İKV Son Gün

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
Kullanıcı avatarı
GarGaMeL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

İKV Son Gün

Mesaj gönderen GarGaMeL »

İsTanBuL KıyaMeT VakTi Son Gün:

Agah Efendi ve diğerlerinin emirlerinden bıkmış olan savaşçılar,büyücüler ve şifacılar isyan çıkarmaya başlamıştır.Bazıları ise agah efendi ve diğerlerini korumak için görevlendirilmiştir.İsyanlar gittikçe büyür ve Lodoslar ve arzlar mecburen birleşir handan hanımın ölümünden sonra başıboş kalan arzlar lodoslara katılır ve arz kalesi de lodos kalesi olur.Bundan 1 yıl sonra isyancılar kaleyi ele geçirir.Bu olayı duyan kuklacı zaten dağalmış olan İstanbul 'u ele geçirme planlarına başlar.İsyancılar ve Agah Efendi 'nin koruyucuları herşeyden habersizce sahilde savaşırken birden bire demirlerin arasında saklanan o korkak fare adamlar sanki içlerine bir kahraman girmiş gibi saldırmaya başlarlar.Bir fare adamın keskin dişi Agah Efendi 'nin omzuna saplanır.Oracıkta yere yığılan Agah Efendi 'yi gören İsmet Bey bir kaç şifacıya onu Mısır Çarşısına götürmesini söyler.İsmet Bey bir an için gök yüzüne bakar öğlen vakti etraf kapkaranlık olmuştur.Bunun sebini düşünürken sahile vurmuş o hurda demir yığınının içinden bir ışık gelir.Bir kaç dakika sonra eski gemiden biri çıkar.Bu kuklacının ta kendisidir.Savaş bir an için durur.O cesur İsmet Bey 'in bile dizleri titremektedir.Kuklacı yavaş yavaş onlara yaklaşırken denizden gelen kürek sesleri İsmet Bey 'in dikkatini çeker.İsmet Bey şaşırır,bu yıllardır görmediği arkadaşı Selami 'dir.Selami uzaklarda iken teknoloji de büyük adımlar atmıştır.Bu güne kadar hiç kimsenin görmediği silahları kuşanan Selami,cebinden yuvarlak bir demir parçası çıkarır.Zifiri karanlıkta bile parlayan kılıcı ile kuklacının sırtında büyük bir yarık açar ve o yuvarlak demir parçasını içine atar.5 sn sonra kuklacının parçaları İsmet Bey 'in önüne düşer.Selami yıkık bir binanın üstüne çıkar ve konuşmaya başlar:

Ben Selami Kelaynak yıllar önce Agah Efendi beni İstanbul 'dan sürdü.Bunun sebebi onun geri kafalığına uymayan araştırmalarımdır.Ama şimdi intikam vakti geldi.Benim yanımda savaşmak isteyenler benimle gelir.Ölmek isteyenlerde Agah ile bir olabilirler.Gülerek yıkık binadan iner ve bütün arz ve lodos muhafızlarının öldürür.Geriye sadece İsmet kalır İsmet Bey 'in yanına gider ve İsmet sende bana katıl der.İsmet 'in çocukluk arkadaşıdır Selami ama 10 yaşındayken birlikte fare kovaladığı Selami değildir o artık gözünü intikam hırsı kör etmiş tek amacı kör bir morukla uğraşmak olan Selami 'dir.İsmet arkasını döner ve gider.Selami arkasından bağırır; seni öldürmek benim için çok zor olucak İsmet ama sen yanlış yolu seçtin.Selami isyancılara döner ve Benimlemisiniz diye bağırır.İsyancılar ona katılır ve eski arz kalesinde ordu kurmaya başlarlar ve son gün geldiğinde,o gün geldiğinde onlarda oyunlarını oynuyacaklar.İki Ters Bir Düz!..
Delikanlı Pokemon toptan çıkmaz.

Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !

İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur...

Alayına Şifaaa!.....
Kullanıcı avatarı
KingxReaper
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: İKV Son Gün

Mesaj gönderen KingxReaper »

[/size]bravo yani oyunun geleceğini yazdı herif ;) ;) ;) ;) ;) ;) hele son cümleler

“Yazım” sayfasına dön