Oyundan düşmenin bedeli (yönetici bir göz atsın mümkünse)
Oyundan düşmenin bedeli (yönetici bir göz atsın mümkünse)
Bugün saat 15:00 gibi bir ecel getiren ürettim.Torbayı açtım tam eceli alıcam oyundan düştüm.Oyuna tekrar girebilmem nerdeyse 10 dk sürdü.Tabi torba da yok oldu.E tabi o stresslede foto falan da alamadım.Kısacası ecel yalan oldu.Desteğe attığımız o kadar mesaja karşılık,saatler geçti hala bir tepki yok.O kadar emek,zaman sarfediyoruz bütçemizden paralar ayırıyoruz,karşılığında bu sonucu mu hakediyoruz?
Re: Oyundan düşmenin bedeli (yönetici bir göz atsın mümkünse)
Geçmiş olsun kardeş 
ah güzel eski ikv'li günler...
Saat te gelmez kardeşim 1gün bekle eger teyit edilirse malzemen geri verilircrow yazdı:Bugün saat 15:00 gibi bir ecel getiren ürettim.Torbayı açtım tam eceli alıcam oyundan düştüm.Oyuna tekrar girebilmem nerdeyse 10 dk sürdü.Tabi torba da yok oldu.E tabi o stresslede foto falan da alamadım.Kısacası ecel yalan oldu.Desteğe attığımız o kadar mesaja karşılık,saatler geçti hala bir tepki yok.O kadar emek,zaman sarfediyoruz bütçemizden paralar ayırıyoruz,karşılığında bu sonucu mu hakediyoruz?
What is the problem ..
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Muhtemelen Hata Kodu 183 vermiştir Oda Snn internetinle Alakalı...
- BoSNaSaNCaK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
PLuS ŞaRT. 11 tl için o kadar zamanın ve emegin bosuna gitmiş..
SANCAKTAR[(^) Ashab-ı Kehf]
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]
[Farabi Shen Kuo(^) Gümüş Diş]
[Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan]
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]
[Farabi Shen Kuo(^) Gümüş Diş]
[Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan]
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
- grafikzeydan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
DEDİĞİN HİÇTE İNANDIRICI DEĞİL.EĞER DOĞRU DİYORSAN O HTML DOSYASINI İSTANBUL OYUN DESTEĞE AT BAKALIMDA KAYITLARI GÖZDEN GEÇİRSİNLER YOKSA UNUT

Boyle hatalar oluyor bir kaç kişidede olmustun bilinmiyen bir iitem cıktıgında dataalrdaki bazı eksiklerlerden kaynaklanıyor galiba tam yüklemesi yada aniden o itemin cantada düşmesi gibi vs. saati biliyorsan vakit kaybetmeden ikv destek ilgileniyor. Bu gibi duurmlarda üretirin esyayı geri alman sansın var ecelini geri alırsın ama öyle bişi varsa tabi.
Bu saheser olması sart degil normelde başka yücelen haliç yani yüksek maliyet gerektiren esyaalrı bile ikv yönetimi geri almıstır. İkv destekten yardım istede düzgün istersen tabii.
Bu saheser olması sart degil normelde başka yücelen haliç yani yüksek maliyet gerektiren esyaalrı bile ikv yönetimi geri almıstır. İkv destekten yardım istede düzgün istersen tabii.
A R Z L O D O S
BoSNaSaNCaK yazdı:PLuS ŞaRT. 11 tl için o kadar zamanın ve emegin bosuna gitmiş..
plus olan adam oyundan atılmıomu
- Splash
- Zincir Bozan
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Plus Olduğunda Beklemeden giriosun..Arkadaş Onu demiş :mrgreen: :mrgreen:kaan67 yazdı:BoSNaSaNCaK yazdı:PLuS ŞaRT. 11 tl için o kadar zamanın ve emegin bosuna gitmiş..
plus olan adam oyundan atılmıomuayrıca adam oyuna o kadar bütcemi ayırdım dio plus başta kesin almıştır ve ecel üreten adamda plus olmazsa zaten hiiiç olmaz
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Kardeşim eğer gerçekten böyle bir şey varsa o günün tarihiyle tam olarak saatini de yazarak yönetime mesaj at geri alırsın. Plus a gerek yok diye biliyorum.Bir arkadaşda Savaçı çarına Ejder asa üretmiş değiştirmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.