Üyeliğe Yedek Kişi [ÖNERİ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Üyeliğe Yedek Kişi [ÖNERİ]

Mesaj gönderen bilinmez »

Merhaba üyelik çalınmalarının %90 anı bildiğimiz üzere başkalarına şifre vermemizdir buna engel koymak için şöyle birşey yapıyım dedim umarım hoşunuza gider ( lütfen peyint terk gibi laflar demeyin aceleye geldi öneriye bakın :D )

Resim

Arkadaşlar yedek kişinin şifresi derken o şifreyi biz veriyoruz adam o şifreyle giriyor.
Kullanıcı avatarı
lukasy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Re: Üyeliğe Yedek Kişi [ÖNERİ]

Mesaj gönderen lukasy »

Güzel fikir umarım yaparlar
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

bilinmez yazdı:Merhaba üyelik çalınmalarının %90 anı bildiğimiz üzere başkalarına şifre vermemizdir buna engel koymak için şöyle birşey yapıyım dedim umarım hoşunuza gider ( lütfen peyint terk gibi laflar demeyin aceleye geldi öneriye bakın :D )

Resim

Arkadaşlar yedek kişinin şifresi derken o şifreyi biz veriyoruz adam o şifreyle giriyor.
YEDEK KİŞİ BENİM OLMADIGIM ZAMNLARDA TÜM GÖREVLERDE KARŞI TARAFA ZORLUK CIKARSIN KÜFÜR ARGO KONUMASIN NASIL ÖNLENECEK:)) SEN EN İYİYSİ BABANA BİLE VERME HESABINI.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen bilinmez »

ARZLODOS yazdı:
bilinmez yazdı:Merhaba üyelik çalınmalarının %90 anı bildiğimiz üzere başkalarına şifre vermemizdir buna engel koymak için şöyle birşey yapıyım dedim umarım hoşunuza gider ( lütfen peyint terk gibi laflar demeyin aceleye geldi öneriye bakın :D )

Resim

YEDEK KİŞİ BENİM OLMADIGIM ZAMNLARDA TÜM GÖREVLERDE KARŞI TARAFA ZORLUK CIKARSIN KÜFÜR ARGO KONUMASIN NASIL ÖNLENECEK:)) SEN EN İYİYSİ BABANA BİLE VERME HESABINI.
O zaman enayi gibi verilsinde hesaplar çalınsın sonra çarlarım konular açılsın çarımı çalsınlar sonra bir mesaj soğuk su iç.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

harbiden peyınt terk :D
auril & DoubleLift

“Genel Etkileşim” sayfasına dön