Siz anca böle konu kilitlersiniz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Orionxxxposeidon
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Siz anca böle konu kilitlersiniz

Mesaj gönderen Orionxxxposeidon »

1. ip ucu kimse tarafından görülmemiştir Nerul sizde anca konu kilitlersiniz haksız durumda olduğunuz zaman bakı tüm ikv yönetimine sesleniyorum isderseniz karakterlerime isterseniz forum hesabıma ban getirinbn engelleyin ama şunu unutmayınki her hatanız ikv oyununu ikv oyuncularından soğutmaktadır Nerul 1. ipucunu biz görmedik sen yönetim kanalına yazdığına emin ol ve bir kanıtını bu forum konusuna koy şimdi isdediğinizi yapın ban getirin engelleyin
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
Kullanıcı avatarı
Orionxxxposeidon
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Siz anca böle konu kilitlersiniz

Keşke o an hediye kazanıldığı an kritik hata olmasaydıda bende gidip bir foto alsaydım keşke...
Kullanıcı avatarı
Orionxxxposeidon
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Beowolf galiba ismi buydu adam kazandı kazanmasınada bni pişman olmuştur hediyede 1 m :? Teşkilat [DEV]Nerull eğer paranız yoksa kuklacı halkı olarak 1er m vermeye hazırızzz.....
Kullanıcı avatarı
Orionxxxposeidon
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Nerull bidaha böle ypıcaksan oyuna gelme veya oyun yapma..
Nerull 02 Şub 2010 20:19

Merhaba,

Etkinlik başlangıç saati takvimde de belirttiğiniz üzere tam olarak 20:00 belirlenmiştir.

İlk ipucu saat 20:01'de, İkinci ipucu ise 20:05'de verdim.

Verilen ipuçları tüm oyuncuların rahatlıkla göreceği şekilde anons edilmiştir.

Ödülü, ipuçlarını takip ederek hızlı bir şekilde yanıma gelen Beowolf kazanmıştır.

Bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere.

Sevgiyle kalın...
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

ark sen ne beklıyordun .. gm bulma dıyınce :) ucsuz bucaksız bır harıta uzerındemı oynuyoruzda :) adma 1-2 demeden tabı bulunur... salla 20 ıksır ıcın yazdıgına kafanı patlatıgına degermı :P
Kı hadı bunu yapıyorsunuz 6-12 yas etkınlıgıde olsa o yaslardada oyuncularımız var onalrada saygı duyalım :) kardesım odul verıyorsun babanın cebınden dagıtıyorlar sankı bu tıp bonus etkınlıklerın odulu paradır ver 5 m 10 m barı yaptıgın bonus etkınlıgıne degsın .. sankı para cebınden cıkıyor gm lerın :D
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ceviz »

FromXXXhELL yazdı:ark sen ne beklıyordun .. gm bulma dıyınce :) ucsuz bucaksız bır harıta uzerındemı oynuyoruzda :) adma 1-2 demeden tabı bulunur... salla 20 ıksır ıcın yazdıgına kafanı patlatıgına degermı :P
Kı hadı bunu yapıyorsunuz 6-12 yas etkınlıgıde olsa o yaslardada oyuncularımız var onalrada saygı duyalım :) kardesım odul verıyorsun babanın cebınden dagıtıyorlar sankı bu tıp bonus etkınlıklerın odulu paradır ver 5 m 10 m barı yaptıgın bonus etkınlıgıne degsın .. sankı para cebınden cıkıyor gm lerın :D
O 5m nin 10 mnin sana hiçbir getirisi yok . Tüm ikv ye zararı var.

Enflasyon nedir bilirmisiniz?
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

konu kilitlersiniz lafını görünce baktım ya İKV halkı hiç kurallara uymadan konu açıyor yada yönetim işine gelmeyeni

kilitliyor :!: Tüm forumları bakın bi her sayfada neredeyse bir konu kilitli var hele son sayfalar kilitli konu çöplüğü
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

girayankara yazdı:konu kilitlersiniz lafını görünce baktım ya İKV halkı hiç kurallara uymadan konu açıyor yada yönetim işine gelmeyeni

kilitliyor :!: Tüm forumları bakın bi her sayfada neredeyse bir konu kilitli var hele son sayfalar kilitli konu çöplüğü
yönetime lan diyebilirsiniz oyun kurallarına aykırı değilmiş
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Oyunda [DEV] [GM] göremiyoruz etkinlik yok diye bas bas bağırıyordunuz.Bu küçük başlangıçlar için sevinip destek olucağımıza köstek oluyorsunuz.Bir arkadaşım ne güzel söylemiş ikvnin haritalarında zaten bir şeyi bulmak kaç dakika sürebilir ki ödül ne bekliyorsun yücelen halit kolye mi ? ? Bence boş yere isyan ediyorsun insanlar bizim için yapıyor bu etkinlikleri ve eminim senin bu tavrın onları bu etkinliği yapma hevesini kırıyordur.Bu güzel başlangıç için ikv yönetimini tebrik ve takdir etmek gerekir.Daha düne kadar yönetici uğramayan sunucularda düzenli etkinlikler yapılıyor.Siz ödül veya para için mi etkinlik istiyorsunuz.Bu etkinlik sırasında hiç mi eğlenmiyorsunuz ? Pozitif yaklaşırsanız pozitif şeylerle karşılaşırsın ;)
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön