Sayın Nihat Bey,
forumda oldugunuzu gorup bu konuyu acıyorum.
daha once sayın Arif bey ilede bu konuyu gorustum fakat tamamen sans dedi ama bu olay cok canımı sıkmaya basladı.
3 karakterimle kasamda biriken toplam 3100 adetten fazla madalyam var. ve bu madalyaların ortalama 2000 tanesi buyucu karakterimindir. 2000 madalyanın ortalama 1500 u sıgınaklar bolgesinden alınmıstır.
buda yaklasık 500 sıgınak deneyimi eder.
sorunum şu.
sıgınaklar grup bolgesi geldiginden beri hala maraton adam ayakkabı cıkmadı büyücüme.
savascım ve sifacımla motorini keserken istemedigim halde hep maraton ayakkabı cıkıyor. fakat buyucumle yaklasık 500 motor kesimi (yaklasık 1 bucuk yıl) me ragmen maraton ayakkabı cıkmıyor.
bunun sans oldugunu dusunmuyorum artık.
bu konuda ne yapmam gerekir yada ne yapabiliriz lutfen benimle paylasırmısınız.
Not: büyücü karakterim gb lerdeki buyun saheser ve nadide esyalara sahiptir maraton ayakkabı haricinde
Maraton ayakkabı sorunu (Nocomment)
- BoSNaSaNCaK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Maraton ayakkabı sorunu (Nocomment)
SANCAKTAR[(^) Ashab-ı Kehf]
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]
[Farabi Shen Kuo(^) Gümüş Diş]
[Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan]
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
- BoSNaSaNCaK
- Sahaf Yardımcısı
Re: Maraton ayakkabı sorunu (Nocomment)
cevap yokmu ???
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
Evet burda bir hata var ama neyde bende bilmiyom kesnlikle var bende aynı duurmdayım artırcı aldım sahur özelden faydalandım motor bıkkınlık verdi bana girmiyorum küstüm ama ayakkabı büyücüme halen cıkmadı 2000 madolyonum olmasa 450 ye yakın madolyonum var 350 tanesi sığınaktan gelme o bişi degil ayakakbı dışında bir asa bile düşmedi sorun var. Yüzük kolye zırh bunlardan vazgeçtim ayak bile düşmedi. iksir manyağı oldum sadece.BoSNaSaNCaK yazdı:Sayın Nihat Bey,
forumda oldugunuzu gorup bu konuyu acıyorum.
daha once sayın Arif bey ilede bu konuyu gorustum fakat tamamen sans dedi ama bu olay cok canımı sıkmaya basladı.
3 karakterimle kasamda biriken toplam 3100 adetten fazla madalyam var. ve bu madalyaların ortalama 2000 tanesi buyucu karakterimindir. 2000 madalyanın ortalama 1500 u sıgınaklar bolgesinden alınmıstır.
buda yaklasık 500 sıgınak deneyimi eder.
sorunum şu.
sıgınaklar grup bolgesi geldiginden beri hala maraton adam ayakkabı cıkmadı büyücüme.
savascım ve sifacımla motorini keserken istemedigim halde hep maraton ayakkabı cıkıyor. fakat buyucumle yaklasık 500 motor kesimi (yaklasık 1 bucuk yıl) me ragmen maraton ayakkabı cıkmıyor.
bunun sans oldugunu dusunmuyorum artık.
bu konuda ne yapmam gerekir yada ne yapabiliriz lutfen benimle paylasırmısınız.
Not: büyücü karakterim gb lerdeki buyun saheser ve nadide esyalara sahiptir maraton ayakkabı haricinde
A R Z L O D O S
aynı sorunla bende karşı karşıyayım
ne düşerse şifacıya düşüyo :?: sınıflar arası dengesizlik var :shock:
tank ya da ofans savaş alıp girsek büyük ihtimal savaşa yada yine şifaya düşüyor nadide ve şaheserler
şöyle bi kanıya vardım ihtimaller sınıflara göre ayarlanmış durumda ya da gb de en az vurana en az hiddet alana düşüyor item
ne düşerse şifacıya düşüyo :?: sınıflar arası dengesizlik var :shock:
tank ya da ofans savaş alıp girsek büyük ihtimal savaşa yada yine şifaya düşüyor nadide ve şaheserler
şöyle bi kanıya vardım ihtimaller sınıflara göre ayarlanmış durumda ya da gb de en az vurana en az hiddet alana düşüyor item
Merhabalar
Dediğinize göre tüm şaheserlere sahipsiniz . Bize çıkımıyor diyenlere duyrulur . Tebrik ederim
Bence sistem size maraton ayakkabı vermeyi kafasına koymuş ama ne hikmetse siz tam o esnada büyücüde değilsiniz .
) Evet inanın bana bu sizin şansızlığınız . Bence siz bu kararlılıkla er yada geç onuda bulursunuz .
Bol şanslar
Dediğinize göre tüm şaheserlere sahipsiniz . Bize çıkımıyor diyenlere duyrulur . Tebrik ederim
Bence sistem size maraton ayakkabı vermeyi kafasına koymuş ama ne hikmetse siz tam o esnada büyücüde değilsiniz .
Bol şanslar
- BoSNaSaNCaK
- Sahaf Yardımcısı
benim butun herseyim var gb lerden cıkan. fakat 1 bucuk yıldır yaklasık 500 sıgınak deneyiminde hala maraton ayakkabı cıkmadıysa bir sorun var demektir. dedigin gibi sans arttırıcı aldım cıkmadı sahur ozel olayında denedim yine yok.
ejdersizleri kucumsemiyorum ama ejdersiz 4 buyucu 1 idare sifacı bulup giiryorum motor kesip cıkıyoruz.. 2000 madalyam varken lathander e anlattım konuyu sanstır denemeye devam dedi. simdi madalya sayım 3000 in uzerinde ama hala ayakkabı yok. yönetim bu konuyu cozerse cok sevinecegim.
ejdersizleri kucumsemiyorum ama ejdersiz 4 buyucu 1 idare sifacı bulup giiryorum motor kesip cıkıyoruz.. 2000 madalyam varken lathander e anlattım konuyu sanstır denemeye devam dedi. simdi madalya sayım 3000 in uzerinde ama hala ayakkabı yok. yönetim bu konuyu cozerse cok sevinecegim.
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
- BoSNaSaNCaK
- Sahaf Yardımcısı
sayın nihat bey. bugun sifacım 3 takım saheserlerini tamamladı diye ashab ve ibni mor ceket yaptım.Nocomment yazdı:Merhabalar
Dediğinize göre tüm şaheserlere sahipsiniz . Bize çıkımıyor diyenlere duyrulur . Tebrik ederim![]()
Bence sistem size maraton ayakkabı vermeyi kafasına koymuş ama ne hikmetse siz tam o esnada büyücüde değilsiniz .) Evet inanın bana bu sizin şansızlığınız . Bence siz bu kararlılıkla er yada geç onuda bulursunuz .
Bol şanslar
Allah yukarda saheserler cıkıyor ama bu kadar sanssızlık sizce normalmi. 500 kesimde hiçmi cıkmaz maraton ayakkabı hemde buyucuye. ?
en cok buyucunun ihtiyacı olan ayakkabı degilmidir maraton ?
ben o zaman hiç maden cekmiyim mazallah kutup ayısı cıkarsa ?
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
310 madalyada aldım maraton ayağımı büyücüyüm. Şifacı arkadaşlarımda 5-6 tane var işportaya satıyorlar... Savaşçılarada çok düşüyor ama büyücülere motorin az eşya veriyor bence. Şu ana kadar bir tane asa bile vermedi bana
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Valla benim yok cıkmıyor saheser.Nocomment yazdı:Merhabalar
Dediğinize göre tüm şaheserlere sahipsiniz . Bize çıkımıyor diyenlere duyrulur . Tebrik ederim![]()
Bence sistem size maraton ayakkabı vermeyi kafasına koymuş ama ne hikmetse siz tam o esnada büyücüde değilsiniz .) Evet inanın bana bu sizin şansızlığınız . Bence siz bu kararlılıkla er yada geç onuda bulursunuz .
Bol şanslar
yüzük kolye sadece oda 1 aylık artırıcı bitti ondan sonra düştü verem inceleyin hesabı.
Kaç sıgınak yapmış migrat yapmıs siz hakverin benim bana bir asa bile düşmedi kolye ve yüzük var. Onun dışında bir şaheser bile düşmedi.
2 şaheser sıgınaktan gelme migratan simdiye kadar bişi düşmedi sadece bir görev eldiveni aldım onla yetiniyom.
A R Z L O D O S
aynı sorun bızdede vardı
saglam bı grup topladık(hepsı de marodonsuz du
) bır gunde ıcın hep motor attık ve herkeze marodon ayakkabı cıktı
bence sende oyle yap ....
saglam bı grup topladık(hepsı de marodonsuz du
bence sende oyle yap ....
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames