VEDA
VEDA
ARKADAŞLAR İYİSİYLE TATLISIYLA SEVİNCİ HÜZNÜYLE 3 SENENİN ARDINDAN BU OYUNA VERDİĞİM EMEĞİN YERSİZ OLDUĞUNU ANLADIM VE BIRAKIYORUM HERKES HAKKINI HELAL ETSİN ALLAH a EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN SAĞLICAKLA KALIN.
***Ş@H***
-
- Acemi Savaşçı
Re: VEDA
ÇARINI BANA VER ÖYLE GİT :d
Emrah abi bırakmana bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm, üzülmemin sebebi seni artık göremiyecem oyunda, sevinmemin sebebide oyundan kurtulman ve kendine real hayatına daha fazla zaman ayırıcak olman için sevindim. Oyunda çok iyi günlerimiz oldu, oyun bitmiş olsada muhabbetimizin bitmiyeceğine eminim. ALLAH yolunu açık etsin...

Her şeyin hakkında hayırlısı olması temennisiyle güle güle Allah'a emanet ol kardeşim. Hayat boyu başarılar dilerim.
[Arenaxbüyü]
:ugeek: " Oyun hiç bir zaman bir amaç olmasın, oyunu zevk için bir araç olarak kullanın! Kısacası oyun bir amaç değil bir araçtır! " :ugeek:
[Arenaxbüyü]
:ugeek: " Oyun hiç bir zaman bir amaç olmasın, oyunu zevk için bir araç olarak kullanın! Kısacası oyun bir amaç değil bir araçtır! " :ugeek:
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Emrah forumda da olsa uğramani isterim.
Senin için hayırlısı ne ise o olsun.
Hakkını helal et.
Senin için hayırlısı ne ise o olsun.
Hakkını helal et.

LEPRECHAUN
- XxSuPeRMaNxX
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Gerçekleri gören herkez birer birer bırakmakta , Yolun açık olsun Real yaşamındada başarılı olmanı temenni ederim .
Sevginin gücü ..
Mustafa
Kemal
ATATÜRK
FreddieMercury QUEEN
Mustafa
Kemal
ATATÜRK
FreddieMercury QUEEN
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
SAHXHAN yazdı:ARKADAŞLAR İYİSİYLE TATLISIYLA SEVİNCİ HÜZNÜYLE 3 SENENİN ARDINDAN BU OYUNA VERDİĞİM EMEĞİN YERSİZ OLDUĞUNU ANLADIM VE BIRAKIYORUM HERKES HAKKINI HELAL ETSİN ALLAH a EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN SAĞLICAKLA KALIN.
Abi ben senin niye oynadığını cözememiştim zaten sonuna geldin oyunun boskoy gitsin hayatına asıl
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- xKadirHanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
nereye gidiyorunusunuz neler oluyo ya :S
ŞAHXKADİRHAN ( Ecel getiren - Latif ) silindi
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ace Of Spades
Varsa hakkımız helal olsun , gidişin üzücü , umarım geri gelişin olur ve sevinçle karşılarız. Allah'a emanet ol kardeşim
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ