gm ilgilenin ltfn
gm ilgilenin ltfn
ya aktarım yaptım mynet hesabımdan sobeye 3 aylık plus aldım gelmedı ve maden hesabımı aktarmak istedim aktivosyon gelmedi ve şimdi o hesaba ulaşamıyorum neden hep güncelden sonra bunlar yaşanıyor :?
Re: gm ilgilenin ltfn
Bende sustturulma almıştım o geldi bak :evil: susturulmalar geliyor plus paketler kalıyor.Bu nasıl iştir.
Delikanlı Pokemon toptan çıkmaz.
Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !
İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur...
Alayına Şifaaa!.....
Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !
İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur...
Alayına Şifaaa!.....
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
bendede oyle mk . Susturulmam geLıyo ama pLusum geLmıyo nasıL ıs Lan bu yapıyosanız adam akıllı ıs yapın yapmıyosanız Kapı surdaGarGaMeL yazdı:Bende sustturulma almıştım o geldi bak :evil: susturulmalar geliyor plus paketler kalıyor.Bu nasıl iştir.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- BlackDeath2
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Durduk yerde sus veriliyor. en ufak hatam yok. Zaten 1 saat girdim pat yine sus skm böle yönetimi.!!!
Uzaklaştırma durumlarında bu hesaptayım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Ben yaşadıkça sen çıldıracaksın.
bende seni oki ?BlackDeath2 yazdı:Durduk yerde sus veriliyor. en ufak hatam yok. Zaten 1 saat girdim pat yine sus skm böle yönetimi.!!!
- BlackDeath2
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Sen muhatapım değilsin kaybol!Mrxbaris yazdı:bende seni oki ?BlackDeath2 yazdı:Durduk yerde sus veriliyor. en ufak hatam yok. Zaten 1 saat girdim pat yine sus skm böle yönetimi.!!!
Uzaklaştırma durumlarında bu hesaptayım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Ben yaşadıkça sen çıldıracaksın.