Maceramın Sonu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Mu Be On

Maceramın Sonu

Mesaj gönderen Notr25 »

Merhabalar,

Şunu belirtmek istiyorum ki yaklaşık 3 seneyi aşkın bir süredir İKV camiasında bulunmaktayım. 12 Adet silah yükseltmem bi o kadar da aldığım akçenin haddi hesabı yoktur. Son 1 aydır sürekli yetkili birileriyle özel konuşmak istedim ama nafile. Çok yoğunsunuz biliyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum. Eğer Bugün yetkili birileri ile konuşamazsam Sanırım oyunu terk edeceğim. Yaptığım yatırım helali hoş olsun. İletişim/Destek demeyiniz lütfen orayıda denedim. Her sınıftan 3 Karakterimde ki Tüm şaheserler ile birlikte sileceğim.

Sancak Sunucusu ToNİK.
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Maceramın Sonu

Mesaj gönderen hukumdargame »

Notr25 yazdı:Merhabalar,

Şunu belirtmek istiyorum ki yaklaşık 3 seneyi aşkın bir süredir İKV camiasında bulunmaktayım. 12 Adet silah yükseltmem bi o kadar da aldığım akçenin haddi hesabı yoktur. Son 1 aydır sürekli yetkili birileriyle özel konuşmak istedim ama nafile. Çok yoğunsunuz biliyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum. Eğer Bugün yetkili birileri ile konuşamazsam Sanırım oyunu terk edeceğim. Yaptığım yatırım helali hoş olsun. İletişim/Destek demeyiniz lütfen orayıda denedim. Her sınıftan 3 Karakterimde ki Tüm şaheserler ile birlikte sileceğim.

Sancak Sunucusu ToNİK.

Yönetici senle konuşmadı diye şaheserli 3 karakter mi sileceksin güldürme beni. Silmek yerine ihtiyacı olana ver. Ayrıca kimse yönetici konuşmadı diye yıllık emeğini silmez.
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

hukumdargame yazdı:
Notr25 yazdı:Merhabalar,

Sancak Sunucusu ToNİK.

Yönetici senle konuşmadı diye şaheserli 3 karakter mi sileceksin güldürme beni. Silmek yerine ihtiyacı olana ver. Ayrıca kimse yönetici konuşmadı diye yıllık emeğini silmez.
Kullanıcı avatarı
XxWhiteDewiLxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XxWhiteDewiLxX »

ne yaptın serhat abim yahuuuu :(
Resim

Yeni karekterlerim

FUHRER-HITLER