ikv destek
ikv destek
arkadaslar ben ikv destegin yeterince hizmet wermedigini düşüorum kaybolan zırhım icin destege msj attım bana teslim edilcektir dedi 10 gündür yok msj attgımda aynı sey söylendi en sonda msjıma cvp bile wermedi bu nasıl bi hizmet anlayısı yetkililer neden ilgilenmior ikv destek sadece ismimi war yani hizmet yokmu ben bir hizmet göremedim bu konuyla yetkililerin ilgilenmesini istiorum ?
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: ikv destek
Yaklasık 1 2 ay oluyor mesaj atıyorum atma bida diyopizza yazdı:arkadaslar ben ikv destegin yeterince hizmet wermedigini düşüorum kaybolan zırhım icin destege msj attım bana teslim edilcektir dedi 10 gündür yok msj attgımda aynı sey söylendi en sonda msjıma cvp bile wermedi bu nasıl bi hizmet anlayısı yetkililer neden ilgilenmior ikv destek sadece ismimi war yani hizmet yokmu ben bir hizmet göremedim bu konuyla yetkililerin ilgilenmesini istiorum ?
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Baştan savma bi yönetim olduğu sürece böyle devam eder.pizza yazdı:arkadaslar ben ikv destegin yeterince hizmet wermedigini düşüorum kaybolan zırhım icin destege msj attım bana teslim edilcektir dedi 10 gündür yok msj attgımda aynı sey söylendi en sonda msjıma cvp bile wermedi bu nasıl bi hizmet anlayısı yetkililer neden ilgilenmior ikv destek sadece ismimi war yani hizmet yokmu ben bir hizmet göremedim bu konuyla yetkililerin ilgilenmesini istiorum ?
Atasözlerimizden biri aklıma gelmişken söyüyeyim.
it bizim de çulunu değişmiş." İt bildiğimiz it değil bi söz öbeği ==>> Lafım yerine gitmiştir umarım ."
Lawless= ŞAHXVETERAN
Forum kuralı:10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
viewtopic.php?f=26&t=77476
Forum kuralı:10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
viewtopic.php?f=26&t=77476
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Para verin para yollayın anında İKV Desteğe yolladığınız mesaja olumlu bir mesaj gelir.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
pizza yazdı:arkadaslar ben ikv destegin yeterince hizmet wermedigini düşüorum kaybolan zırhım icin destege msj attım bana teslim edilcektir dedi 10 gündür yok msj attgımda aynı sey söylendi en sonda msjıma cvp bile wermedi bu nasıl bi hizmet anlayısı yetkililer neden ilgilenmior ikv destek sadece ismimi war yani hizmet yokmu ben bir hizmet göremedim bu konuyla yetkililerin ilgilenmesini istiorum ?
http://www.incicaps.com/r/1287955941.swf/
diycek başka bişey yok
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
furkaneryilmaz81 yazdı:pizza yazdı:arkadaslar ben ikv destegin yeterince hizmet wermedigini düşüorum kaybolan zırhım icin destege msj attım bana teslim edilcektir dedi 10 gündür yok msj attgımda aynı sey söylendi en sonda msjıma cvp bile wermedi bu nasıl bi hizmet anlayısı yetkililer neden ilgilenmior ikv destek sadece ismimi war yani hizmet yokmu ben bir hizmet göremedim bu konuyla yetkililerin ilgilenmesini istiorum ?
http://www.incicaps.com/r/1287955941.swf/
diycek başka bişey yok
:idea: http://inciswf.com/1288033921.swf

- zakkwylde2010
- İri Fare Avcısı
:arrow:tokyo2drift yazdı:Para verin para yollayın anında İKV Desteğe yolladığınız mesaja olumlu bir mesaj gelir.
Illzakkwyldell
Ilxzakkwyldexl
Ixzakkwyldexl
Ilxzakkwyldexl
Ixzakkwyldexl
Gizlenmiş İçerikGöster
Kapat lan 
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
Laz kanki nereye yolluyoruz parayı yokmu banka hesabı falantokyo2drift yazdı:Para verin para yollayın anında İKV Desteğe yolladığınız mesaja olumlu bir mesaj gelir.

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Desteğe hangi kanaldan mesaj attın arkadaşım ? Destek forumu üzerinden ise bu işlem oyun hatası seceneği secerek mesaj atman gerekiyor ve açıklamaya
Karakter adı:
Sucunucu:
Kaybolan efsunun tam ismi :
yazıp gönderdiğin zaman en geç üç gün içinde cevap gelecektir birde böyle dene...
Emeğe saygı...
Karakter adı:
Sucunucu:
yazıp gönderdiğin zaman en geç üç gün içinde cevap gelecektir birde böyle dene...
Emeğe saygı...

LEPRECHAUN
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
LEPRECHAUN yazdı:Desteğe hangi kanaldan mesaj attın arkadaşım ? Destek forumu üzerinden ise bu işlem oyun hatası seceneği secerek mesaj atman gerekiyor ve açıklamaya
Karakter adı:
Sucunucu:
Emeğe saygı...
Aynısını yaptım bire bir olarak yok ikincil aramadan sonra iteminiz geri gelicek dendi yoğunluğa göre gecike bilir falan zırvaladı mk 2 3 ay oldu ne yoğunluktur bu ?