SeLamLar ..
Dün sabah oyuna girdiğimde önüme karakter açmam için karakter seçenekleri bölümü geldi . Dedim yanlış sunucuya girmişim.
4 kere denedim hepsindede yanlış sunucuya giricek değilimya. Sonra aklıma mail adresime girmek geldi girdim. ve ve keşke girmeseydim mail adresime gelen mailde karakter aktarımın başarıyla gerçekleştirilmiştir diyordu. Düşündüm şifrem oyunda ablam ve en çok güvendiğim abim haricinde kimsede yoktu.Tabi ben bunun altında kalmam araştırmaya başladım. ve sonunda kimin olduğunu bulamasam bile gerçek veya sahte isimle buldum. çalan kişinin face hesabı Ahmet Alıc isimli bir şahsiyete kayıtlı. ben bunu skypede arkadaşlarıma konuştum ve adamın bu olduğunu söylediğimde faceden mesaj atmışlar ve korkutmuşlar garibimi. aradan 10 dk geçti bir baktım facede böyle bir kişi bulunamadı diyor. baktım korktu bu tabiki ben bunun peşini bırakmam.
destek takımına mail attım üstünden 39 saat geçti ve hala mailime cvp alamadım. destek takımından tek istediğim şey benim çalınan veya aktarılan charılarımın geri verilmesini veyahutta silinmesini istiyorum.
neden silinmesini istiyorsun diyenler içinde bir açıklama yapıyım. benim 4 yıllık emeğim 1 saat içinde yok oldu ben buna göz yumamam kusura bakmayın.
sizlerden tek istediğim bu adamın kimliğini bana açıklayacak birinin bulunmasını istiyorum. kim benden ne istiyor anlamadım. charlarımın bomboş dahi olsa bana geri ulaşmasını ve arkamdan karpuzda adam değilmiş denilmesini istemiyorum. sayın yönetici kurulu bu adamı cezasız bırakmayın. aksi taktirde aylık 100 lira yatırdığım ikv bir yatırımcısını daha kaybedicek. eyy eyy duyun beni duyunnnn :!: :!:
4 adet charımı çaldı 4 adet charımı ise itemi yok diğe sildi buyrun aşağıda açıklıyor .
Yükleme 500 IKV 500 Akçe 21.08.2011 04:20:28
Harcama 295 Karakter Transfer Hakkı (1 Adet) 21.08.2011 04:20:43
Sunucu: Kuklaci Karakter: MyTeaRsFoRYoU Durum: Tamamlandı Tarih: 21.08.2011
Yükleme 1000 IKV 1000 Akçe 21.08.2011 04:23:22
Harcama 295 Karakter Transfer Hakkı (1 Adet) 21.08.2011 04:23:35
Harcama 295 Karakter Transfer Hakkı (1 Adet) 21.08.2011 04:25:07
Harcama 295 Karakter Transfer Hakkı (1 Adet) 21.08.2011 04:40:50
Sunucu: Kuklaci Karakter: Ahixorionxxx Durum: Tamamlandı Tarih: 21.08.2011
Sunucu: Kuklaci Karakter: Roverxstreetwise Durum: Tamamlandı Tarih: 21.08.2011
Sunucu: Kuklaci Karakter: MaNYeTiKKaRPuZ Durum: Tamamlandı Tarih: 21.08.2011
buyrun yorum sırası sizde.
MyTeaRsFoRYoU--MaNYeTiKKaRPuZ-Roverstreetwise-Ahixorionxxx
- MyTeaRsFoRYoUII
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
MyTeaRsFoRYoU--MaNYeTiKKaRPuZ-Roverstreetwise-Ahixorionxxx
SebebimSENSİN
MyTeaRsFoRYouII
MyTeaRsFoRYouII
Re: MyTeaRsFoRYoU--MaNYeTiKKaRPuZ-Roverstreetwise-Ahixorionxxx
Bence de belliydi dün akawşam insan1-2 ke zölündem önce vurtur ama öldürmek içiin dalar mı ? :mrgreen: 3 kere kestim bu yüzden
yha ölüm oyunundan önce dalıo öldürcektim 44 canla grdim o *** yüzünden 
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Emeğin değerini anlamayan şerefden yoksun insanların olduğu bir dönemde dimdik durmaya çalışıyoruz bir kaç kişi olarakdan. Gerçek hayatta hırsızların sokaklarda dört döndüğü bir zamanda oyunda da heleki kandırması inandırması daha kolay bir oyunda hesap çalınmaları böyle insan görünümlü k*pekler tarafından elbet olucakdır. Ben çarımı kurtaramadım inşallah sen kurtarırsın. Büyük geçmiş olsun.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Adam neyin derdinde sen neyin derdindesin bre dengesiz adamın sinirleri tepesindeyken uğraşma sinirleri iyice germe DEFOL !TOLGARDA yazdı:Bence de belliydi dün akawşam insan1-2 ke zölündem önce vurtur ama öldürmek içiin dalar mı ? :mrgreen: 3 kere kestim bu yüzdenyha ölüm oyunundan önce dalıo öldürcektim 44 canla grdim o *** yüzünden
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
serkan abi geçmiş olsn

Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: M İ R
geçmiş olsun ama sevinmek istiyorum ama sevinmek istemiyorum :arrow:
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
- MyTeaRsFoRYoUII
- İskele Babası
çok saolun arkadaşlar Allah razı olsun iyi günümüzde kötü günümüzde yanımdasınız gereken herşeyi yaptık bekleme aşamasındayız . TOYGARDA sana gelince dün gece charım çalındıktan sonra kafamı kızdırdın sırf ölüm oyununa kazanama die sana daldım bunuda unutma .
SebebimSENSİN
MyTeaRsFoRYouII
MyTeaRsFoRYouII
dostum çarlarının alınması için yapılabilicek birşey varsa herşeyi yapmaya hazırım oyundan ulaşman yeter.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- MyTeaRsFoRYoUII
- İskele Babası
eyw kardeşim çok saol varlığınız yeter henüz bekleme aşamasındayız. destek takımından bir mail gelsin gereken herşeyi yapıcaz hayırlısıyla...DiSMoTi yazdı:dostum çarlarının alınması için yapılabilicek birşey varsa herşeyi yapmaya hazırım oyundan ulaşman yeter.
SebebimSENSİN
MyTeaRsFoRYouII
MyTeaRsFoRYouII