ikv destek

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
pizza
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

ikv destek

Mesaj gönderen pizza »

arkadaslar ben ikv destegin yeterince hizmet wermedigini düşüorum kaybolan zırhım icin destege msj attım bana teslim edilcektir dedi 10 gündür yok msj attgımda aynı sey söylendi en sonda msjıma cvp bile wermedi bu nasıl bi hizmet anlayısı yetkililer neden ilgilenmior ikv destek sadece ismimi war yani hizmet yokmu ben bir hizmet göremedim bu konuyla yetkililerin ilgilenmesini istiorum ?
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: ikv destek

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

pizza yazdı:arkadaslar ben ikv destegin yeterince hizmet wermedigini düşüorum kaybolan zırhım icin destege msj attım bana teslim edilcektir dedi 10 gündür yok msj attgımda aynı sey söylendi en sonda msjıma cvp bile wermedi bu nasıl bi hizmet anlayısı yetkililer neden ilgilenmior ikv destek sadece ismimi war yani hizmet yokmu ben bir hizmet göremedim bu konuyla yetkililerin ilgilenmesini istiorum ?
Yaklasık 1 2 ay oluyor mesaj atıyorum atma bida diyo :D
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
Unfrei
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Unfrei »

pizza yazdı:arkadaslar ben ikv destegin yeterince hizmet wermedigini düşüorum kaybolan zırhım icin destege msj attım bana teslim edilcektir dedi 10 gündür yok msj attgımda aynı sey söylendi en sonda msjıma cvp bile wermedi bu nasıl bi hizmet anlayısı yetkililer neden ilgilenmior ikv destek sadece ismimi war yani hizmet yokmu ben bir hizmet göremedim bu konuyla yetkililerin ilgilenmesini istiorum ?
Baştan savma bi yönetim olduğu sürece böyle devam eder.
Atasözlerimizden biri aklıma gelmişken söyüyeyim.
it bizim de çulunu değişmiş." İt bildiğimiz it değil bi söz öbeği ==>> Lafım yerine gitmiştir umarım ."
Lawless= ŞAHXVETERAN
Forum kuralı:10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
viewtopic.php?f=26&t=77476
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Para verin para yollayın anında İKV Desteğe yolladığınız mesaja olumlu bir mesaj gelir.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
furkaneryilmaz81
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen furkaneryilmaz81 »

http://www.incicaps.com/r/1287955941.swf/

diycek başka bişey yok
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

furkaneryilmaz81 yazdı:

http://www.incicaps.com/r/1287955941.swf/

diycek başka bişey yok

:idea: http://inciswf.com/1288033921.swf

Resim
Kullanıcı avatarı
zakkwylde2010
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen zakkwylde2010 »

tokyo2drift yazdı:Para verin para yollayın anında İKV Desteğe yolladığınız mesaja olumlu bir mesaj gelir.
:arrow:
Illzakkwyldell
Ilxzakkwyldexl
Ixzakkwyldexl
Gizlenmiş İçerikGöster
Kapat lan :)
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

tokyo2drift yazdı:Para verin para yollayın anında İKV Desteğe yolladığınız mesaja olumlu bir mesaj gelir.
Laz kanki nereye yolluyoruz parayı yokmu banka hesabı falan :D

Resim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Desteğe hangi kanaldan mesaj attın arkadaşım ? Destek forumu üzerinden ise bu işlem oyun hatası seceneği secerek mesaj atman gerekiyor ve açıklamaya

Karakter adı:
Sucunucu:
Kaybolan efsunun tam ismi :

yazıp gönderdiğin zaman en geç üç gün içinde cevap gelecektir birde böyle dene...

Emeğe saygı...
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

LEPRECHAUN yazdı:Desteğe hangi kanaldan mesaj attın arkadaşım ? Destek forumu üzerinden ise bu işlem oyun hatası seceneği secerek mesaj atman gerekiyor ve açıklamaya

Karakter adı:
Sucunucu:
Kaybolan efsunun tam ismi :

yazıp gönderdiğin zaman en geç üç gün içinde cevap gelecektir birde böyle dene...

Emeğe saygı...

Aynısını yaptım bire bir olarak yok ikincil aramadan sonra iteminiz geri gelicek dendi yoğunluğa göre gecike bilir falan zırvaladı mk 2 3 ay oldu ne yoğunluktur bu ?

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön