Cok severek oynadigim istanbul kiyamet vakti oynuna bir süre ara veriyorum belkide tamamende diye biliriz oyuna yaklasik 500 tl civari para yatirdim helali hos olsun türk oyunu dedik verdik toplamda belkide 800 civari bölgeye girdim ciktim geriye bakinca koca bir sifir ve aldatilmasinin üzüntüsü var icimde herkes gibi charim güclü olsun istedim calmadin altatmadim kimseyi kirdiklarim varsa affetsin arada gelir hatir sorarim yakin dostlarima tek tek isim vermiycem onlar kendini biliyor zaten ALLAHA EMANETSINIZ ..
Not: theyasakaskim (Yigit) sana bi miktar verecegim var 3 5 gün daha oyundayim haledecegim .
Zorabi --- IIxxGhostmanxxII ---- StylxKüRsAd bunlar disinda hic bir charla alakam yokdur.
Oyun Oyun icinde ..
-
- İskele Babası
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyun Oyun icinde ..
Oyundaki şans faktörü: Şans artırıcı alıp, yağma artırıcı alıp eli boş dönmek üzücü. Burda oyunun sorumluları şunu düşünmek zorunda ya hiç şansı yoksa. Varolmayan şansı artırsan ne olacak burda artık sabit bir miktarın konuşulması gerek. Atıyorum 100 kere kenandan eli boş döndüysen ve artırıcın varsa 101. kenanda sanada birşeyler düşmeli iksir ve çöp efsunların dışında.
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
IIxxGhostmanxxII yazdı:Cok severek oynadigim istanbul kiyamet vakti oynuna bir süre ara veriyorum belkide tamamende diye biliriz oyuna yaklasik 500 tl civari para yatirdim helali hos olsun türk oyunu dedik verdik toplamda belkide 800 civari bölgeye girdim ciktim geriye bakinca koca bir sifir ve aldatilmasinin üzüntüsü var icimde herkes gibi charim güclü olsun istedim calmadin altatmadim kimseyi kirdiklarim varsa affetsin arada gelir hatir sorarim yakin dostlarima tek tek isim vermiycem onlar kendini biliyor zaten ALLAHA EMANETSINIZ ..
Not: theyasakaskim (Yigit) sana bi miktar verecegim var 3 5 gün daha oyundayim haledecegim .
Zorabi --- IIxxGhostmanxxII ---- StylxKüRsAd bunlar disinda hic bir charla alakam yokdur.
- Kanka nereye gidiyorsun yawww olmuyor öylee az dur ADANAdan dönecem 1 2 gune kadar kesın zırh cıkartcaz. sana cıkmasada bana kesın cıkartırız..xD
şaka ayrı bıyana kanka dostlugumuz daım olsun allaha emanetsın arada takılırız muhabbet ederız. ben senı sende benı unutma faceden oyundan konusuruz kanka kendıne ıı bak görusuruz hakkımız varsa sonuna dek helalı hoş olsun.
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- Arenos
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Abi oyunda değer verdiğim büyüklerimden birisin...
Böyle gitmeni istemezdim
Muhabbeti kesmeyip skypedan konusalım...
Hakkım varsa helali koş olsun sende hakkını helal et.
Selametle...
Böyle gitmeni istemezdim
Muhabbeti kesmeyip skypedan konusalım...
Hakkım varsa helali koş olsun sende hakkını helal et.
Selametle...
oOo Arenos oOo
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY!

Gerçekten Arkadaşın Dediği Gibi Şu Oyundaki Şans Faktörü Çok Saçma
Atıyorum Sen Yağma Arttırıcı Alıyorsun Yanındaki , Bırak Arttırıcıyı Plusu Olmayan Adama İtem Düşüyor .
Yani Bu Ne Mantığa Ne Akla Sığıyor .
Bu Sebepten Dolayı Bırakman Üzücü , Hakkında Hayırlısı.
Güle Güle
Atıyorum Sen Yağma Arttırıcı Alıyorsun Yanındaki , Bırak Arttırıcıyı Plusu Olmayan Adama İtem Düşüyor .
Yani Bu Ne Mantığa Ne Akla Sığıyor .
Bu Sebepten Dolayı Bırakman Üzücü , Hakkında Hayırlısı.
Güle Güle
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Hayatta başarılar dilerim, umarım herşey gönlünce olur sağlıcakla kal.
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]