SİLAH YÜKSELTME SORUNU

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
IxINiGHTMaReIxI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Aşk I İstanbul

SİLAH YÜKSELTME SORUNU

Mesaj gönderen IxINiGHTMaReIxI »

kolay gelsin arkadaşlar geçen gün teşkilattaki karakterimi eö ye aktardım aktarım isteğini gönderdikten hemen sonrada silah yükseltme yaptım aynı karaktere, karakterim geldi ama silahım parlamıyo silah yükseltme detaylarına baktım transfer olunca yükseltme olmuyomuş ertesi gün hakkım geri weriliyomuş ama 2 gün oldu yükseltme hakkım hala daha geri werilmedi sebebi nedir acaba bilen warmı :?:
IxINıGHTMaReIxI IxINiGHTMaReIxI
Cixflow
Kullanıcı avatarı
Hardoctor
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: - Seyr-i BEKÂ -

Re: SİLAH YÜKSELTME SORUNU

Mesaj gönderen Hardoctor »

IxINiGHTMaReIxI yazdı:kolay gelsin arkadaşlar geçen gün teşkilattaki karakterimi eö ye aktardım aktarım isteğini gönderdikten hemen sonrada silah yükseltme yaptım aynı karaktere, karakterim geldi ama silahım parlamıyo silah yükseltme detaylarına baktım transfer olunca yükseltme olmuyomuş ertesi gün hakkım geri weriliyomuş ama 2 gün oldu yükseltme hakkım hala daha geri werilmedi sebebi nedir acaba bilen warmı :?:

Karakterinin aktarımını tamamladıktan sonra bu işlemi yapmış olsaydın herhangi bir sorunla karşılaşmazdın, IKV Destek üzerinden bir bildirim gönderirsen sorununa çözüm bulabilirsin. Burada alacağın hiç bir cevap sorununu gidermez.

İyi Eğlenceler.
Hardoctor, HardStyle, Gentle
Kullanıcı avatarı
IxINiGHTMaReIxI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos
Lonca: Aşk I İstanbul

Re: SİLAH YÜKSELTME SORUNU

Mesaj gönderen IxINiGHTMaReIxI »

desteğede mail attım ama cvp wermiyorlarr :evil: