Stuart Efendi KORK BİZDEN

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Mu Be On

Stuart Efendi KORK BİZDEN

Mesaj gönderen Notr25 »

Stuart Efendi 5 kişilik bir kesimin kısa özetidir..

Öncelikle başta herşey güzeldi. Stuart Efendi'yi yine yerlere sermek için çıkmıştık yola Erg havasında ki o ucra yerlere dalmış gidiyorduk. Fakat sona doğru Direnç kırma sahibi olan büyücümüz gruptan ayrılmıştır. Peki sonra ne oldu. Direnç kırmasız olarak son B.B Kalfa kesildi. GB 71 Makina Çırak Taarruz derken.... Evet Stuart Efendi. Tekrar Merhaba. Ama bu sefer sen şanslısın. Yalnızca ŞANSLISIN.

Muhteşem Tecrübesi ile Tank Arkadaşımız. Tüm benliğiyle savaşan Ofansifimiz. Tüm Dahi zekası ile şifacımız. Ve içlerinde bitmek tükenmek bilmeyen Azimleri ile büyücü kardeşlerimiz. Öyle bir haldeydik ki Tankımız var gücüyle Stuart Efendi'ye meydan okuyor Hedef Ofansif savaşçıya <Bana :) > atılıyor. Şifacımız tüm gücüyle tankımızı destekliyor. Büyücülerimiz o herşeyi donduran kutup rüzgarları ile Enerji çekmeyi savuşturuyor. İçilen onca iksir çekilen onca stres... Sonuç.. Şanslı olmasına karşılık Stuart Efendi bir dirilişin daha Sonunu görüyor.. Peki bu 5 kişi kimdi ;

--------------------------------------------
ToNİK (Ofansif)
IlIxDaLGaCxIlI(TaNK)
Gökxstory (Şifa)
BatıCoLdeAth (Büyü)
IIxStayWithMexII (Büyü)

Ve İşte o son anlar..

Resim
Resim
Resim

Saygılarım la.. ToNİK
Kullanıcı avatarı
Story
İskele Babası
İskele Babası

Re: Stuart Efendi KORK BİZDEN

Mesaj gönderen Story »

gurur meselesiyle kırmacı arkadasın aramızdan ayrıldı sayemde ama siz hiç yılmadınız gercekten tebrik ediyorum eğer o grupta siz değilde bir başkası olsaydı eminim durmaz çıkardım . azminiz beni şaşırtıyor tuttuğunuzu kopartıyodunuz ama keşke ödül olarak 5 madalya dışında birşeylerde alabilseydik :)
Gökxstory

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Kim çıkıyor uleynnn ;) .Sana niye attın diyende yok kardeşim, vardır bir sebebi atmışındır, üstelemeye gerek yok orayı.Çok muhteşem bir çalışmaydı hepinizi tebrik ederim :roll: Hey Murat abi ÇOŞTUR SENDE :) 3 büyücünün yapcagı şeyi ofans olarak yaptın ne demeli şapkası olan yokmu çıkartalım../saygı.

Tüm dahi zekası ile şifacımız, Betül helal sanada ;) Keserken biraz kızdırdın beni, iksirleri geç içiyon diye ama :D süperdin kardeşim.

Ve içlerinde bitmek tükenmek bilmeyen azimleri ile büyücü arkadaşlarım.Büyücülerimizin herşeyi donduran kutup rüzgarları varya bir defa bile aksamadı ve Stuard Efendinin enerji cekimini TAM olarak engelledi

O anlar anlatılmaz, yaşanır. Hepinizi Ayakta alkışlıyorum...
Kullanıcı avatarı
Story
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Story »

ya iksiri çekicek sonra içemicem süre olucak diye bekletiyodum :/ zaateeen enerjin yüzünden basıyorum basıyorumm dolmuyosun kerim 10 bin 10 bin basınca anca yetiyor sana *,*
Gökxstory

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ard arda 4 kere 10 bin bastıgını düşünürsek yetebilir evet ;)
Kullanıcı avatarı
Gkbxxtalat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği

Mesaj gönderen Gkbxxtalat »

Tebrikler :) 5 kişi kesmek genel olarak kimsede yemez iksirlere kıyamazlar . :) siz kıymışsınız keşke itemde alsaydınız :) Birdaki sefere :P
XxByMeRLiNxX
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bizimki item düşürme hevesinden çıkmış, Direnc kırmasız Stuart kesilecegini TÜM İKV YE göstermek adına bir onur mücadelesi haline gelmişti.Açıkcası kalfa kesimi zor oldu ama bir yandan 2 büyü var kutup zorlanıyoruz bi yandan kırma yok canı az iniyor ne yaptık ne ettikk kestik.

Emeğe saygı, Emeği geçenlere Teşşekkürler..
desinger
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen desinger »

Story yazdı:gurur meselesiyle kırmacı arkadasın aramızdan ayrıldı sayemde ama siz hiç yılmadınız gercekten tebrik ediyorum eğer o grupta siz değilde bir başkası olsaydı eminim durmaz çıkardım . azminiz beni şaşırtıyor tuttuğunuzu kopartıyodunuz ama keşke ödül olarak 5 madalya dışında birşeylerde alabilseydik :)

Kırmacı arkadaşınız g k madalyalarınızda hayırlı olsun :)
3 büyü 3 şifa junon kesimi :) +18

ByreaL

http://www.dailymotion.com/video/xi189t ... videogames
Kullanıcı avatarı
coldeath45
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen coldeath45 »

Güzel kestik güzel. Başkası olsa o kadar uğraşmazdı artık gurur meselesi olmuştu kestik çıktık o kadar emeğe item alsaydık birimiz daha iyi olcaktı ama olsun.Özellikle kutupta gökhanla baya bi tedirgin olduk ama şansımızda yaver gitti kutup kaçırmadık hiç tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum :D

İyi Forumlar.
TheCoLdeAth [(^)Kıyamet Asa] [(^)Transformatör Asa]

CoLdeAth [(^) Mevlana Asa]

JesTeR [(^) Bıçak Sırtı Kılıç] [(^) Taşkanat Balta]
Kullanıcı avatarı
AKSiSuRMeNeLi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AKSiSuRMeNeLi »

TebRikLer =)
ßeNi ßeNDeN ßaŞKa KimSe iLqiLenDiRMez !.. KimSeNinDe ßeNiMLe iLqiLenMeSi GeRekMez..

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön