Atabey hakkında..
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Atabey hakkında..
Sanırım birisi Atabey'in ismini kullanarak illegal işler yapıyor.. Uyarayım istedim

Karaköy
Ultron
Megatron
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Atabey hakkında..
melihbey yazdı:Sanırım birisi Atabey'in ismini kullanarak illegal işler yapıyor.. Uyarayım istedim
1.Sİ SERKAN ABİYİ HİÇ E-PİN SATARKEN GÖRMEDİM
2. Sİ SATSA BİLE 1 LVL ÇAR AÇIP SATACAK KADAR ACİZ DURUMDA OLMAYAN BİR İNSAN KADAR ACİZ OLMADIGINI HERKEZ BİLİR..
DİKKAT EDELİM ARKADAŞLAR ÇOĞU ÇARIN 1 LVLLİK SAHTE KARAKTERİ AÇILARAK İNSAN DOLANDIRILIYOR.
UYARDIGIN İCİN TESEKKÜRLER KARDEŞ
Daha önce de Atabeyxkasa, Atabeyxşifacı, Atabeyy gibi karakterler açılmıştı. Bu tür karakterlere güven ve itimat etmeyiniz. ATABEY, Atazade, AtabeyII karakterlerinden başka karakterlerden mesul değilim. İyi bayramlar...
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
atabey yazdı:Daha önce de Atabeyxkasa, Atabeyxşifacı, Atabeyy gibi karakterler açılmıştı. Bu tür karakterlere güven ve itimat etmeyiniz. ATABEY, Atazade, AtabeyII karakterlerinden başka karakterlerden mesul değilim. İyi bayramlar...
SERKAN ABİ NE HİKMETSE HEPSİ SENİN ADINI KULLANIYO KISKANILIYORSUN DEMEKKİ
Adam zengin , yapamayanlar zorlanıyor galiba 
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
AtabeyIII diye çar açmışlar ROA dan kim varsa pm atsın dedi pm attım 2 dk aktarım yapıcam şifreni verirmisin dedi. Kesinlikle sana gıcık kapan bi velet açmış o çarları
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Yani senin RoA dan olduğuna inandıyasaBatuhangs730 yazdı:AtabeyIII diye çar açmışlar ROA dan kim varsa pm atsın dedi pm attım 2 dk aktarım yapıcam şifreni verirmisin dedi. Kesinlikle sana gıcık kapan bi velet açmış o çarları
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
ATABEY benim yan karakterim