2 gunde 13 stuart
- ahmo45
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: [RoN]
2 gunde 13 stuart
yeter artık 2 gınde 13 stuart attım 13 madalyadan baska bısey yok yonetım artık bu tur konuslarada bıraz onem wersenız daha ıyı olur ...

- IıFReSHxMoKıI
- IıIFeLLaHIıI
- jokerkaan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Al Dem
Re: 2 gunde 13 stuart
Aynen Katılıyorum SAna 1 Girişte Yol GBM-X Stuart Atttık 3 MAdalya Plus DEdiler Aldık Kasa Erişimi DEdiler Aldık Bir Fundi Zırhı Bile 4 Ayda Düşürdüm Bencede Buna Bi el Atmalılar
FaLaNFeLaN
FaLaNFeLaNII
FaLaNFeLaNIII
FaLaNFeLaNII
FaLaNFeLaNIII
Aklınız varsa Plus ya da şans Artırıcı Kasa falan almayın. 3 Migo tüm Zırhlar Tamam Her junona gırdıgımde bişey düşüyor
Bir arkadaşım var 600 Madalya oldu Daha zırh yok sızın gıbı her şeyi aldı Ona düşürelim diyoruz bıze düşüyor
Hesabı aktarıcak belki hesapta sorun vardır dio
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
bbsnake yazdı:Aklınız varsa Plus ya da şans Artırıcı Kasa falan almayın. 3 Migo tüm Zırhlar Tamam Her junona gırdıgımde bişey düşüyorBir arkadaşım var 600 Madalya oldu Daha zırh yok sızın gıbı her şeyi aldı Ona düşürelim diyoruz bıze düşüyor
Hesabı aktarıcak belki hesapta sorun vardır dio
![]()
Adama Uyun
Eminöü
Control
Control
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Seni kim gruba aldıjokerkaan yazdı:Aynen Katılıyorum SAna 1 Girişte Yol GBM-X Stuart Atttık 3 MAdalya Plus DEdiler Aldık Kasa Erişimi DEdiler Aldık Bir Fundi Zırhı Bile 4 Ayda Düşürdüm Bencede Buna Bi el Atmalılar
1 gun 11 stu = bos sıkmayın kendınızı arkadslar dusecek olan ıtem tek studada duser .ss
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hayat Bana Güzel
- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
Yeni açılan karakterlerde bizimkilere oranla ciddi bir şans fazlalığı var benim tüm karakterlerim sırasıyla Nisan Mayıs ve Haziran 2007 tarihlerinde açıldı ve üzerleri yüzlerce Gb de tamamlandı.Çemberde sadaka niyetine Hidra zırhım cehennem eldivenim var,kendi emeklerimle kelvin eldiven ürettim sonrasında Transformatör zırh çıktı 
2006-2013
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Umut onlara da şükretmek lazım görüyorsun ki o düşürdüklerinin birini bile çıkaramayanlar var hala
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- jokerkaan
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Al Dem
Sen Benim Girdiğim Gruplarla Girsen Kendini Lord Zannedersin EzikoOllxJeWeLSxllOo yazdı:Seni kim gruba aldıjokerkaan yazdı:Aynen Katılıyorum SAna 1 Girişte Yol GBM-X Stuart Atttık 3 MAdalya Plus DEdiler Aldık Kasa Erişimi DEdiler Aldık Bir Fundi Zırhı Bile 4 Ayda Düşürdüm Bencede Buna Bi el Atmalılar![]()
FaLaNFeLaN
FaLaNFeLaNII
FaLaNFeLaNIII
FaLaNFeLaNII
FaLaNFeLaNIII