Yaklaşık 1haftadır sonu gelmeyen char çalma olaylarının faillerini ifşa etmek için bu konuyu açmış bulunuyorum.Bizim Loncamızdan da Cesurlarxmfatih charını çalan bu şerefsizlere inş. bi dur denilebilir.01 Şubat 2010 gecesi çalınan Cesurlarxmfatihx charından 02 Şubat 2010 gecesi haberim oldu ve charda bulunan kişi ile iletişime geçtim . Bu kişi charı çalmadığını Hatay/Reyhanlıda bir internet cafeden 30tl ye satın aldığını söylüyordu ve kendisine char kasmamız şartıyla charı bize içi boş şekilde vericeğini söyledi. Bende charı çalan kişinin ismini vermesi ve itemleri teslim etmesi şartıyla kabul ettim.Ama bu kişi charı çalanı tanımadığını sadece para verip satın aldığını iddia ediyordu. Daha sonra bu kişi Illcatlaqllnickiyle Tılsımda char açtı ve mağdur ayağına yatarak kasmamı rica etti.Ama sonra Illxposeydonxllnickli kişi aynı dakikalarda char açıp Teşkillattan yeni geldiğini söyledi ve bazıları Cesurlarxmfatihe ait olan birçok item yansıtmaya başladı.Bu kişilerin birbirleriyle bağlantılı olduğunu fark ettim.Zaten Teşkilattan yeni gelen 8lvl charın böyle itemler yansıtmasıda akıl almaz bir olaydı.Ben bu iki kişiyi sıkıştırınca baştan inkar etmeye çalışsalarda aceleyle oyundan çıktılar yönetimin bu kişilere karşı önlem almasını bekliyorum İyi oyunlar...
Hırsızların bana verdiği msn adresini ve msn adresinin ait olduğu kişinin Facebook hesabını açıklamakta bir zarar görmüyorum. bobo_bjk_113@hotmail.com Umut Akyapı
Lan embesil rütbeyi bırak kaç adamın canı yandı sen biliyormusun sanane rütbesinden ? bi yerinemi sokucaksın hayırdır ? ilgini neden çekiyor rütbe adam demekki çarı var kesiyo sanane bundan veya karizma satın alıyo sanane ? boş boş yorumlar yapmayın
muro demekki sende hırsızsın koçum çok mu koydu bu olay hırsızlar alemine
burdan emek hırsızlarına söylüorum hepiniz şerefs..siniz
Buğra seni tebrik ediyorum çok i ibi iş çıakrdın
Herkesi bu gibilerine prim vermemeye davet ediorum
Cesurlarxfatih
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.(Napolyon) Cesurlarxfatih...
Doğru olan bir şey varsa benimde carlarım calındı adam haklı mynetle iletişim kurdum aam cevab gelmedi
ne yapmak gerekiyor bilgilendirme yapsınlar ya calınan carları geri versinler ya da daha iyi bir çözüm bulsunlar mesela oyundaki tüm carları 49 lwl yapsınlar
Adamın gözünde herşey bitmiş rütbesi kalmış.Töbe Töbe.. Hitaplarıma dikkat etmeyi de senden öğrenmiicem.çok meraklıysan oyun sırasnda bn sana öğretiyim nasıl öğretilir...
immortalx yazdı:muro demekki sende hırsızsın koçum çok mu koydu bu olay hırsızlar alemine
burdan emek hırsızlarına söylüorum hepiniz şerefs..siniz
Buğra seni tebrik ediyorum çok i ibi iş çıakrdın
Herkesi bu gibilerine prim vermemeye davet ediorum
Cesurlarxfatih
koçum beni bilen biliyor.ne hile yaptım ne bişey çaldım Yalçınbuluta sorabilirsiniz fevzi cevriye kolye+ fiziksel gözlük + 30m verdi gözüm bile kalmadı tabi sizin gibi açlar kesin çalardı o itemleri sonradan bitip bana laf atamazsını handanın çocukları handanın yerine başka bişey yazardım ama terbiyem yetmez