Yeni Loncalar Ve Alımları Hakkında .

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kwajs
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Yeni Loncalar Ve Alımları Hakkında .

Mesaj gönderen kwajs »

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Lonca Cevremiz Olduğu Sürece Kenan Miğrat Her Türlü Görev'imiz Yarım Kalmadan Yapılabilir Bunun İcin Sevgi Saygı Dostluk Cercevesinde Beni Loncasına Bekliyen Ve Benden Ümitli Olan Kardeşlerim Varsa Benim Carım Meranda'ki En Eski Carlardan Biridir 38'den 39'a 2 senede OYnamıştım Ful Kp KAsmıştım Sonra 44'den Bıraktım 46'da Geldimde 1 sene Geçmişti . 39 Lwl'lerden Haaaaaaaaaa Dalga Gecelerdi Şimdi İse Loncamı Elime Alıp Meranı Kasıp Kavurasım Gelior Madenlerde Sabahlayıp Her Türlü Trans İtemLeri Üretesim Var Onun İcin Bütcem'de Olur Allaha Şükür .

Uzatmıyalım Lonca ALımları Olan Arkadaşlar Yorum Atabilirler Teşşeküürler .
Kullanıcı avatarı
haydegidelummmm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Yeni Loncalar Ve Alımları Hakkında .

Mesaj gönderen haydegidelummmm »

kwajs yazdı:
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Lonca Cevremiz Olduğu Sürece Kenan Miğrat Her Türlü Görev'imiz Yarım Kalmadan Yapılabilir Bunun İcin Sevgi Saygı Dostluk Cercevesinde Beni Loncasına Bekliyen Ve Benden Ümitli Olan Kardeşlerim Varsa Benim Carım Meranda'ki En Eski Carlardan Biridir 38'den 39'a 2 senede OYnamıştım Ful Kp KAsmıştım Sonra 44'den Bıraktım 46'da Geldimde 1 sene Geçmişti . 39 Lwl'lerden Haaaaaaaaaa Dalga Gecelerdi Şimdi İse Loncamı Elime Alıp Meranı Kasıp Kavurasım Gelior Madenlerde Sabahlayıp Her Türlü Trans İtemLeri Üretesim Var Onun İcin Bütcem'de Olur Allaha Şükür .

Uzatmıyalım Lonca ALımları Olan Arkadaşlar Yorum Atabilirler Teşşeküürler .

tamam sen adını sölememişsin ama haaaaaaa olduğun çok belli oldu ... demek ki hala eziksin git ders al ! Ezik olmasan ben ezik değilim diye knou açmazdın ! şimdi get out !
"Ban yemek iyidir aslında.. Zihni açar daha değişik küfürler ve argo kelimeler üretirsin."
[Tamamen Bana Aittir =D .]

TSKxSUBAY
MERAN PÜSKEVİTSİZ GENÇLER DERNEĞİ BAŞKANI
Üstadın Elçisi

Resim
kwajs
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kwajs »

Ezik Olmak Mesele Deil Kocum Ezik Olupda Benden Kötü Durumdakilere Yardım Etmek Efendiliktir Senin Gibi İyi İtemlerip Olup Milleti Kücümsüyeceksem Hic Olmasın Böyle Mutluyum Aramızdaki Fark ?
Kullanıcı avatarı
haydegidelummmm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

kwajs yazdı:Ezik Olmak Mesele Deil Kocum Ezik Olupda Benden Kötü Durumdakilere Yardım Etmek Efendiliktir Senin Gibi İyi İtemlerip Olup Milleti Kücümsüyeceksem Hic Olmasın Böyle Mutluyum Aramızdaki Fark ?

Ben Millete Yardım Etmeyen Biriysem Hiç Kimse Birbirine Yardım etmememiştir..
Ben Elimdeki itemleri o kadar ucuza satıorum.. gerekiyorsa veriodum bee sen kimle konuştuğunu bilmiosun heralde .!
ben zenginden item alıp fakire veriodum Robinhood gibiym lan ben !

TSKxSUBAY ın y4şaklara zararı dokunur delikanlılara değil !
kime zararım dokunduysa meranın denyolarıdır !

Ben O kadar İtemi ne yapıyım ! ?
"Ban yemek iyidir aslında.. Zihni açar daha değişik küfürler ve argo kelimeler üretirsin."

TSKxSUBAY
Üstadın Elçisi

Resim
barum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen barum »

la hayde gidelum s.tır gıt lan bu forumdan
Bir Yerde Küçük İnsanların Büyük Gölgeleri Oluyorsa Orada Güneş Batıyor Demektir **__
Kullanıcı avatarı
haydegidelummmm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

barum yazdı:la hayde gidelum s.tır gıt lan bu forumdan
bonanzaa bi ergen daha ! kardeş benim adımı ağzına besmeleyle al ! .
Ben TSKxsubayım alayına K.
Sende alicik gibi bana bulaşanlardan olma ! Bak Bulaşanların Sonu kötü oluyor Sadece uyarıyorum bu bi tehdit değildir. KESİNLİKLEEE !

TSKxSUBAY
Üstadın Elçisi

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön