Merhaba arkadaşlar ben İKV BETA'yı ve 39 Luk dönemi çok özlüyorum.Bunlar için server açılsın.
29 Luk serverın ismi BETA olsun.
39 Luk serverın ismi de Meteor olsun.
Ayrıca bu serverlarda hiçbir değişiklik yapılmasın(temasında menüsünün renginde vs), güncellenmesin ama yalnızca Arayan Bulur, Ölüm Oyunu gibi etkinlikler olsun.Mesela ileride günmcellemelerolacaktır.Her geride kalan versiyon için bir nostaji serverı kuralım.
1.x BETA
2.x Meteor
3.x Derindeki Sır
4.x Çemberlitaş
Mesela. x'lerin yerine developer ve game master'lar istedikleri versiyonu koysunlar.Ama benim tercihim yeni paket çıkamdan önceki en son versiyonlarının konulmasıdır.
Mesela 29 luk serverdan 39 luğa veya 49 lupğa yani bir üst versiyonlara çar geçişide olsun ama tam tersi bir düşük versiyona olmasın:) Ayrıca rehber takımıda olsun bu serverlarda.
NOSTAJİ SERVER'I AÇILSIN
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Re: NOSTAJİ SERVER'I AÇILSIN
Öneri güzel ama imkansız gerçekçi olalım.
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Güzel Öneri Bence Bunu Desteğe Bildirin Olursa Güzel Bir Sunucu Olacağına Emınım.
Bymadxlord yazdı:Güzel Öneri Bence Bunu Desteğe Bildirin Olursa Güzel Bir Sunucu Olacağına Emınım.
az evvel istanbulfatihi desteğe yönlendirmiş , sen yönetici taklidi diyorsun , sen nesin peki , akıllı mısın , yoksa salak mısın
Dzeko
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
O adamla bununkini yaptığı çok farklı :!:subhan yazdı:Bymadxlord yazdı:Güzel Öneri Bence Bunu Desteğe Bildirin Olursa Güzel Bir Sunucu Olacağına Emınım.
az evvel istanbulfatihi desteğe yönlendirmiş , sen yönetici taklidi diyorsun , sen nesin peki , akıllı mısın , yoksa salak mısın
Bu adam samimi. diğeri yönetici özentisi SLk saçma birisi.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
İlginiz için teşekkür ederim özellikle oyunda oynayan bazı kişilerin 39 luk dönemi özlediğini çok iyi biliyorum.Desteğe bildirdim.Umarım olumlu sonuç alırız.İyi günler.Hayırlı Ramazanlar.