ArkadaşLar ashabı kehf Coqumuz merak edıorduk.. bende oyle cok merak edıordum kullandım kudret doLumu yaparken ayaktayken karekter yüzde 2 doLum yapıor.. medı 15 yapınca yüzde 3 e cıkıor ws lerde asa oLdu ıcın cok etkıLı deyıL sılah tıpı asa yerıne... hafıf veya ağır oLsa sızcede daha ıyı OLmazmıydı ????
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
Tabi ki daha iyi olurdu.Asa vs lerde etkili değil. Örneğin:Bir inat kıranın vuruş gücüyle eşit olması gerekirdi en azından.Daha anlamlı olurdu. Hem asa görünüm bakımından pek güzel durmuyor.Ve inat kıranın görüntüsünün bile ashab'ı geçtiğini görüyoruz...
YeNiLMeZzZ Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN ! Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim. Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Arkadasım bız bu sıkayetı onerıyı yapımcılara 50 kez soyledık ama ark test etmıs onaylamıs bızı bııs anlamıyor sandıkları ıcın super dedıler cıktılar.. ama ben daha sahıcop kulanıpda memnunum dıyen gormedım .. helekı sıfanınnkı rezalet denecek bır sılah ... tıp desen tıp yok sılahda .. tek artı kudret rejenerasyonu .. ee sılah olarka kulanmak ıstesen asa zaten vurmuyor hasarı zehır dırek cop .. gerısını kullanıcı sensın kendın tamamla artık .. uretne tum arkadaslara gecmıs olsun
ACIKCASI BEN URETMEYI DUSUNUYORDUM HATTA PARA FELAN NE OLURSA OLSUN GOZDEN CIKARMISTIM AMA RESIMDEKI SEKLI GORDUNCE BIRDE YORUMLARI OKUYUNCA ISE YARAMAZ BISI OLDUGUNU SAYENIZDE ANLADIM. GIDER YENI BIR CAR ACAR :d PLI GOREVINDEN 2. INAT ALIRIM DAHA IYI :d
yakısmısta bencede güçlü ollmalıydı onca para malzemeleri bu asa kötüyse ozmn dierleri dahada berbattır geçmis olsun kardesim bi yandanda h. olsun bence hmn sat onu
FENERBAHÇEM
I'love youRealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ . Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )