Evet beyler hırs yaptık uğraştık didindik sonunda tankı dizdik herkes zırhı ve dirençleri binleyebiilir burada dikkatinizi çekmek istediğim asıl nokta can 34bn küsür taşkanat ayak düşerse 36bne yaklaşıyo Meranın en iyi GBMX tankı BeoWulFxQuAKe dir. Dirençleri ve zırhı fulleyince canı 34bni geçen varsa buyursun foto koysun
ALFaxPoWeR yazdı: Evet beyler hırs yaptık uğraştık didindik sonunda tankı dizdik herkes zırhı ve dirençleri binleyebiilir burada dikkatinizi çekmek istediğim asıl nokta can 34bn küsür taşkanat ayak düşerse 36bne yaklaşıyo Meranın en iyi GBMX tankı BeoWulFxQuAKe dir. Dirençleri ve zırhı fulleyince canı 34bni geçen varsa buyursun foto koysun
xYasakAşk ın katkılarıyla....
Saygılar...
Ah Osmanım bide o tankı kullanmayı bilseydin Yinede sağlam bir tank olduğu kesin. En son gbmx kesişimizden biliyorum. Çarı ben kullanmıştım
StRiKeR...
ALFaxPoWeR yazdı: Evet beyler hırs yaptık uğraştık didindik sonunda tankı dizdik herkes zırhı ve dirençleri binleyebiilir burada dikkatinizi çekmek istediğim asıl nokta can 34bn küsür taşkanat ayak düşerse 36bne yaklaşıyo Meranın en iyi GBMX tankı BeoWulFxQuAKe dir. Dirençleri ve zırhı fulleyince canı 34bni geçen varsa buyursun foto koysun
xYasakAşk ın katkılarıyla....
Saygılar...
Ah Osmanım bide o tankı kullanmayı bilseydin Yinede sağlam bir tank olduğu kesin. En son gbmx kesişimizden biliyorum. Çarı ben kullanmıştım
StRiKeR...
Benim üstümde hiç bir şey yokken 44 bin can oluyor benim canım yanmaz gardaş
he canım 44bn canı oluyomuş:D full taşkanat adam 40bn olamıyoken adam 44bn diyo:D hacı madem sallıyon neden 44bn daha güzel mesela 50bn 100bn diyebilirdin maksat espiri atmasyonsa 44 ün yanında özel bi hatırasımı var:D