Bu şahsiyetsiz adam bana o çocugu anama ağır kufurler eden bir terbiesizdir mubarek ay bu terbiesizliği yapmayın lutfen ya bu oyun +13 gidin supercan oynayın mubarek ay da adamı ws de bi kere yendim die bu kdr kufur edilmez ki exxr fln ordaydı onlar da gordu bna ne kdr kufurler ettigini lutfen birazz daha terbieli olun unutmayın!
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır
Hastun Kabusxhastun
Hastun Kabusxhastun
umutdeniz
Re: Hastun Kabusxhastun
umutdeniz yazdı:Bu şahsiyetsiz adam bana o çocugu anama ağır kufurler eden bir terbiesizdir mubarek ay bu terbiesizliği yapmayın lutfen ya bu oyun +13 gidin supercan oynayın mubarek ay da adamı ws de bi kere yendim die bu kdr kufur edilmez ki exxr fln ordaydı onlar da gordu bna ne kdr kufurler ettigini lutfen birazz daha terbieli olun unutmayın!
Alo kardesm ne ara dedim ben öle birsey sana suc atma . . . kanıtın nerde hani foruma yükle resmi öle birsey yapdıysam böle birseye hakkın yok senin ve ben senin ile ws atmadım adam akıllı dur . ws ye karısma ve ben sana küfür etmedim sen bana küfür ettin fotoyu cekmedim dua et !
ılHastuNlı
Kabusxhastun
Hastunxşifa
Kabusxhastun
Hastunxşifa
Re: Hastun Kabusxhastun
Oha bu kadar yalancı olunmaz orda kaç tane insan warHastun yazdı:umutdeniz yazdı:Bu şahsiyetsiz adam bana o çocugu anama ağır kufurler eden bir terbiesizdir mubarek ay bu terbiesizliği yapmayın lutfen ya bu oyun +13 gidin supercan oynayın mubarek ay da adamı ws de bi kere yendim die bu kdr kufur edilmez ki exxr fln ordaydı onlar da gordu bna ne kdr kufurler ettigini lutfen birazz daha terbieli olun unutmayın!
Alo kardesm ne ara dedim ben öle birsey sana suc atma . . . kanıtın nerde hani foruma yükle resmi öle birsey yapdıysam böle birseye hakkın yok senin ve ben senin ile ws atmadım adam akıllı dur . ws ye karısma ve ben sana küfür etmedim sen bana küfür ettin fotoyu cekmedim dua et !
Mübarek aydayız
Şimdi ananın üzerine yemin et
Ben anamın uzerine yemin ediorm ki sen bana sovdun hemde bir suru laf soledin ben gıkımı çıkartmadım mubarek ay bi şey solemicem deidm deme lan !
umutdeniz