CEZA LİSTESİ !!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
djsmehmet
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

CEZA LİSTESİ !!!!

Mesaj gönderen djsmehmet »

Selam arkadaşlar bu forumda ceza alanların listesini ve ne kadar ceza aldığını bulamıyorum. Eski forumda görebiliyorduk. Nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

[*]TILSIM[*]Kraliçesi:)
Eğer birgün düşersen sıkıntıya,denk gelirsen zorluğa,ve galip gelirse düşmanın sana,dostun TATYANA yanında olacak dostum bunu sakın unutma.
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: CEZA LİSTESİ !!!!

Mesaj gönderen kackin »

djsmehmet yazdı:Selam arkadaşlar bu forumda ceza alanların listesini ve ne kadar ceza aldığını bulamıyorum. Eski forumda görebiliyorduk. Nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

Dediğn gibi eskilerde kaldı.Artık ceza alan kişilere mail yoluyla atıyorlar.Yeni alışmak zor değilmi ;)
Son..
Kullanıcı avatarı
TeaM09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TeaM09 »

djsmehmet yazdı:Selam arkadaşlar bu forumda ceza alanların listesini ve ne kadar ceza aldığını bulamıyorum. Eski forumda görebiliyorduk. Nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

yeni forumumuzda ceza alanlar alındığı için ceza alanların listesi yayınlanmıyor. Mail adresinize bakabilirsiniz. Yoksa www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden ulaşabilirsiniz..
Resim
Kullanıcı avatarı
djsmehmet
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen djsmehmet »

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Forumda bu konu varsa ve kirlilik yarattıysam özür dilerim. İyi oyunlar
Eğer birgün düşersen sıkıntıya,denk gelirsen zorluğa,ve galip gelirse düşmanın sana,dostun TATYANA yanında olacak dostum bunu sakın unutma.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön