Selamün Aleyküm Arkadaşlar Oyunda bahsettiğim üzere bir Turnuva düzenlemeye karar verdik Bu turnuva Klanlar arasında Gerçekleşecektir.Daha Tam olarak karar vermeden Önce Sizlerinde Onayını almak istedim Eğer Katılım Olursa Forum üzerinden veya Oyundan Ulaşabilir Etkinliği Başlata bilirsiniz.Arz klanı Olarak biz Hazırız Fakat Oyundan çok az kişiye Ulaştım Burdan Lodos Klanında saygı değer Lonca arkadaşlarında görmesini istedim Sizin Onayınızla bunu Başlatabiliriz Yeterki biz HAZIRIZ diyin.
Etkinlik Çok basit. Arz vs Lodos.
Sancak savaşı ölüm oynu vb etkinliklerde bugünlerde Yöneticilerın Daha fazla iksir Kullanma zorluğunu kaldırmak veya bi şekil bunun bir sona varmasını istemekteyiz.Etkinlik zamanında salondaki can düşüşleri ve ödülün sadece 500 akçe olması bence eskiye göre daha kötü ve daha aşağılayıcı Oyuncular sadece bu etkinliklerde zevk almaya çalışırken Onlar zevk değil para alma çabasında.Neyse Konumuza dönelim
Arz klanından ve Lodos klanından 10 büyücü 10 savaşçı ve 10 şifacı ( İsteğe Bağlı ) Seçip haftada 1 gün ayda 2 yada 3 defa düzenlenecektir.Örneğin
27.08.2011 Büyücülerin turnuvası
10 adet Lodos 10 adet arz büyücünün o alanda seçileceği rakibin belli olmadığı bir vs
Tabi saati yine biz belirleyeceğiz. yeri ve zamanıda herkeze uygun olan saat ve tarihte genelde hafta sonu.Bunu sadece ve sadece Lodos Klanı biz hazırız ve onaylıyoruz dediğinde güzel bir çalışma ile belirleyelim.
ÖDÜL.
Arkadaşlar bu turnuvaya katılım ücreti olacak yada komple klan destekleyerek ödül verilecektir.Daha tam karar veremedik Ödülün nasıl bi şekil olmasına benim Düşüncem.
Katılan tüm arz klanı vs bitimi sonucunda Kaybederse Katılan Tüm Lodos klanına yüklü bir para ve İksir Hediye etmesi.
10 arz büyücü 10 lodos büyücü turnuvasında kazanan klana diğer klan örneğin: Kişi başı 10 vererek fazla bir sıkıntı çekmeden rahatlıkça herkez katılabilir Şeklinde toplam 100 m para ve 100 adet Ejderha İksir.
10 arz savaşçı 10 lodos Savaşçı aynı şekilde ödüller bu sınıftada geçerli.
Bu benim düşüncem para olarak hade adam başı 50 m da diyebilir insan ama fazla havalarda gözümüz olmadığı için yine diyorum maksat can sıkıntısı.
BU SADECE LODOS KLANININ ELİNDE KATILIM OLUR ONAYLARLAR SA ARZ KLANI OLARAK BİZ ADAMLARIMIZI SEÇMEYE HAZIRIZ 10 BÜYÜCÜ VE 10 SAVAŞÇI TABİ İSTEĞE BAĞLI 10 ŞİFACI KABUL EDERSENİZ DÜZENLEYELİM
SADECE 2 SINIF İÇİN SAVAŞÇI BÜYÜCÜ
2 HAFTADA 1 DÜZENLERİZ Ve AYDA 2 KERE OLUR DEĞİŞİK VAKİTLER GEÇİRİRİZ.
HAYDİ LODOSLAR KATILIN BİZE MONOTON OLMAYIN :lol:
QSOMEGOSALENQ
[etkinlik] vs TURNUVASI (Arz,Lodos)
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: [etkinlik] vs TURNUVASI (Arz,Lodos)
Fikrini Beyenir ve eklerimki:
1.KAZANAN'a 50m veya 100m demişsin iyi güzel.
-Ben Sana Söyliyeyim çarımda şu çemberli geldiği günden beri en fazla 7m oldu
ama çeşitli şaheserler ürettim/ürettirdik yani DEMEM o ki ! Oyun parası Bende Sadece ÖRS e yarıyor(ekmek,su,patates ALMIYORUZ.) 
2.Ben Loncamı ikna ederim diyelim katılıyoruz Bizi bilen bilir LONCAMIZ'ın Genel'i Büyük Yani Çalışan insanlar.Bu etkinlik saatleri Bize Nasıl uyacak ? Biz Günün 24 saat'inin 17,18 saat'ini oyuna Vermiyoruz
3.Bu etkinlik Neden Ölüm oyunu veya Sancak savaşına Benzetildi Mesela Kur grubunu KPem yap kaybedenden al kazanan'a ver ödülü ?(Basit bi öneri)Sonra Etkinlik Alanının Sizi çekemeyenler Tarafından işgal edilecegini UNUTMAYIN derim. Kimseye mahçup kalmak istemezsiniz Sonuçta.
Yani Biraz daha degişik bişeyler olsa DAHA iyi olurdu
Yinede Emeğine Saglık.
1.KAZANAN'a 50m veya 100m demişsin iyi güzel.
-Ben Sana Söyliyeyim çarımda şu çemberli geldiği günden beri en fazla 7m oldu
2.Ben Loncamı ikna ederim diyelim katılıyoruz Bizi bilen bilir LONCAMIZ'ın Genel'i Büyük Yani Çalışan insanlar.Bu etkinlik saatleri Bize Nasıl uyacak ? Biz Günün 24 saat'inin 17,18 saat'ini oyuna Vermiyoruz
3.Bu etkinlik Neden Ölüm oyunu veya Sancak savaşına Benzetildi Mesela Kur grubunu KPem yap kaybedenden al kazanan'a ver ödülü ?(Basit bi öneri)Sonra Etkinlik Alanının Sizi çekemeyenler Tarafından işgal edilecegini UNUTMAYIN derim. Kimseye mahçup kalmak istemezsiniz Sonuçta.
Yani Biraz daha degişik bişeyler olsa DAHA iyi olurdu
Yinede Emeğine Saglık.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
-
- Salgın Koruyucusu
Estergon güzel yazmışsın ama sanırım tam olarak anlaşılmadı yazdıklarım.
Ödül olarak Kişi başı 10 m 10 büyücü 100 m karşı klana hediye eder Kişi başı 10 ejderha 10 büyücü 100 ejder ha karşı klana hediye eder.Tabi bu kaybeden klan olur Savaşçılar içinde geçerli
2. olay Son 2 yıl içerisinde Kp em atacak lodos bulunmamaktadır. eğer kp em atacak lodos varsa 1 2 kere atar sonra bu etkinlikte biter.Benim amacım bu tutulursa devam edilmesi herkez katılabilir 10m ve 10 ejderha vererek.
3. olay o kadar insanalrın o alanı mı ayarlayamayacaz Yeterki 2 klanda hem fikir olsun .
3. olay tarhi ve saati dediğim gibi ayda 2 defa düzenleriz 2 haftada 1 olacak şekilde ilk hafta büyücü olur ayın 3. haftası savaşçı olur Hafta sonu uygulanır saatide Belirlenir akşam zamanları Tabi bu etkinliğe denk gelmeyecek şekilde düzenlenir.
Sadece LODOSLARIN katılımı ile .Arzların Çoğu onay verdi Katılan herkez İçin kapımız açıktır.Yeterki ben varım desin.
Etkinlik Sonunda kazanan klan büyücü ve savaşçı karşı klanın kazananları arasındada sonralarda bir vs daha yapılır Karışık bir şekilde kazanan 3 kişiye ayrı bi ödül daha verilir Yeterki Katılım olsun
Her klan için geçerli 10 ejderha 10 m oyun parası.
HADİ Bekliyoruz.
Ödül olarak Kişi başı 10 m 10 büyücü 100 m karşı klana hediye eder Kişi başı 10 ejderha 10 büyücü 100 ejder ha karşı klana hediye eder.Tabi bu kaybeden klan olur Savaşçılar içinde geçerli
2. olay Son 2 yıl içerisinde Kp em atacak lodos bulunmamaktadır. eğer kp em atacak lodos varsa 1 2 kere atar sonra bu etkinlikte biter.Benim amacım bu tutulursa devam edilmesi herkez katılabilir 10m ve 10 ejderha vererek.
3. olay o kadar insanalrın o alanı mı ayarlayamayacaz Yeterki 2 klanda hem fikir olsun .
3. olay tarhi ve saati dediğim gibi ayda 2 defa düzenleriz 2 haftada 1 olacak şekilde ilk hafta büyücü olur ayın 3. haftası savaşçı olur Hafta sonu uygulanır saatide Belirlenir akşam zamanları Tabi bu etkinliğe denk gelmeyecek şekilde düzenlenir.
Sadece LODOSLARIN katılımı ile .Arzların Çoğu onay verdi Katılan herkez İçin kapımız açıktır.Yeterki ben varım desin.
Etkinlik Sonunda kazanan klan büyücü ve savaşçı karşı klanın kazananları arasındada sonralarda bir vs daha yapılır Karışık bir şekilde kazanan 3 kişiye ayrı bi ödül daha verilir Yeterki Katılım olsun
Her klan için geçerli 10 ejderha 10 m oyun parası.
HADİ Bekliyoruz.
-
- Salgın Koruyucusu
KAYITLAR BAŞLAMIŞTIR KAYıt için İSİM VE sınıf bildirmeniz şarttır Katılım 10 ejderha 10 m oyun parasıdır.
Örneğin
Kullanıcı adı: QSOMEGOSALENQ
Sınıf : Büyücü
Klan : Arzın Çocukları.
KATILMAK İSTEYENLER BURDAN İSİMLERİNİ YAZABİLİRLER. TURNUVA HAKKINDA KISA BİR BİLGİ.
Turnuvaya her 2 klandan 10 büyü 10 savaşçı katılacaktır.
Katılan turnuvacılardan en fazla sayıyı kim alırsa kazanan klan o olur.
Örneğin Savaşçıalr arasında düzenlenen turnuvada Arz klanının 10 savaşçısı lodos klanının 10 savaşçısı karşısında sadece 4 kere kazanmışsa kazanan klan Lodoslar olur fakay berabere bir durum sağlanmışsa Avaraj olarak yenme ve yenilme sayısına bakılır Sonrasında hangi klan kazanmış belli olur. En büyük bir beraberlik söz konusunda ise 2. klanda 1 adam seçerek karşı klandaki seçilen adamla savaşır.Buda klanına öz güven sağlar.
Önümüzdeki Hafta sonu Cumartesi günü yapılacak turnuvaya tam 1 hafta var ve isim yazmak için klanınızla irtibata geçin
Bayram sonrası İlk haftada Savaşçıların Turnuvası Düzenlenecektir.Daha sonra büyücüler diye gidecektir.
Burdan Küçük bir not Ödül önemli olmadığı İçin Sadece Kendine Güvenen insanları arıyoruz.Gelmek isteyen herkez gelebilir ama klan irtibatını koparmadan
ARZ KLANI SİZLERİ BEKLİYOR LODOSLAR Haydi Buyrun gelin.
Katılım 10 m para ve 10 ejderhadır. kazandığınız takdirde tüm klandaki 10 savaşçı veya büyücü toplam 100m para ve 100 ejderha iksir olarak geri döneceklerdir.Ödül pahalı değildir zevk için birebirdir.
Bekliyoruz.
Örneğin
Kullanıcı adı: QSOMEGOSALENQ
Sınıf : Büyücü
Klan : Arzın Çocukları.
KATILMAK İSTEYENLER BURDAN İSİMLERİNİ YAZABİLİRLER. TURNUVA HAKKINDA KISA BİR BİLGİ.
Turnuvaya her 2 klandan 10 büyü 10 savaşçı katılacaktır.
Katılan turnuvacılardan en fazla sayıyı kim alırsa kazanan klan o olur.
Örneğin Savaşçıalr arasında düzenlenen turnuvada Arz klanının 10 savaşçısı lodos klanının 10 savaşçısı karşısında sadece 4 kere kazanmışsa kazanan klan Lodoslar olur fakay berabere bir durum sağlanmışsa Avaraj olarak yenme ve yenilme sayısına bakılır Sonrasında hangi klan kazanmış belli olur. En büyük bir beraberlik söz konusunda ise 2. klanda 1 adam seçerek karşı klandaki seçilen adamla savaşır.Buda klanına öz güven sağlar.
Önümüzdeki Hafta sonu Cumartesi günü yapılacak turnuvaya tam 1 hafta var ve isim yazmak için klanınızla irtibata geçin
Bayram sonrası İlk haftada Savaşçıların Turnuvası Düzenlenecektir.Daha sonra büyücüler diye gidecektir.
Burdan Küçük bir not Ödül önemli olmadığı İçin Sadece Kendine Güvenen insanları arıyoruz.Gelmek isteyen herkez gelebilir ama klan irtibatını koparmadan
ARZ KLANI SİZLERİ BEKLİYOR LODOSLAR Haydi Buyrun gelin.
Katılım 10 m para ve 10 ejderhadır. kazandığınız takdirde tüm klandaki 10 savaşçı veya büyücü toplam 100m para ve 100 ejderha iksir olarak geri döneceklerdir.Ödül pahalı değildir zevk için birebirdir.
Bekliyoruz.
-
- Cin Avcısı
Adam fake vermeyin para ya da iksir
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
iksiri ya da parayı forum hesabına vermiyoruz kiISeHRaZaTI yazdı:Adam fake vermeyin para ya da iksir
bir varmış bir yokmuşum
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
Yok bu hesap fake değil kendi hesabı ceza aldığı için bu hesaptan yazmış arkadaş.ISeHRaZaTI yazdı:Adam fake vermeyin para ya da iksir
Bu arada benide ekle listeye.
Karakter Adı : DyBCaNiIII - IAlBaYI
Sınıf : Büyücü - Savaşçı
Klan : Arzın Çocukları
Lodoslardan pek bi katılım olacağını sanmıyorum ama hayırlısı diyelim.[/b][/color]
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
-
- Acemi Savaşçı
Bende varım Büyücü = BuMeRaNGBoLDMaNs
- MaNiaCjndII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Karakter Adı : MaNiaCjnd
Sınıf : Savaşçı
Fazla Söze gerek yok İcraat zamanı...
Sınıf : Savaşçı
Fazla Söze gerek yok İcraat zamanı...
MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,DyBMaNiaC.
GöLGe HaRaMiLeRi

S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész
GöLGe HaRaMiLeRi

S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész
Karakter Adı : Paşaxmortal
Sınıfı : Büyücü
Klanı : Arzın Çocukları
hayırlı ugurlu olsun simdiden, ama arzlar kendi arasında vs atıcak gibi geliyo bana
Sınıfı : Büyücü
Klanı : Arzın Çocukları
hayırlı ugurlu olsun simdiden, ama arzlar kendi arasında vs atıcak gibi geliyo bana
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS