YÖNETİM ARTIK LONCA OLAYINA BİR EL ATIN LONCA SİSTEMNE GEÇİN
- darbexiboli
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
YÖNETİM ARTIK LONCA OLAYINA BİR EL ATIN LONCA SİSTEMNE GEÇİN
benim bildiğim bütün online oyunlarda lonca sistemi vardır o kadar bölge açılıyor o kadar çalışmalar yapılıyor ama şu oyundaki gereçek lonca sistemine geçilmedi bir türlü alın size bir kazanç kapısı daha koy dükkana lonca sistemini kurmak isteyen belirleyeceğiniz akçe değerinden lonca sistemini alsın alsınki oyun bizler için daha eğlenceli bir hal alsın örneğin ben kendimizce uydurma bi lonca sistemi kurmuşum yani katılmak isyteyen isim değiştirme alıp kendi belirlediğimiz bir isim altında toplanıyor ama ama şöle bi desavantajı var ne kadarda bildik tanıdık birilerini ALSAK SONUNDA KURDUĞUMUZ LONCA ADINI kirlete biliyor bu durumda lider olarak adamı grubundan çıkarmak istersende çıkartamaya bilirsin ama lonca sisteminde loncaya katılmak isteyen varsa lonca sistemini satın alan kişi kişinin çarına tıklayarak ona istek göndereceke örneğin darbex....... sizi lonca sistemine davet ediyor diye istek göndericek fakat gelen kişi kaasına göre çıkmayacak yetkili kişi istediği zaman alacak gruba istediği zaman gruptan atacak sonuçta lonca benim kurall benim o kadar
AMA BU KONUYA EL ATMANIZI ŞİDDETLE ÖNERİYORUM Saygılar DARBExLiDeRBüYü
Re: YÖNETİM ARTIK LONCA OLAYINA BİR EL ATIN LONCA SİSTEMNE GEÇİN
İkvde Lonca açma : 15.000 akçe 
Loncaya Simge ekleme : 10.000 akçe
Lonca sürekliliğini devam etmesi için aylık : 1000 akçe
Acı ama gerçek Lonca olursa bu şekilde olur ileride Hayaldi gerçek oldu diyeceğimiz sırada isyancılar forumlarda boy göstericekler İKV yönetimi oyuncusunu düşünsün biraz .
Loncaya Simge ekleme : 10.000 akçe
Lonca sürekliliğini devam etmesi için aylık : 1000 akçe
Acı ama gerçek Lonca olursa bu şekilde olur ileride Hayaldi gerçek oldu diyeceğimiz sırada isyancılar forumlarda boy göstericekler İKV yönetimi oyuncusunu düşünsün biraz .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
- darbexiboli
- Şarapçı'nın Sırdaşı
amma uçtun 15000 akçe demek 150 m para demek sonuçta oyun bu oynamam lonca sahibide olmama daha iyi takılırım kafama göre oldu bitti 
akul var mantık var 7500 akçeyi geçmiyor DD
Bilim,Karanlıktaki mum ışığıdır. Yolunu bulup aydınlığa ulaşmanı sağlar.BEN YÜKSELİP ŞAHA KALKAN BİRİYİM.(seni sevmek zulümse koyam totona gülümse.)
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Altınordu
adamların parasızlıktan gözü dönmüş yakındabi karaktere 50 000 akçe yüklenirse şaşırmayın 
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)