Çemberli [Bakın bi]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Çemberli [Bakın bi]

Mesaj gönderen veym2 »

bu çemberlide gaffar herkesin canını sıkıyor gaffarın kesimini şu gmler bi koysada taktiklerini görsek bi ve gerçekten kesilebilcek bişeymi oldunu konuya destek çıkın belki koyarlar :)
Kullanıcı avatarı
1aldandim1234
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Çemberli [Bakın bi]

Mesaj gönderen 1aldandim1234 »

Evet gaffarı kesmek mümkün sadece yeteneklerınde hata yapmamak gerekıyor 2 büyücü daldıgı an canı 10 sn de 85 e ınıyor :lol: canı su gıbı ınen bır boss ama 75 ten sonra biraz zorluyor sana acıyorum yetenegınde tank dışı bırıne donuyor ve hıddetı 0 lıyor savascı naralsa bıle sıfacı can basarsa hemen ona bı vuruyor ve puff oluyor :D saptırma suresını ıyı ayarlamak lazım geçen gıttıgımızde 27 cana ındırdık gaffarı cekerken canı bı anda 85 oldu ben bıle anlamadım 2 vuruşta 1 canı gıdıyor :D yol savascısı gıbı bırşey gaffarın enerjısı aslında çok rahat kesılebılıcek bır boss ama yeteneklerı kullandıgında 0 hata yapmak gerekıyor 75 cana kdr çocuk oyuncagı 75 den sonra zorluyor ve 50 den sonra muthış bır dıkkat ıstıyor
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

1aldandim1234 yazdı:Evet gaffarı kesmek mümkün sadece yeteneklerınde hata yapmamak gerekıyor 2 büyücü daldıgı an canı 10 sn de 85 e ınıyor :lol: canı su gıbı ınen bır boss ama 75 ten sonra biraz zorluyor sana acıyorum yetenegınde tank dışı bırıne donuyor ve hıddetı 0 lıyor savascı naralsa bıle sıfacı can basarsa hemen ona bı vuruyor ve puff oluyor :D saptırma suresını ıyı ayarlamak lazım geçen gıttıgımızde 27 cana ındırdık gaffarı cekerken canı bı anda 85 oldu ben bıle anlamadım 2 vuruşta 1 canı gıdıyor :D yol savascısı gıbı bırşey gaffarın enerjısı aslında çok rahat kesılebılıcek bır boss ama yeteneklerı kullandıgında 0 hata yapmak gerekıyor 75 cana kdr çocuk oyuncagı 75 den sonra zorluyor ve 50 den sonra muthış bır dıkkat ıstıyor
Gmler koyaydı eydi ama ya :)
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Mrxbaris »

gmler kuklacıyla oynuyor :) şimdi onlar kuklacıyı test ediyor kuklacıya taktik geliştiriyorlar :D
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Mrxbaris yazdı:gmler kuklacıyla oynuyor :) şimdi onlar kuklacıyı test ediyor kuklacıya taktik geliştiriyorlar :D
Adam King dağılın beyler.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön