Size Soruyorum , Gördüklerim gerçek mi ???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
subhan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Size Soruyorum , Gördüklerim gerçek mi ???

Mesaj gönderen subhan »

Selamlar , iyi bayramlar .

Ben kuklacı sunucusunda eski oyunculardanım , okul nedeniyle oyunda olamadım bugun girdiğimde ise coşkulu ve kalabalıktan giremediğim Kuklacı sunucunun yanında tenha görüp inanamadım ve girdiğimdede eminönünde yeni plus aldıgım ve bölgeden konuştugum taktirde selamımı alan kişi sayısı sadece 2 kişiydi. Olabilir herkes mısırda dedim ve mısıra girdimki olay vahim hiç kimse sığınak için grup oluşturmamış ve hiç kimse yoktu ..

Meteor bölgesi çemberli girişleride bomboştu , tereddüte düştüm acaba gördüğüm yerler bölge girişleri değillermiydi ?

Sorum şu ki gördüklerim gerçek mi ?

Uzun zaman önce kuklacı sunucusunda Veda Veda denilen yazılar başka sunucularıda arttırmış durumda .

Hemen hemen her sunucu menüsü altında 10 veda yazısı görmek a normal birşey .

İkv ne yapmaya çalışıyor . Nihat bey ne yapmaya çalışıyorsunuz ? amacınız ikv kapatmak mı ? Oynayan oynay oynamayan başına kadar mantığı ile nereye kadar böyle ?

Biz çevremizde yanlız ve az kaldığımızın farkındayken İkv büyüyor ve büyümeye devam ediyor diyorsunuz .Bir zamanlar günde 25,34 bin kişinin girdiği forum.istanbuloyun.com şimdi Ayda 15.bin online kişi sayısını buluyormu ? bunun siz farkında değilmisiniz ?

forum genel etkileşim online üye sayısı aşağıda isimler 3 4 kat olup sığmazken şimdi 0 kişi ve 2 misafir yazmasındaki oranı anlamıyor veya kavramıyormusunuz ?

Bunu unutmayın bir Ülkenin sahipleri zevk ile yaşayan ve o toprakta kanları uğruna savaşan kişilerdir.Devletin üst rütbesinde bulunupta devleti yıkan kişiler değillerdir.

Sizler hata veya bir güncelleştirme yaparak ikv severleri üzüyor ve mağdur duruma düşürüyorsunuz.Buna hakkınız yok.

İstanbul Kıyamet Vakti'ni bitirmeye çalışıyorsunuz buna hakkınız yok . Bu oyun bizim deyip bizi inandırdınız. Bu oyunu Yıkmaya ve insanları üzmeye Hakkınız Yok

Her konuyu açıklayan Nihat bey Bunada bir cevap bekleniyor..
Dzeko
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Size Soruyorum , Gördüklerim gerçek mi ???

Mesaj gönderen jkmoco14 »

arkadaşım ben de bayramda bir kenan keseyim diye mısıra gittim sadece 1 adet tank vardı hatta şaşkınlıktan fotoğraf çektim.ayrıca 10 kişinin bırakması sorun değil bence.10 kişi bırakır ertesi gün 15 kişi başlar.hergün birsürü adam görüyorum 1 lwl.tabi insanların bırakması oyun için iyi bişey değil ama herkeze saygı duymak gerekir.bide bayramda tenha olması çok normal.Herkes akraba ziyeretinde vs. ama şu aralar oyun yeniden normale döndü
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Choosens

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

Grup bölgelerinden sonra hele de bu arttırıcı palavrasından sonra oyunu bırakan kişi sayısı arttı..Bunu birkaç nedene bağlayabiliriz..

1) Akçe sisteminin oyunun temel kuralı haline gelmesi..Nedir bu? (bkz.) Akçe sistemi / Hakiki para ile bu oyunu oynayan oyuncuların daha güçlü olmasını sağlamaya çabalamak..Bilakis Yağma arttırıcının bu güne kadar hiçbir faydasını görmedim..

Yeri gelelim oyun 39.seviye iken -ki akçe sistemi yokken- oyun daha kalabalıktı..Çünkü oyuncular neredeyse eşittiler..

2) Lonca sisteminin yaklaşık 5 senedir gelmiş olmaması..İnsanlar kendi hallerinde loncalar kurmaya başladılar böyle bir sistem olmaksızın..Bu hadiseye bağlı olarak sahte karakter profilleride açılıyor..Bu oyunun en büyük sorunlarından biri..

3) "Grup Bölgeleri" sistemi ile oyuncular cimrileşmeye başladı..Grup bölgeleri için güçlü oyuncu arıyorlar..Misal; Ejder Asa / Ejder Asa (^) sı olmayanı hiçbir bölgeye almıyorlar..O oyuncu para kazanmak için iş yapıyor olabilir,okulu olabilir buna bağlı olarakta oyuna fazla giremiyor bu yüzdende şaheser için yeterli materyalleri toplayamıyor olabilir..Bunu düşünmeden Grup Bölgesi yaratıp kullanılıyor..

Diyeceklerim bu kadar fazla söze gerek yok umarım bazı şeylerin farkına varmışsınızdır.."Sobee Yönetimi"
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Kullanıcı avatarı
Faust
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Faust »

Katılıyorum Arkadaslar.
pumpit
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen pumpit »

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön