Susveizle Forum Hesabı Hk.

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
UgLyMeeDLy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Susveizle Forum Hesabı Hk.

Mesaj gönderen UgLyMeeDLy »

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ben foruma pek girmem . Fakat bir tane kendini bilmez benim adımı yazarak açılan konulara yorum yazıyor. Benimle hiçbir alakası olmayıp , Sadece kötülemek amacıyla zırt pırt konulara yorum atıyor.Ben her o weletin yazdığı yorumun altına yorum atmak zorunda mıyım ?

Forum Yetkilisi arkadaşım sende işini yapıp bu arkadaşla ilgilen mümkünse..
Forum hesabı kapatmaya gelince Dakika geçmeden kapatıyorsun . Yoksa Sendemi İşin Dalgasındasın Anlamış Değilim ?

UgLyMeeDLy
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Re: Susveizle Forum Hesabı Hk.

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Başarıları çekemeyen şahıs çok olunca insan haliyle hangisi olduğunu bilemiyor. :)
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Estergonxreis »

bu konuda haklısın adam bizim sayfamızda dahil olmak üzere her konuya saçma sapan yorum yapıyor biz skypte kendi aramızda konuşurken diyoruz allah allah bu adamların karakteri bu değil neden böle işe kalkışmışlar sonuçta oyunu 1haftadır oynamıyoruz az çok herkes birbiri hakkında ufakta olsa bir bilgi sahibi bu tarz adamlar ıp adresindenmi bulunur ne yapılır orasını bilmem ama aynı ıp den girdikleri bütün hesaplar sınırsız blok yesin bu tarz çirkinliklere göz yumulmasın bu oyunda biz koyun değiliz madem herşeyi paraya çevirmeyi bildi bu yönetim bizede huzurla oyun oynamamızı sağlamak sorunda herkese keyifli oyunlar
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
xKaBuSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Delta Force

Mesaj gönderen xKaBuSx »

Estergonxreis yazdı:bu konuda haklısın adam bizim sayfamızda dahil olmak üzere her konuya saçma sapan yorum yapıyor biz skypte kendi aramızda konuşurken diyoruz allah allah bu adamların karakteri bu değil neden böle işe kalkışmışlar sonuçta oyunu 1haftadır oynamıyoruz az çok herkes birbiri hakkında ufakta olsa bir bilgi sahibi bu tarz adamlar ıp adresindenmi bulunur ne yapılır orasını bilmem ama aynı ıp den girdikleri bütün hesaplar sınırsız blok yesin bu tarz çirkinliklere göz yumulmasın bu oyunda biz koyun değiliz madem herşeyi paraya çevirmeyi bildi bu yönetim bizede huzurla oyun oynamamızı sağlamak sorunda herkese keyifli oyunlar
aynen öyle..!!
IıIxDuMaNxIıI

Türkiyemxeczane

DeLTaFoRCeMARAZ
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

UgLyMeeDLy yazdı:Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ben foruma pek girmem . Fakat bir tane kendini bilmez benim adımı yazarak açılan konulara yorum yazıyor. Benimle hiçbir alakası olmayıp , Sadece kötülemek amacıyla zırt pırt konulara yorum atıyor.Ben her o weletin yazdığı yorumun altına yorum atmak zorunda mıyım ?

Forum Yetkilisi arkadaşım sende işini yapıp bu arkadaşla ilgilen mümkünse..
Forum hesabı kapatmaya gelince Dakika geçmeden kapatıyorsun . Yoksa Sendemi İşin Dalgasındasın Anlamış Değilim ?

UgLyMeeDLy
Merhabalar

Normal konularda yada lonca konularında adınızı kullanan kişileri, yada kural ihlali yapanları bize bildirebilirsiniz.
Yapılan kural ihlallerine , kural ihlali ile cevap verirseniz moderasyona maruz kalırsınız

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön