Nereden Başlıyacağımı Bilmiyorum Ama Her Yokuşun Bir İnişi Olduğu ğibi İkv Son Dönemlerini Yaşıyor.
Biliyorsunuz Bir Cok Oyuncu Arkadaşımı Oyundan Kaybettim.Yeri Geldi Sabahlara Kadar Oyunda Oturduk,Yeri Geldi Güzel, Hoş Sohbetler Konuşmalar Yaptık,Yeri Geldi Birbirimizi Tanımak İçin Skpype Vehahut Msn İle Kameralı Görüştük.Ben Oyunun Böyle Bitmesini Hiç İstemedim,Suç Bizde Değil Oyuna Yönelik Yapılan Kazançlar İçin Biz Bu Duruma Düştük.
Şuan Oyunda Beni Tanıyan Çok Az Kişi Var Yada Yeni Oyuncular Oyunda Şuanda Eskileri Gerçekten Çok Özlüyorum İmkanım Var Oyuna Gelmeye Heran En Eski Aynı Cenqiz Karakterini Yapmaya İmkanımda Var Ama Oyunda Eski Dostlarım Arkadaşlarım Yok .! Bazen Facebook'tan Twiterr,den Veyahut Skypeden Görüşebiliyorum ama çok nadir eskisi kadar değil. yeri geldi kazandık yeri Geldi Güldük Yeri Geldi Üzüldük,Ama Herşey Yerine Göreydi.
Ben Bu Oyunu Sadece Oyun oLduğu İçin Oynamadım Nice Güzel İnsanlarla Tanıştım.
Şuan İse Herşeyin Yerine Göre oLduğu İçin Oyunu Bıraktım.
Ben Oyunu Sohbet Edicek Arkadaşlarım oLmadığı İçin Bıraktım , Bir Kaç Kişi Görüyordurda Bizi Unuttu Oyunu Bıraktı Gitti Demesinler Diye.
Haliyle Sonuçta Kazanan Siz Değilsiniz Bazılarının Mantığı Ben Oyunda En Zengini oLmak Istıyorumda Herşeyim oLsunda İtemlerim Sağlam oLsunda
Böyle Düşünceler Çok Boş.
Oyunda Tek oL Herşey Senin Olsun.
SıkıLmayacakmısın ?
Osanmayacakmısın Maden Çekmekten ?
Bölgede Tek Tek Konuşmaktan Osanmayacakmısın ?
Lafın Gelişi Her Neyse Bir YoLdaşın oLmadan Bu Oyun ÇekiLmez Ağa
FazLa Uzatmayayım,
Hadi SeLametLe Tüm Arkadaşlarımı Yanaklarında Öpüyorum KaLın SağLıcakla
Eğer Var oLan KişiLer HaLen Oyunda YaşıyoRsa
aLLaha Emanet oLun .!