Öncelikle Selamlari
Buraya gelen insanların çoğu ilk geliş nedenleri olarak eylenmek güzel vakit geçirmek herhalde.
Ama oyuna başladıktan sonra öyle hırslara kapılankar varki insani olan her şeyi unutuyorlari.
Üç seneye yakındır oyundayım öyle şeyler gördüm yaşadımki ben bile resmen belli bir yaşta olmama rağmen dağıldım.
Şeytanın bile aklına gelemeyecek yukarki başlığa uygun YALANLAR .DÜZENBAZLIKLAR HİLELER bunları yaşadım
yaşayanları gördüm. Eylenceyi bile insanların çıkar amacı yapıp insanları sömürmelerini sizin her türlü iyi niyetinizi
suistimal etmeleri gözünüzün içine baka baka yalanlar uydurmaları bunu birde yeminler ederek yapmaları artık
pes dedim yani bir oyun oynamayı eylenmeyi bile bu hale getirenler yazıklar olsun. Burda olsun her hangi bir yerde
olsun insanlarımız hep iyi şeyler ister olmayıncada bol bol eleştiririz arkamıza bakmayızki acaba biz ne yapıyoruz
hiç öz eleştirimizi yapmayız kibirliyiz gururluyuz ya. Burda küfürler olur hırsızlıklar olur yukarki saydıklarım zaten her zaman var bütün bunlarda hep oyunu yapanları oyunu yönetenleri eleştiririz niye böyle diye. Arkadaşlar bunları yapan bizleriz her şeyi çirkinleştiren sözde oyuncular insan gibi eylenmesini bilsek bunlar zaten olmayacak.
Oyuna altı yaşından tut her yaştan çoçuklarımız gençlerimiz giriyor biz bunlara malesef bu saydıklarımızı öğretiyoruz oyunda. Burası sadece oyun yeri olarak görülmemeli işte eğitici yönüde var. Aklınızı başınıza alın düşünün genel hayattada böyle sen çoçuğa ne verirsen yarın onu alırsın. Burası bir eylence yeri dostluk arkadaşlıklar edinme yeri
olarak bakmasını bilmeliyiz. Bir oyun için bile bu kadar yozlaşanlar acaba gerçek hayatta nasıllar?
Neyse ey yalancılar dolandırıcılar hilebazlar unutmayınki gün bu gün değil yarınıda var. Aynı şeyleri elbet sizde yaşayınca anlarsınız. Dilerim yaşamazsınız.... İyi Eylenceler
Ya Göründüğün Gibi Ol Yada Olduğun Gibi Görün. ( Mevlane )
Mesxsarıgül Ormes Sarıgülx
YALANA, DOLANA, HİLEYE HAYIR.
Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
“Genel Etkileşim” sayfasına dön
Geçiş yap
- Genel Duyurular
- ↳ Kurallar
- ↳ Haberler & Duyurular
- ↳ Sıkça Sorulan Sorular
- Genel Etkileşim
- ↳ Genel Etkileşim
- ↳ Eski Duyurular