Bİr Veda DA BenDen Olsun BAri Muak..
Bİr Veda DA BenDen Olsun BAri Muak..
LAfı Fazla Uzatmıyacam İyi Kötü 3 YIl Geçirdik SizLErle. Hem Dost Hem Düşman Kazandık Yani oyun hali bunlarda olmasa işin Dadı Olmaz.DAha Öncede Bırakmıştım Ama bu sefer Kesin. Malum Bu Sene Sınav VAr. Sizleri Özleyeceğim.. Hakkınızı Helal Edin.(Müslüm Abi Ve Tüm MimxLEr LODOs Klan*I Yiğido Senide Unutmadım la
Emrah Abi SEviliyorsun VE İsmini SAyamadığım Bİr SÜrü Arkadaşlar HEpinize Çok Teşekkürler ) Benden Yana Hakkım Varsa helal İ Hoş Olsun. Kendinize İİ DAvranın. Karakterlerim Oyunda Olacak AMa ben Yokum
Kardeşim Gİbi Sevdiğim Bİr Arkadaşıma Devrettim artık O bakacak Belki ii Bİr Üni... Kazanırsam Seneye Geri Başlayabilirim. Hoşçakal TIlSım Hoşçakal İkV HOşçakalın DOstlarım..( IxShowTiMeEDdYxI & Hoowardax )
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Bİr Veda DA BenDen Olsun BAri Muak..
HakKım Helal olsun...1ay önce labirentte görev yapmaya gitcektim arzdım yolumu kesip beni kesmiştin o gün görevi yapamadım ama neyse
Reel Hayatta Başarılar...
O kadar emek verdiğin Çarların ne Olacak kardeşim...
Reel Hayatta Başarılar...
O kadar emek verdiğin Çarların ne Olacak kardeşim...

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
VAllaha Ben Den Cıktı Artık Oyun Çok KAzık attı. VErdiğim Arkadaşımda Bna Oyunu Öğreten ARkadaş Kendisi Bİlir Nasıl Yapar Ne EDEr KArışamam.
Seni tanımam ama selametler ve sınavlarında başarılar dilerim...
Murat kendine iyi bak inşAllah Kazanırsın iyi bir bölüm iyi bir üniversite

- Chaqmaxsheytan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: <Academy Of War>
Allaha emanet ol Murat inş. kazanırsın ve tekrar yanımızda olursun Selametle kardeşim
- SoNxxeFSaNex
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Murat kardeşim inş. kazanırsın sınavları bol şans kardeşim .