SUSTURULMA DENEN CEZA TÜRÜ KALDIRILSIN
SUSTURULMA DENEN CEZA TÜRÜ KALDIRILSIN
SUSTURULMA DENEN CEZA KALDIRILSIN DESTEKLEYENLER MESAJ ATSIN
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: SUSTURULMA DENEN CEZA TÜRÜ KALDIRILSIN
NEDEN ? çokmu Küfrediyorsun ???cengiz365 yazdı:SUSTURULMA DENEN CEZA KALDIRILSIN DESTEKLEYENLER MESAJ ATSIN
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Demek istiyorsun ki
Ceza kalksın sinir olduğum insanlara istediğim gibi küfür edebileyim.. Bu dünyada her şeyin olmasa da birçok şeyin cezası vardır ders alınsın diye. Sense ders almak yerine sineğin 2. kez ısırdığı yeri 2. kez tekrar kaşıyorsun..
Ceza kalksın sinir olduğum insanlara istediğim gibi küfür edebileyim.. Bu dünyada her şeyin olmasa da birçok şeyin cezası vardır ders alınsın diye. Sense ders almak yerine sineğin 2. kez ısırdığı yeri 2. kez tekrar kaşıyorsun..
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
İYİCE SACMALADI DESTEK EKİBİ GM LERE DEVVLERE BİSEY DEMİOM ADAM BANA SALAK DEDİ BEN ŞİKAYET ETTİM BİSEY OLMADI ADAM BENİ ŞİKAYETT ETTİ BEN CEZALNDIRILDIM ADAM A BENDE SALAK DEDİM BUNDAN DOLAYI SUDAN SEBEBLER
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Bu konuda haklısın...cengiz365 yazdı:İYİCE SACMALADI DESTEK EKİBİ GM LERE DEVVLERE BİSEY DEMİOM ADAM BANA SALAK DEDİ BEN ŞİKAYET ETTİM BİSEY OLMADI ADAM BENİ ŞİKAYETT ETTİ BEN CEZALNDIRILDIM ADAM A BENDE SALAK DEDİM BUNDAN DOLAYI SUDAN SEBEBLER
Şikayet edince biz susturuluyoruz elimde bir sürü resim var küfüre dahi şeyler telefonuma mesaj gelince kafayı yedim resmen.Susturulma cezası elbette kaldırılmasın ama suçsuz 'ları susturmak gerçekten çok ayıp.Bazen nedense can sıkıntısından susturduklarını düşünüyorum yada yanlışlıkla.
Never beleive someone who tells who they are.
birde ellerinde kanıt yok delil yok vermiyorlar inceledik cezan dorudur diyorlar aslında seytan diyor ac destek ceza itiraz bilgilendirmeyi bas küfürü o kadar emek gitcek ama