. Bu Oyunu Bunun bir oyun oldugunu unutmadan kimsenin kalbini kırmadan oynuyorum sizlerinde bu oyunu Benim Gibi tadını Çıkarmak , Zaman Geçirmek ve Kafa Dagıtmak amacı ile oynamanızı Diliyorum , Sizlerinde Minimum Seviyede olsada Bu Amaç İle oynamanız Dilegi ile İYi oyunlar..!

DArısı Başınızaa... :)
~ Ben Ne Adamlar Gördüm Üstlerinde Elbiseleri Yok,Ben Ne Elbiseler Gördüm İçlerinde ADAM Yok .. ! ~

<< Peqasus >><< Wyper >><< Qalpazan >>
Kullanıcı avatarı
xNeFeS
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Re: ~*~ Bir İKV Gencinin Azim ve İdeallerinin Sonucu..! ~*~

Mesaj gönderen xNeFeS »

Tebrikler...
Bu imtihan bir seferlik ...

Bedenin kağıt , kalemin amel !..
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos
Lonca: Choosens

Re: ~*~ Bir İKV Gencinin Azim ve İdeallerinin Sonucu..! ~*~

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

Peqasus yazdı:Her Ne KAdar Oyunda Fazla Bulunmasakta , Oyunda Sevenimiz iki elin parmak sayılarını geçmesede ,

Bu Kardeşiniz Dün , Adana ÇUKUR OVA ÜNİVERSİTESİ MADEN MÜHENDİSLİĞİ Bölümüne KAyıt Yaptırmış Bulunmakta

Bu Gün AnKaradan Bu iletiyi PAylaşırken Sizinde Sevincime ORtak Olmanızı İstedim ..

Kim Oldugum Konusuna Gelince ; Beni İsim olarak Pek Tanımazsınız Ama CYBERR ' ın Kardeşi €D!P €RT@N ( P@$@ ) Dedigimde Herkesin Az çok Tanıyacagını Tahmin Edebiliyorum .. Bu Oyunu Bunun bir oyun oldugunu unutmadan kimsenin kalbini kırmadan oynuyorum sizlerinde bu oyunu Benim Gibi tadını Çıkarmak , Zaman Geçirmek ve Kafa Dagıtmak amacı ile oynamanızı Diliyorum , Sizlerinde Minimum Seviyede olsada Bu Amaç İle oynamanız Dilegi ile İYi oyunlar..!

DArısı Başınızaa... :)

gökçeyi tanıyomda kardeşini oyunda görmemiştim neyse Tebrikler
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·

“Genel Sohbet” sayfasına dön