Gerçekten Yazık ....

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
furkaneryilmaz81
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Gerçekten Yazık ....

Mesaj gönderen furkaneryilmaz81 »

Fazla uzatmıcam Oyunda Böyle Terbiyesiz ÇOCUK ların bulunması oyunun gercekten acınıcak bir halde oldugunu gösteriyor...

Forum dahilinde küfür içerikli resim paylaşımı yasaktır. Oyun içinde maruz kaldığınız bu gibi durumları " Şikayet Et " seçeneği ile İKV Destek birimine iletiniz. Uyarı amaçlı forum hesabınız 1 gün uzaklaştırılmıştır.

DigitalKumSaati
Kullanıcı avatarı
XxWhiteDewiLxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Gerçekten Yazık ....

Mesaj gönderen XxWhiteDewiLxX »

Şikayet etsene yahu bize ne her küfürü foruma koysaydık ............ :!:
Resim

Yeni karekterlerim

FUHRER-HITLER

Eski karekterlerim

xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE

Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

cashflow haklı,senin kadar utanmaz arlanmaz bir insan görmedim.asabı basana kadar kanka ,bi tanemsın ,süpersin.bi büyüne geçte sıgınak atak dıyodun.asabı bastın selamımızı almaz oldun.en sonda da bizi tanımadıgını söyledın.sana kaç kez pm attım.
sen kardeşinin ibnisina cevrıye sultan ayakkabısını çöpe attım dedın 1.m 300 bın vardı çıkardım 1m verdım üstüne makına oldum 30 bın param kaldı mılletten örs parası dilendım.şimdi bize reva gördügün bu mudur.
selamımızı bıle almamak.
sus almıcamı bılsem cashflowun 2 katı söverdim.o senı benden daha cok sevıyodu.attıgın kazık inkar edilemez.
sen asabı parlattıgında emın ol kendı çarım gıbı sevınmiştim.şimdi sana acıyorum

o 1m ide geri istiyorum. 1m beni sarsmaz ama SAHTE,ÇIKARLARA DAYANAN arkadaşlıgımızı bıtırmiş olur.
2000 akçelik köpeklerini de al toz ol biz le ilgili konu açma bi daha

o yazdıgı mesajdan dolayı kankam sus yicek cezasını çekcek belkı.ama sende onu foruma koydugun ıcın forum hesabın kapanacak
Kullanıcı avatarı
ZahirBey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ZahirBey »

Senın Eski Nıckın Katalina . .Değiştirerek SucuxReis yaptın . . [içerik silinmiştir.lütfen yorumlarınıza dikkat ediniz.] Şikayet etmen yeterlı .. Konu Fotoğrafdakı küfür nedenıyle kıtlencek . . .zaten :idea:
Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...

ve Tanrı Ağlıyordu..

Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DiSMoTi »

[İçerik silinmiştir.]
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

ZahirBey yazdı:Senın Eski Nıckın Katalina . .Değiştirerek SucuxReis yaptın . . [içerik silinmiştir. lütfen yorumlarınıza dikkat ediniz.] Şikayet etmen yeterlı .. Konu Fotoğrafdakı küfür nedenıyle kıtlencek . . .zaten :idea:
biz ona kardeşimiz dedik bağrımıza bastık.En kralından asaplı çarımızda vardı.istesek yıne asaplı çar yaparız.insan ıstedıkten sonra yapamıcagı şey yok.sorun ona ıhtıyacımız olması deil. onun bıze ıhtıyacı varken bız onu dışlamadık .hep beraber kardeş gibi oynuyoduk.gerekirse sucu için gruptan adam atıyoduk.şimdi gelmiş bizi klandan karalıyor.ümit -bünyamın kardeşler çok iyi insanlar.yalnız biraz sabırsızlar.bu şahsın ettıgı laflara dayanamayıp sövmüş.
yalnız birileri gibi fake çar açıp deil kendı çarından.yaptıgını desteklemıyorum ama ben olsam bende yapardım
Kullanıcı avatarı
mamaklar071995
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen mamaklar071995 »

Lan haysiyetsiz Xxxmariaxxx zamanında az yalvarmıyodun grub grub diye şimdi geldin adammı oldun seni 1 kaşık suda bogarım he küfür ettim ne diye foruma getirip koyuyosun aynı çocuk gibisin derdin varsa özelime yazarsın.Ne yapsan klana yazıyosun yok solucan pert yok kadim pert yok iflis pert bırak bu iş biraz büyü yakında inanıyorum evde naptıklarınıda yazarsın
IIxHaYaLPeResTxII(Kingxbünyoo) [(^)Ejder Asa]
Xeda
Rapxmaster
Cobkanxquardian
Kullanıcı avatarı
furkaneryilmaz81
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen furkaneryilmaz81 »

3-5 çakal sürüsünü toplamıs foruma destek çıkıyolar yazık size önünüze kemik atayım da yiyin bari
Kullanıcı avatarı
Karaxsovalye
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Karaxsovalye »

Hata sizde buna cevap veriyosunuz sadece bi sucu abartmayın daha dün neydi bugün artistleniyor herkese..
Radula
RaduLaII
RaduLaIII
MaHMuTxSoLmaZz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MaHMuTxSoLmaZz »

furkaneryilmaz81 yazdı:Fazla uzatmıcam Oyunda Böyle Terbiyesiz ÇOCUK ların bulunması oyunun gercekten acınıcak bir halde oldugunu gösteriyor...

Forum dahilinde küfür içerikli resim paylaşımı yasaktır. Oyun içinde maruz kaldığınız bu gibi durumları " Şikayet Et " seçeneği ile İKV Destek birimine iletiniz. Uyarı amaçlı forum hesabınız 1 gün uzaklaştırılmıştır.

DigitalKumSaati
Öncelikle tır imzanı kaldırmışın eyvallah ama böyle olmuyor dostum bu ne depresiflik ne antenlik.. şikayet et olmadı desteğe yolla ama her kelimede foto alıp foruma koycaksak olmaz
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön