Bu konuyu şaheser üretemeyen ve üretmek için canla başla çalışan arkadaşlara armağan ediyorum :lol: .Şaka bir yana oyunda Ejder Asasız büyücünün büyücü, Ecel veya Latifsiz savaşçının savaşçı, Ashabsız şifacının şifacı sayılmadığı şu günlerde maden fiyatları artık gerçekten içimi acıtmaya başladı.Oyun piyasasını gerçekten kim belirliyor bilinmez ama birileri piyasayı alt üst etti bu kesin.Artık eskisi gibi item düşüreyim onu satayım zengin olayım olayı kalmadı artık.Artık devir Menekşe ve Gano devri.İnsanlar oyunda düşürdükleri [En Kral] çift efsunlu reçeteleri çantadan oyundaki boşluğa sallar oldu.Reçete üretimi durdu [Kudret İksirleri Hariç].Eski madenlerin [Menekşe Hariç] neredeyse bir önemi kalmadı.Artık oyunda para eden tek şey madenlerin 3. halleri ve sadece görevlerden alabildiğimiz materyaller.Hal böyle olunca insanlar madenlere saldırıyor menekşe çıkaracağım diye.Yer altına inenlerin %50 si Mavi Topaz İridyum için iniyor, %50 si ise kadim görevini yapıp bir an önce kadim hidra pençesine ulaşmak için.Kadim Hidra pençesinin piyasa değerini tam olarak çözemedim ya neyse artık.
49 seviyeler gelmeden önce 5m para gözüme ne çok gelirdi.Ancak şimdi 5m ye alabileceğiniz şeyler sibiryalıyla sınırlı.[Sunucudan Sunucuya Değişebilir] Cevap bulamadığım bir diğer soru ise şu.Bildiğiniz üzere Akik Kalsedon madeninden çıkan 3. dereceden saf bir madendir.Menekşe Elmas ise Elmas madeninden çıkan 3. dereceden saf bir madendir.
Bknz: Kalsedon --> Kirpraz --> Akik
Bknz: Elmas --> Yeşil Elmas --> Menekşe Elmas
Sorum şu.Bir karakterin Akik ve Menekşe elmas gibi 3. dereceden saf madenleri çekme olasılığı aynı mıdır?Yoksa Menekşe Elmas daha zor çıkan bir maden midir?
Sorunun Cevabı Şu ise;
Evet akik ve menekşe elmasın bir karaktere çıkma olasılıkları aynıdır.
O zaman bende şunu söylemek isterim.Neden Teşkilatta Akik Max:15m iken Menekşe Elmas Max:50m oluyor?Aradaki uçurumun sebebi ne?Neden insanlar Akik için değilde Menekşe Elmas için birbiriyle savaşıyor?Birbirini üzüyor, kırıyor?
Eee bu yazının sonuna da bir öneri koymadan geçemeyeceğim.
Öneri:Eski seviye reçetelerde ki gibi yeni reçetelerde de yeniliğe gidilmeli ve reçetelerin istediği materyaller biraz olsun azaltılmalı.
Nedeni:İnsanlar artık yaratıklardan düşen reçetelere bakmaz olmuştur oyundaki herkes artık sadece şaheser yapmaya yönlenmiştir ve diğer reçeteler önemini tamamen yitirmiştir.
Uygulanışı:Reçetelerde ki 3. dereceden saf madenler kaldırılabilir ve ya sayısı düşürülebilir.(Örn; iridyum 3 değilde bir adet olabilir).Ayrıca yeni reçetelerde eski saf madenlerde istenebilir (Koyu Mavi Lapis, Apa, Kirpraz, Yeşil Elmas vs..)
Okuduğunuz için teşekkür ederim.Öneri desteğe gönderilmiştir.Sizde benim gibi düşünüyorsanız öneriyi desteğe yollayabilirsiniz.Bir yorumunuzu esirgemeyin...İyi Forumlar..!
Maden Fiyatları [Aga Piyasa Uçmuş]
Re: Maden Fiyatları [Aga Piyasa Uçmuş]
Geçektende Maden fiyatları son zamanlarda tavan yaptı herkez maden toplama çabası içerisinde ama benim "Meran" Sunusucu için dikkat ettiğim bir şey var son zamanlarda kimse "Menekşe Elmas" almamaya başladı 30m olan menekşe fiyatları yavaş yavaş 20'ye iniyor gibi hayırlısı... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- onurala
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Maden fiyatlarının uçmasından ziade ''TILSIM'' sunucusunda gözle görülür bir düşüş oldu örn:4 yapraklı yonca 10m ken şuan 2-3m arası menekşe ise 20-25m
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER
Keşke bahsettiğiniz olay teşkilatta da olabilseonurala yazdı:Maden fiyatlarının uçmasından ziade ''TILSIM'' sunucusunda gözle görülür bir düşüş oldu örn:4 yapraklı yonca 10m ken şuan 2-3m arası menekşe ise 20-25m
eskiden eö sunucusunda mavi topaz 23 m'di şimdi 2 m :lol:
menekşe elmas 2m'di şimdi olmuş 40 m :lol:
yonca 10m'di şimdi 4m
budaksız 9m'di şimdi 1.5m :|
menekşe elmas 2m'di şimdi olmuş 40 m :lol:
yonca 10m'di şimdi 4m
budaksız 9m'di şimdi 1.5m :|
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
beyazköşk te 1 yıl önce menekşe 4 m ken şimdi 28-35
akik 12-15
sibiryalı 2-2.5
4 yapraklı yonca 3
budaksız belli değil ama 3-10
iridyum 12-15
şelit 7-11
bu kadar yani ama hepsi olmasa bile çohunun fiyatı arttı diyerleri azaldı
akik 12-15
sibiryalı 2-2.5
4 yapraklı yonca 3
budaksız belli değil ama 3-10
iridyum 12-15
şelit 7-11
bu kadar yani ama hepsi olmasa bile çohunun fiyatı arttı diyerleri azaldı
Way arkadaş o zaman en pahalı sunucu bizimki adamlar 35 m den menekşe elmas 12 m den akik 20 m den mavi kaya 2.5 m den alexandirite satıyor kadimlerin tanesi 40 m civarı meran mücevheri 10 m diğerleri hakkında pek bilgim yok motordan bilge cevo asa düşürdüm bastım anca tanıdıklarla giriyorum migrata oyun iyice sıkmaya başladı...

-
goktanri
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Ashab-ı Kehf bastığımda madenlere verdiğim tane fiyatları:
-menekşe elmas 1 m
-4 yapraklı yonca 2 m
-ganoderma 2 m
-budaksız abanoz 7 m
-görev itemleri beleş
-kadim pençe 50 m
-menekşe elmas 1 m
-4 yapraklı yonca 2 m
-ganoderma 2 m
-budaksız abanoz 7 m
-görev itemleri beleş
-kadim pençe 50 m
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
-
goktanri
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Ashab-ı Kehf bastığımda madenlere verdiğim tane fiyatları:
-menekşe elmas 1 m
-4 yapraklı yonca 2 m
-ganoderma 2 m
-budaksız abanoz 7 m
-görev itemleri beleş
-kadim pençe 50 m
-menekşe elmas 1 m
-4 yapraklı yonca 2 m
-ganoderma 2 m
-budaksız abanoz 7 m
-görev itemleri beleş
-kadim pençe 50 m
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Ejderi bastığımda bi kaç malzeme kalmıstı onlarıda parayla aldım toplamda 20m'den az bi miktara ürettim
O zamanlar Ashab üretmediğim için kafamı taşlara vuruyorum