NOCOMMET ; KADIM GÖREVINE CEVAP VERMISTIN .
NOCOMMET ; KADIM GÖREVINE CEVAP VERMISTIN .
GrupLaRa qıRmeye Calısın Dıyorsun Ama Kimse Gruba Almıyor Buna ne Dersn Ne yanı Bunu Bu kdar zor Yapmanın Ne anlamı Var Tek grub Kuruyoruz Tek Gruplamı Kesecez . ?? Ve kesılmıyorda Hadı canı 10 ınıyor . 10 Dan snra Tekrar cıkıyor . Adamlar kendıne kesıyor dıgererlerını kullanıyorlar. Görev bıtıncede Bb dıyorlar Bumu ? ama bızm görev olmuyor... YANI BU GRUBA GIRMEK MI . ??
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: NOCOMMET ; KADIM GÖREVINE CEVAP VERMISTIN .
yönetim tarafından (sözde)şaheser silahların (sözde) en iyiler tarafından üretilip kullanılacağı söylenmişti. bahsettiğiniz durum bir gruba(sözde loncaya) dahil değilseniz kaçınılmazdır. işi bittikten sonra kimse kimseyi tanımaz BB der tabi ki. ne yazik ki oyunda karakter sahibi olan fakat gerçek hayatta karakteri olmadığı için bu tarz satışları gerçekleştiren çok sayıda oyuncu var. dostlarım (sözde değil gerçek dostlarım) çoğalana kadar yeşil ve kadim görevini hiçbir karakterimde yapmayı düşünmemem bundan sebeptir.
bir varmış bir yokmuşum
- justine
- FareAdam Düşmanı
Doğru söze ne denir..Adınızın başına reklam nicki yapıştırın olsun bitsin..PROF yazdı:yönetim tarafından (sözde)şaheser silahların (sözde) en iyiler tarafından üretilip kullanılacağı söylenmişti. bahsettiğiniz durum bir gruba(sözde loncaya) dahil değilseniz kaçınılmazdır. işi bittikten sonra kimse kimseyi tanımaz BB der tabi ki. ne yazik ki oyunda karakter sahibi olan fakat gerçek hayatta karakteri olmadığı için bu tarz satışları gerçekleştiren çok sayıda oyuncu var. dostlarım (sözde değil gerçek dostlarım) çoğalana kadar yeşil ve kadim görevini hiçbir karakterimde yapmayı düşünmemem bundan sebeptir.

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Ya saçmalık ya neyse boşverin tşkler cevplarınız için ..
- Phxates
- Sahaf Yardımcısı
ARKADASIM Birakin Saheser Maheser Silahlari 1 Level Saheser I Al Yeni Car Ac Kesmeye Basla 40 A Kadar Sadece O sILAHLA Rahat Gidersin Birde Eski Arkadaslar Yada Ok Ucu Item 36 Level Olunca 3000 Rahat Vurusun Kurt Ininde Ve Taskanatlara Terbiyecide Kesersin Al SAna 49 Level 5 Gunde ama Her Item 10 Level Kulaniliyor Itemlerinide Degistirmen Gerekir 
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kadim görevini ilk geniş çevresi olan kişiler yapar ve bu görevide çoğu kişi yapabiliceğini sanmıyorum şuan için.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Yani bizim gibilerin grvi olmicak işte bu gerçekden kötu bırsey yazık

- Fearles
- Demirci Çırağı
YARDIM ETTİM KESTİLER . BİZE DEDİK KAYBOLDULAR. #@!? KAYBOLANLARN.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.