Ayrıca imzamda yazan "Harunyus adlı forum hesabım oyuncuları bırakmaya teşvik etmekten dolayı KALICI olarak KAPATILMIŞTIR ! " uyarısıda kaldırılmış. Neyse yavaştan pes ediyorum artık
Evet şaka gibi yönetimle yarışıyorum :)
- harunyusS
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: HARUNYUS
Evet şaka gibi yönetimle yarışıyorum :)
4. kez konum silindi ve bu forum hesabımında ömrü fazla uzun değil şaka gibi gerçekten şaka gibi 
Ayrıca imzamda yazan "Harunyus adlı forum hesabım oyuncuları bırakmaya teşvik etmekten dolayı KALICI olarak KAPATILMIŞTIR ! " uyarısıda kaldırılmış. Neyse yavaştan pes ediyorum artık
HARUNYUSharunyusSharunyusSs
http://www.facebook.com/harunyus
http://www.twitter.com/HarunDursunn
OYUNU BIRAKTIM
12 Ağustos 2011
http://www.facebook.com/harunyus
http://www.twitter.com/HarunDursunn
OYUNU BIRAKTIM
12 Ağustos 2011
- xxkralbuffxx
- Sahaf Yardımcısı
Re: Evet şaka gibi yönetimle yarışıyorum :)
kanka Sen Pes Edebılırsınde Etmıyenler Var yhanı Raad Ol
her Ne KAdar Bız Oyunu Bıraksakta GEne mılletı BılınclEndırıorus
Yönetımın Gıremedıhı yerlerde Bız Varız 
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx
xKraLBuFFx

- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
Harun'um salla bunları.Gerçek yüzlerini gösterdikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Oyunculara duyurulur!...Lütfen yönetimi kötü yönde eleştirmeyin sakın, adamların gücüne gidiyor alınıp konu siliyorlar.Lütfen onları sevin , övün , mutlu edin...
Dostum size sabahtan bu yana söylediklerimi neden anlamak istemiyorsunuz ? Anlamıyorsunuz demiyor çünkü o ayrı bir olay.Siz anlayıp anlamamazlıktan geliyorsunuz.Neden bazı olayların üzerini kapatma çabasındasınız?Yönetici arkadaşımın biri gelmiş konunun yeri burası degil demiş.Konu ne ? Konu veda mesajı.
Eger ben bu konuyu buraya açmayacaksam nereye açacam?Yer gösterin bana.Veda Mesajı adlı başlık oluşturun o zaman.Sürekli tekrarladıgımı yine söylüyorum ben sizi iyi ya da kötü her türlü eleştirmeye hakkım var.Ama sizi kötü yönde eleştiren konuları kaldırıyorsunuz.Size bu emri kimin verdigini çok merak ediyorum açıkcası.Kimmiş bu kendini kötü eleştirdigimi görüpte kaldır emrini veren ? Size sürekli övecek halimiz yok.Konuyu kapatmak için bahane bulamıyorsunuz yazdıgınız yazı şu : Konunun yeri burası degil.Beni bu mesajı vererek güldüren yönetici arkadaşıma teşekkür borçluyum.
İyi forumlar.Bu yazdıklarım boşuna tabiki de.Çünkü bunuda kaldıracaksınız.Acaba bu defa konu kaldırma nedeniniz ne açıkcası çok merak ediyorum .
İyi forumlar.Bu yazdıklarım boşuna tabiki de.Çünkü bunuda kaldıracaksınız.Acaba bu defa konu kaldırma nedeniniz ne açıkcası çok merak ediyorum .
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- pacoct
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Lonca İHTİLAL
sözlerinin hepsine katılıyorum kesinlikle doğrulardan ibaretTURKIYEIMPARATOR yazdı:Harun'um salla bunları.Gerçek yüzlerini gösterdikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Oyunculara duyurulur!...Lütfen yönetimi kötü yönde eleştirmeyin sakın, adamların gücüne gidiyor alınıp konu siliyorlar.Lütfen onları sevin , övün , mutlu edin...Dostum size sabahtan bu yana söylediklerimi neden anlamak istemiyorsunuz ? Anlamıyorsunuz demiyor çünkü o ayrı bir olay.Siz anlayıp anlamamazlıktan geliyorsunuz.Neden bazı olayların üzerini kapatma çabasındasınız?Yönetici arkadaşımın biri gelmiş konunun yeri burası degil demiş.Konu ne ? Konu veda mesajı.
Eger ben bu konuyu buraya açmayacaksam nereye açacam?Yer gösterin bana.Veda Mesajı adlı başlık oluşturun o zaman.Sürekli tekrarladıgımı yine söylüyorum ben sizi iyi ya da kötü her türlü eleştirmeye hakkım var.Ama sizi kötü yönde eleştiren konuları kaldırıyorsunuz.Size bu emri kimin verdigini çok merak ediyorum açıkcası.Kimmiş bu kendini kötü eleştirdigimi görüpte kaldır emrini veren ? Size sürekli övecek halimiz yok.Konuyu kapatmak için bahane bulamıyorsunuz yazdıgınız yazı şu : Konunun yeri burası degil.Beni bu mesajı vererek güldüren yönetici arkadaşıma teşekkür borçluyum.
![]()
onlar kilit vurur konu siler hesap kapatır kapatsınlar ne olucakki vursunlar bi hesap daha açılır başlık kilitmi oldu sol üst köşede yeni başlık var yenisi açılır bize bişey olmazda bu kadar çok kilit vurdukları sürece forum kirliliği devam edicek haklı olduğumuz bütün konularda üstüne düşücez tabi en doğal hakkımız bizler oyuncuyuz ama onlar müşteri olarak bakıyor bakıyorda müşteriye böylemi davranılır...................
başına gelen konunun yeri burası değil de ayrı bi olay koptum ya yazık uğraşıcak bişey bulamamışlar vedalarımı siliyolar ahahahahah bu bölümün adını değissinler genel etkileşim acaba ne demek türkçe karşılıgı nedir bi baksınlar ögrensinler öyle konu silsinler
Amacımız sizi pes ettirmek değil, forumu kurallara uygun kullanmanızdır.harunyusS 06 Eyl 2011 19:46
4. kez konum silindi ve bu forum hesabımında ömrü fazla uzun değil şaka gibi gerçekten şaka gibi
Kötü eleştirilere karşı değiliz, eleştirme adı altında başkalarına hakaret etme hakkını nerden buluyorsunuz onu anlamıyoruz. Onlarca veda mesajı var onlar neden kapatılmıyor ? Giderayak birilerine laf sokayım hakaret edeyim amacı taşımıyorsanız , konunuz kişisel kavgalara meydan olmamış ise , aynı konuyu 10 yere açıp forum kirliği yaratmamış iseniz kilitlenmez.TURKIYEIMPARATOR 06 Eyl 2011 19:57
Harun'um salla bunları.Gerçek yüzlerini gösterdikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Oyunculara duyurulur!...Lütfen yönetimi kötü yönde eleştirmeyin sakın, adamların gücüne gidiyor alınıp konu siliyorlar.Lütfen onları sevin , övün , mutlu edin... Dostum size sabahtan bu yana söylediklerimi neden anlamak istemiyorsunuz ? Anlamıyorsunuz demiyor çünkü o ayrı bir olay.Siz anlayıp anlamamazlıktan geliyorsunuz.Neden bazı olayların üzerini kapatma çabasındasınız?Yönetici arkadaşımın biri gelmiş konunun yeri burası degil demiş.Konu ne ? Konu veda mesajı. Eger ben bu konuyu buraya açmayacaksam nereye açacam?Yer gösterin bana.Veda Mesajı adlı başlık oluşturun o zaman.Sürekli tekrarladıgımı yine söylüyorum ben sizi iyi ya da kötü her türlü eleştirmeye hakkım var.Ama sizi kötü yönde eleştiren konuları kaldırıyorsunuz.Size bu emri kimin verdigini çok merak ediyorum açıkcası.Kimmiş bu kendini kötü eleştirdigimi görüpte kaldır emrini veren ? Size sürekli övecek halimiz yok.Konuyu kapatmak için bahane bulamıyorsunuz yazdıgınız yazı şu : Konunun yeri burası degil.Beni bu mesajı vererek güldüren yönetici arkadaşıma teşekkür borçluyum.
Öneri mahiyetindeki , yada eleştiri mahiyetindeki hiç bir konuyu kapatmıyoruz. Kurallara uyduğu sürece müdahil olmayız. Forum kirliliği yarattırma çabamız yok . Videolarınızın kaldırılması mevzusuna gelirsek, bir sürü bölümümüz var , orada yayınlanan onlarca video ve alakasız konu var hiç birinide silmiyor yada kilitlemiyoruz.pacoct 07 Eyl 2011 00:42
sözlerinin hepsine katılıyorum kesinlikle doğrulardan ibaret
onlar kilit vurur konu siler hesap kapatır kapatsınlar ne olucakki vursunlar bi hesap daha açılır başlık kilitmi oldu sol üst köşede yeni başlık var yenisi açılır bize bişey olmazda bu kadar çok kilit vurdukları sürece forum kirliliği devam edicek haklı olduğumuz bütün konularda üstüne düşücez tabi en doğal hakkımız bizler oyuncuyuz ama onlar müşteri olarak bakıyor bakıyorda müşteriye böylemi davranılır...................
başına gelen konunun yeri burası değil de ayrı bi olay koptum ya yazık uğraşıcak bişey bulamamışlar vedalarımı siliyolar ahahahahah bu bölümün adını değissinler genel etkileşim acaba ne demek türkçe karşılıgı nedir bi baksınlar ögrensinler öyle konu silsinler
Bu konuyu kilitliyorum Lütfen kurallara uygun konular açınız.
:arrow: Forum Kuralları
........................
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)