hiç kimseden dosya almadığım halde,
hiçbir illegal siteye girmediğim halde,
virüs koruyucum sürekli güncel olduğu halde,
şifrelerimi sürekli değiştirdiğim halde,
-ki şifrelerimi kimseye vermediğim halde,
benim kasa charım dahil charlarımı soyup klan parası kasmak için kullandığım charlarımı çalan hırsız bey
tek söyleyebileceğim şey "TEBRİK EDERİM"
şahsen özel bir firmada IT ve iş geliştirme yöneticiliği yapıyorum hayran kaldım bu zekaya.
ayakta alkışlıyorum seni 9 kere soyuldum şimdiye kadar kafam bu kadar karışmadı.
kastığım klan parasıyla gözluk bile çekmişsin. O 23m parada seni zengin etmeyecek..
gerekli şikayetleri yaptım klan parası kasarken kullandığım charlar için. yakında onlara blok u yersin.
eskiden herkes dikkat etsin kimseye sifre vermeyin dosya kabul etmeyin derlerdi.
şimdi bu durumda oyuncular ne yapabilir bilmiyorum.
kimseden dosya almadan sifre vermeden soyulan başkaları varmı varsa bu konu altına yazsın.
eğer bi çok kişinin başına geliyorsa bu destek ilgilenmeli.
BoSNaSaNCaK soyulma
- BoSNaSaNCaK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
BoSNaSaNCaK soyulma
SANCAKTAR[(^) Ashab-ı Kehf]
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]
[Farabi Shen Kuo(^) Gümüş Diş]
[Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan]
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
Re: BoSNaSaNCaK soyulma
Merhaba, madem ki "IT ve iş geliştirme yöneticiliği" yapıyorsunuz, char çalınma işleminin birine şifrenizi vermeden veya keylogger, torojen tarzi virüs yemeden yapılamayacağını bilmeniz gerekir ya biri şifrenizi biliyor yada keylogger başka yolu yok bu işin. Ayrıca geçmiş olsun iyi forumlar.
ReFLeX - IReFLeXI - IIReFLeXII
- BoSNaSaNCaK
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
ReFLeX yazdı:Merhaba, madem ki "IT ve iş geliştirme yöneticiliği" yapıyorsunuz, char çalınma işleminin birine şifrenizi vermeden veya keylogger, torojen tarzi virüs yemeden yapılamayacağını bilmeniz gerekir ya biri şifrenizi biliyor yada keylogger başka yolu yok bu işin. Ayrıca geçmiş olsun iyi forumlar.
teşekkür ederim.
Logger yada trojan yemediğime eminim. çünkü yıllardır kimseden hiçbir dosya almadım.. tekrar belirtiyorum yıllardır (oyun ve banka işlemlerinde kullandıgım bilgisayardan).
onun haricinde + evimde 2 adet laptop 1 adet masaüstü bilgisayarım var ve 3 bilgisayarımıda ayrı işler için kullanıyorum.
oyuna girdigim bilgisayar ile internet bankacılığı işlerimide yapıyorum onun haricinde o pcden yaptıgım baska birsey yok. diger pc ler ile zaten oyuna girmiyorum. oyunda zengin değilim sadece yıllardır oynadıgım için hesaplarım degerli benim için.
23m para+ kastıgım kp nin harcanması + cop madenler umurumda değil. tek istedigim bunu yapan kişi benimle irtibata gecsin. gercekten tek istedigim merakımı gidermesi.
diğer bir not. oyuna girdigim bilgisayar ve diger iki bilgisayarın ag baglantısı bulunmamakla birlikte ayrı modemlerden internete baglanmaktadır
SANCAKTAR[(^) Ashab-ı Kehf]
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle geçmiş olsun diliyorum. Çalan arkadaşa forumdan tebrik yollamak yerine savcılığa tebliğ yollasaydınız belki birşeyler yoluna girip bir düzene oturabilirdi.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Çoook üzüldüğümü bilmeni isterim dostum senin telefonunu bekliyorum mesajımı gördüğünde beni aramanı rica ediyorum