ÇOK ACİLEN YARDIM ÇOK ACİL LÜTFEN
ÇOK ACİLEN YARDIM ÇOK ACİL LÜTFEN
Arkadaşlar benim karakterler aktarıldı İKV benden geçmiş e pin istedi bende Türkcell aradım tamam verecekler fakat güvenlik amaçlı benden son ödediğim fatura tutarını istiyorlar bende 3 ay önce ödedim ne yapmam gerekir ? Nasıl öğrenebilirim cepfatura diyor oda 35 tl ve üzeri için bilen işin içinde olan biri var ise Allah Rızası için lütfen yardımcı olsun.
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Re: ÇOK ACİLEN YARDIM ÇOK ACİL LÜTFEN
Fatura Takip sisteminden Bulabilirsin Araştırman Lazım...pumpit yazdı:Arkadaşlar benim karakterler aktarıldı İKV benden geçmiş e pin istedi bende Türkcell aradım tamam verecekler fakat güvenlik amaçlı benden son ödediğim fatura tutarını istiyorlar bende 3 ay önce ödedim ne yapmam gerekir ? Nasıl öğrenebilirim cepfatura diyor oda 35 tl ve üzeri için bilen işin içinde olan biri var ise Allah Rızası için lütfen yardımcı olsun.
Tamam buldum saolun çok yardım ettiniz.
Splash senin dediğin yolla işte en az 35TL istiyor. Müşteri hizmetlerini aradım ordan öğrenebiliyormuşum yinede teşekkür ederim.
Splash senin dediğin yolla işte en az 35TL istiyor. Müşteri hizmetlerini aradım ordan öğrenebiliyormuşum yinede teşekkür ederim.
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Ben teşekkür ederim İyi forumlar...pumpit yazdı:Tamam buldum saolun çok yardım ettiniz.