DESTEK MİSİNİZ NESİNİZ YETTİ ARTIK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
RoWxWaRRioR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

DESTEK MİSİNİZ NESİNİZ YETTİ ARTIK

Mesaj gönderen RoWxWaRRioR »

İKV Destek Takımı'na onlarca kez başvuru yapıyorum ama yanıt vermiyorlar yada çok geç veriyorlar!

İKV Destek Takımı İKV Camiası'nın tamamına hizmet verme çabasındadır. Aynı gün içinde yapılan ikinci ve sonraki başvurular sizin yanıt almanızı geciktireceği gibi diğer oyuncularında yanıt almasını geciktirmektedir. Bu yüzden bir konu için aynı günde sadece bir adet başvuru gönderiniz.

Aynı gün içinde gönderilmiş iki yada daha fazla başvuruya yanıt verilmez yada yanıt ertelenir.

NOT: Eğer başvurunuz üzerinden 24 saat geçmiş ama yanıt alamamışsanız ikinci bir başvuruyu bir defa daha yapabilirsiniz yada önceki başvurunuzu yineleyebilirsiniz.

BUNU NE DİYE YAZDINIZ BİLMİYORUM AMA SİZE HERGÜN 5 ER TANE MESAJ ATIYORUM TINLADIĞINIZ YOK, İŞİNİZ NE SİZİN ? YETER ARTIK YA VECAP VERİN YA DA DEYİNKİ BİZ SİZİ İPLEMİYORUZ, BIRAKIN OYUNU KURTULUN!
RoWxWaRRioR
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Re: DESTEK MİSİNİZ NESİNİZ YETTİ ARTIK

Mesaj gönderen CuRe »

RoWxWaRRioR yazdı:İKV Destek Takımı'na onlarca kez başvuru yapıyorum ama yanıt vermiyorlar yada çok geç veriyorlar!

İKV Destek Takımı İKV Camiası'nın tamamına hizmet verme çabasındadır. Aynı gün içinde yapılan ikinci ve sonraki başvurular sizin yanıt almanızı geciktireceği gibi diğer oyuncularında yanıt almasını geciktirmektedir. Bu yüzden bir konu için aynı günde sadece bir adet başvuru gönderiniz.

Aynı gün içinde gönderilmiş iki yada daha fazla başvuruya yanıt verilmez yada yanıt ertelenir.

NOT: Eğer başvurunuz üzerinden 24 saat geçmiş ama yanıt alamamışsanız ikinci bir başvuruyu bir defa daha yapabilirsiniz yada önceki başvurunuzu yineleyebilirsiniz.

BUNU NE DİYE YAZDINIZ BİLMİYORUM AMA SİZE HERGÜN 5 ER TANE MESAJ ATIYORUM TINLADIĞINIZ YOK, İŞİNİZ NE SİZİN ? YETER ARTIK YA VECAP VERİN YA DA DEYİNKİ BİZ SİZİ İPLEMİYORUZ, BIRAKIN OYUNU KURTULUN!
Mesajda ve senin de belirttiğin gibi;

Gün içerisinde gönderilmiş iki ya da daha fazla başvuruya yanıt verilmez ya da yanıt ertelenir.

ibaresi bulunmakta. Buna rağmen günde 5 mesaj attığını söylüyorsun. Göz göre göre İKV Destek takımının işini yavaşlatmakla beraber, onları suçluyorsun.

Lütfen biraz duyarlılık ve empati ile yaklaşın. Onlar da bu işi gönüllü olarak yapıyorlar.

Nocomment'in yaptığı bir açıklamayı da kaba taslak belirtmek isterim ki;

Yapılan işten memnun değilseniz ve daha iyisini yapabileceğinizi düşünüyorsanız sizi de bu ekibin içinde görmek isteriz. Kapımız her daim İKV gönüllülerine açık.

İyi forumlar.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kullanıcı avatarı
Megaxreal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Megaxreal »

Gün içinde yapılan 2 veya daha fazla başvuruya destek ekibininde söylediği gibi cevap verilmiyor. 1 kere mesaj attığınız zaman 24 saat içinde ( genelde daha kısa sürede ) cevap geliyor.
Megaxreal

[(^)Ecel Getiren]

>>ZoNGuLDaK><ÇayCuMa<<

KARAELMAS

67

Sen Üzülme Şehidim, Kurşun Oruç Bozmaz !
RoWxWaRRioR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

PEKİ BEN BUNU DÜŞÜNEMEYECEK KADAR AKILSIZ MIYIM ACABA ? 10 GÜNDÜR GÜNDE TEK MESAJ ATARAK DENİYORDUM. SONUNDA CANIMA TAK ETTİ MESAJ HAKKIM BİTENE KADAR MAİL ATMAYA DA DEVAM EDİCEM BELKİ GÖRMEYENE GÖZLERİ 0 MESAJLARI GÖRÜR. ŞU YÖNETİM YALAKASI OLMAKTAN DA KURTULUN ARTIK.
RoWxWaRRioR
RoWxWaRRioR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

DONOTDİSTURB STAYAWAY KAPATIN HADİ KONUYU GEÇ KALDINIZ HADİ HADİ ÇABUK
RoWxWaRRioR
Kullanıcı avatarı
Megaxreal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Megaxreal »

Yönetım y*** mı . Benim karakterlerime 999gün ban verenlerin y*** olmam merak etme . Sadece sana yardımcı olmaya çalışıyoruz ha tabi suç bizde.
Megaxreal

[(^)Ecel Getiren]

>>ZoNGuLDaK><ÇayCuMa<<

KARAELMAS

67

Sen Üzülme Şehidim, Kurşun Oruç Bozmaz !
RoWxWaRRioR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ŞU YALAKA KELİMESİNİ SANSÜRLEMEN BİLE BUNUN GÖSTERGESİ NE DİYİM DAHA.
RoWxWaRRioR
StayAway
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen StayAway »

Merhaba,

Sizlere Genel Etkileşim veya Hızlı Destek forumları üzerinden bu gibi konular için destek veremeyeceğimizi belirtiriz. Destek/İletişim Formu'na göndermiş olduğunuz halihazırda başvurunuz bulunuyorsa, lütfen tarafınıza gönderilecek cevabı bekleyiniz.

• 4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)

Anlayışınız için teşekkürler.
Alper ÇİÇEK

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön