Giraymylove bakarmısın
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
Giraymylove bakarmısın
Slm Giray senin videolar 1080 hd çekiyor hangi programla birde ayarlarını söylermisin ?
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Re: Giraymylove bakarmısın
Su aralar gıray arkadasımız buralarda takkılmıyor herhalde.. Ama Az uz bıldıgıme gore Fraps full Ile cekıyor ve donusturuyor dıye bılıyorum.. Ben gıray arkadasa ıletırım dostum gereklı cevabı sana ıletır hayırlı oyunlarkafemeze yazdı:Slm Giray senin videolar 1080 hd çekiyor hangi programla birde ayarlarını söylermisin ?
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Re: Girayxmylove bakarmısın
Samet'inde dediği gibi Fraps ile çekiyorum videoları.12 Fps ve sesleri kaydetmeyecek şekilde ayarlıyorum.HD formatına dönüştürmek için bir çok programı kullanabilirsin ben total video converter programını kullanıyorum.
HD kalitede video çekmen zor olmayabilir ama bunu bir siteye yüklemek bir hayli uzun süreceğinden emin olabilirsin
Fps değerini daha yüksek tutarak daha kaliteli görüntü elde edebilirsin.Ama bu kaliteli görüntüyü elde ederken oyun oynayışın zorlaşabileceğinden fps ayarını kendine göre deneyerek bulursan senin için daha iyi olabilir.
Ayrıca video çekeceğin oyuna görede fps ayarı yapmalısın.Her oyunu aynı fps ayarı ile kaydetmen videoyu kötüleştirebilir.Gerçek çekimini yapmadan test çekimlerini mutlaka yapmalısın.
http://www.youtube.com/user/Giray2010(reklam olsun)
Ufak bir ayrıntı şifacı karakterimin adı Girayxmylove
HD kalitede video çekmen zor olmayabilir ama bunu bir siteye yüklemek bir hayli uzun süreceğinden emin olabilirsin
Fps değerini daha yüksek tutarak daha kaliteli görüntü elde edebilirsin.Ama bu kaliteli görüntüyü elde ederken oyun oynayışın zorlaşabileceğinden fps ayarını kendine göre deneyerek bulursan senin için daha iyi olabilir.
Ayrıca video çekeceğin oyuna görede fps ayarı yapmalısın.Her oyunu aynı fps ayarı ile kaydetmen videoyu kötüleştirebilir.Gerçek çekimini yapmadan test çekimlerini mutlaka yapmalısın.
http://www.youtube.com/user/Giray2010(reklam olsun)
Ufak bir ayrıntı şifacı karakterimin adı Girayxmylove