Merhaba arkadaşlar benim karakterlerim aktarıldı. Çalındı vesayre e pin istendi alamadım fakat diğer oyunculara e pinsiz verildi çarları neyse Allah ' ından bulsun haksızlık yapanlar. Şimdi konumuz bu değil. Arkadaşlar ben yeniden karakter kastım ve üstünü bir kaç yardım ile dizdim. Şimdi ben hangi artırıcıyı çekiyim.
Bende 7000 akçe var. 3 Aylık plus var. Kasa erişim v.s hepsi var.
Maden Artırıcı + Ayı
Sarraf Artırıcı + Ayı
Lokman Artırıcı + Ayı
ayrıca bunlardan biri ve nerde rahat çekebileceğimi söylerseniz sevinirim. Geçmişteki isim değiştirme e pin v.s hepsi yüklendi.
Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Hangisini alıyım ?
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: SaDaKaT
Re: Hangisini alıyım ?
Kp artırıcı al naylona basla en mantıklısı bu 
Güzel bir maceraydı...
Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
Selamlar,
Menekşe Elmas dışında diğer sarraf materyalleri fazla para etmiyor genelde.Sana tavsiyem maden ve lokman artırıcı alıp Sivri Ada'da sürekli turlamandır.Lakin ada kalabalık olduğundan,(bir çok oyuncu da maden topluyor malum) biraz sıkıntı çekebilirsin.
İyi eğlenceler...
Menekşe Elmas dışında diğer sarraf materyalleri fazla para etmiyor genelde.Sana tavsiyem maden ve lokman artırıcı alıp Sivri Ada'da sürekli turlamandır.Lakin ada kalabalık olduğundan,(bir çok oyuncu da maden topluyor malum) biraz sıkıntı çekebilirsin.
İyi eğlenceler...
Kardeşim sarraf alki hem mavi topaz hemde menekşe elmas çekersin çünkü şu aralar menekşe elmas'dan fazla para eden bir maden yoktur.
ETERNAL lonca Yönetim üyesi.
BüyücüNün Zırhı BeyniDiR...!!
ETERNAL lonca Yönetim üyesi.
BüyücüNün Zırhı BeyniDiR...!!
xATEŞBEYİx
xCuTioNeRx