buna bakın bi
- mamaklar071995
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
buna bakın bi
[img][a%20href=http://goo.gl/mc9cY][img%20src=http://b1108.hizliresim.com/11/8/22/13369.jpg][/a][/img]
IIxHaYaLPeResTxII(Kingxbünyoo) [(^)Ejder Asa]
Xeda
Rapxmaster
Cobkanxquardian
Xeda
Rapxmaster
Cobkanxquardian
- mamaklar071995
- Sahaf Yardımcısı
Re: buna bakın bi
resimler olmadı k.byın
Xeda
Rapxmaster
Cobkanxquardian
Xeda
Rapxmaster
Cobkanxquardian
- mamaklar071995
- Sahaf Yardımcısı

Hıh şimi oldu
Xeda
Rapxmaster
Cobkanxquardian
Xeda
Rapxmaster
Cobkanxquardian
Tipik bir oyun hatası benim 5 Level savaşçımada Gb Amflikatör gelmişti desteğe mail attım ve forumda konu açtım ama zırh hala duruyo 

Jeova Sanctus Unus
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
DAHA NE İSTİON İŞDE BİDE DESTEGE MESAJ ATMIS :dddHummer yazdı:Tipik bir oyun hatası benim 5 Level savaşçımada Gb Amflikatör gelmişti desteğe mail attım ve forumda konu açtım ama zırh hala duruyo
Düzenbaz değilim ayrıca zırh 5 LEVEL SAVAŞÇI' ya geliyo napıyım ben onufurkaneryilmaz81 yazdı:DAHA NE İSTİON İŞDE BİDE DESTEGE MESAJ ATMIS :dddHummer yazdı:Tipik bir oyun hatası benim 5 Level savaşçımada Gb Amflikatör gelmişti desteğe mail attım ve forumda konu açtım ama zırh hala duruyo

Jeova Sanctus Unus
-
- Acemi Savaşçı
Bilgekağanxxbüyü
bu bnm char hatayla bnm depoya düşmüş ama forumda geziniyoken bi hataya daha rasladım adam 5lwl savaşçısının ampflikatör zırhı war
)
(desteğe bildirdim onlardan cevap bekliyorum şimdi cevabı da itemi kaybetmem olarak
) ondn dolayı bi de oyuncular hata dışında bişiy dicek mi die bakınıp yansıtıyorum
) oyun hatası dahi işime yaramıcak şekilde olur ztn
) )
bu bnm char hatayla bnm depoya düşmüş ama forumda geziniyoken bi hataya daha rasladım adam 5lwl savaşçısının ampflikatör zırhı war
(desteğe bildirdim onlardan cevap bekliyorum şimdi cevabı da itemi kaybetmem olarak