Son günlerde sık sık karşılaştığımız terör olaylarından hepimiz rahatsızlık duyuyoruz . Yaklaşık 27 senedir , Yıl 1984 den beri bu böyle süre gelmektedir kimi sene 20 , Kimi sene 2000 kayıp vererek ülkemizi ŞANLI BAYRAĞI'mızı dalgalandırmak bir çok emek harcağıdınızı harcadığımızı biliyorum . Her ŞEHİT haberin de Bir ateş daha düşüyor yüreklere . Süreki bir şeyler yapmak istiyoruz her duyduğumuzda her gördüğümüzde birşeyler her seferinde farklı şeyler yapmak istiyoruz . İşte Tam bu hissiyatla bir şey hazırladım arkadaşlar ..
Çoğu zaman Oyundaki reklam panoları güncel konularla yenileniyordu kimi zaman yılbaşı kimi zamanda farklı olaylarla . Peki herbirimiz bunları görüyormuyduk yada bir dönüp okuyormuyduk . Bununla ilgili bir şey düşündüm Her oyuna girenin görebileceği her gördüğün'de bu VATAN İÇİN CANI'NI feda edebileceğini hatırlaması için ufak bir düzenleme .

Umarım Herşey'e Rağmen Tek Bir Yumruk Tek Bir Yürek Olabiliriz . Unutmıyalım Biz Hepimiz HZ MUHAMMED (S.A.V) in Ümmeti , Bu VATAN'ın Birer Asker'iyiz . .
VATAN SAĞOLSUN