Mrb arkadaşlar ilk önce kendimi TAnıtıyım ben Sinancıkosmanlı(büyücü)
Arz Klanına mensubum bab-i Ali de lodolsarın çoklugu benim yeraltına girememin sorunu vardır. YeraLtına Giriş yeri neden 1 tane Ben akşamlarımı gircem yeraltına sadece yada klandan mı çıkayım buna anLAm veremedim.
Bence lodos ve arz KAlelerine yeraltı girişi olması gerek. İlla yeraltı ordan mı girmem gerek arkdaşlar bırakmıyorki
Hele sen bi büyücüysen işin daha zor lütfen aMa bu gidişte klandan çıkacagım...
YerAltı girşileri
1- lodos kalesi eminönü
2- arz Kalesi meteor
3-Baba Ali-meteor
bence bu daha iyi olcak
YerAltı GiriŞ beniM İÇin soruNU
- RocKBoysS
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
YerAltı GiriŞ beniM İÇin soruNU
Şehzade - Şehzadee - Gitaristanbul (BEYAZKÖŞK)
Şeehzade - Gitaristanbulblue (EMİNÖNÜ)
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: YerAltı GiriŞ beniM İÇin soruNU
Yeraltı gelmeden önce Eminönünden hiçbir LODOS'u salmazdınız Meteora gıcıklık yapmak paraylamı siz yaptınız bırakında biraz onlar yapsın.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- kackin
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Karşılıklı diyorsun yaniSAZOBALII yazdı:Yeraltı gelmeden önce Eminönünden hiçbir LODOS'u salmazdınız Meteora gıcıklık yapmak paraylamı siz yaptınız bırakında biraz onlar yapsın.
Son..
- RocKBoysS
- Sahaf Yardımcısı
Ali
O kp kasma derdi... Meteorda da arzlar fazla gezinemez; eminönü bankasının
oraya tek arz gidemez degil mi o ayrı bi konu. Ben Yeraltına gidecegim klanlar orda savaşamaz kaba durumu olmaz
işim kasmak orda benim Neden böyle bi engel olsun ki. O zaman yeni bi bölge açsınlar oraya giren savaş durumuna geçsin bu daha iyi bi mantık deil mi? Adam beni gördügü yerde saldırıyor belki işm var. Susturulmalar çogu bundan adam işi var dalıosun sana küfür ediyor bu sence anormal bi durum mu?
Sinancıkosmanlı, Kardeşxsinan
O kp kasma derdi... Meteorda da arzlar fazla gezinemez; eminönü bankasının
oraya tek arz gidemez degil mi o ayrı bi konu. Ben Yeraltına gidecegim klanlar orda savaşamaz kaba durumu olmaz
işim kasmak orda benim Neden böyle bi engel olsun ki. O zaman yeni bi bölge açsınlar oraya giren savaş durumuna geçsin bu daha iyi bi mantık deil mi? Adam beni gördügü yerde saldırıyor belki işm var. Susturulmalar çogu bundan adam işi var dalıosun sana küfür ediyor bu sence anormal bi durum mu?
Sinancıkosmanlı, Kardeşxsinan
- VicTorY
- Demirci Çırağı
39 lwllerde 10 15 kişi komutanda oturup tek bir lodosun geçmesi için bütün oyun beklerdiniz
Sonra sağlam bi savaşçı gelip şifacınızı kesince nereye kaçıcağınızı şaşırırdınız. Bırakın şimdide biz yapalım değilmi gerçi bizimki sizinki gibi değil 
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Sadece 39 lwl lerde mi ? Hidra açılır açılmaz biz görev almak için koşarken onlar komutanda geçeni kesmek için nöbet tutuyorlardı. Ben bunların hiç birini tasvip etmiyorum ama herkesin birazda kendisine bakması gerek
ruuhh / xxRUHHxx / OtHeRsxRuHH
Merhaba,
Bir klana mensup olmanın hiç bir zorluğu olmayacaksa, klana girmenin ne gibi bir anlamı olacak?
Evet bazı zorlukları, insanı çileden çıkaran bazı yanları yok değil bir klana mensup olmanın. Fakat klana girerken zaten bunların üstesinden gelebileceğinizi kabul ederek giriyorsunuz. Savaşa her an hazırım demektir klanda olmak!
Bu yüzden istekte bulunduğunuz konu lüzumsuz. Eğer ki üstesinden gelemiyorsanız, klandan çıkmak sizin için en uygunu olacaktır.
İyi eğlenceler
Bir klana mensup olmanın hiç bir zorluğu olmayacaksa, klana girmenin ne gibi bir anlamı olacak?
Evet bazı zorlukları, insanı çileden çıkaran bazı yanları yok değil bir klana mensup olmanın. Fakat klana girerken zaten bunların üstesinden gelebileceğinizi kabul ederek giriyorsunuz. Savaşa her an hazırım demektir klanda olmak!
Bu yüzden istekte bulunduğunuz konu lüzumsuz. Eğer ki üstesinden gelemiyorsanız, klandan çıkmak sizin için en uygunu olacaktır.
İyi eğlenceler
- RocKBoysS
- Sahaf Yardımcısı
İlla arzLAr böyle bi şey yaptı die sizdemi aynısı yapmanız gerekiyor... Bırakın bi yeraltına ineyim yaw Ama yok Anlayışlı
olmak gerekiyor ruh dedigi gibi biraz saygı...
olmak gerekiyor ruh dedigi gibi biraz saygı...
- aVeRaX
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Böyle bir şey için oyunda tek bir kural var,
KLANA GİREN KESİLİR.
Ağlama, yada klandan çık
KLANA GİREN KESİLİR.
Ağlama, yada klandan çık
Çetin Sönmez -
- RocKBoysS
- Sahaf Yardımcısı
Ne AGLAmsı adam klanda Görew yapmaya giderken kesiliyor bu ne oluyor..
Hiç kıvırmaya gerek yok bu klan savaşları da
bi uygunsuluk var. Arkadaşları klanda görew yapıyor mecbur oda gircek yolda giderken kesilir...
Hiç kıvırmaya gerek yok bu klan savaşları da
bi uygunsuluk var. Arkadaşları klanda görew yapıyor mecbur oda gircek yolda giderken kesilir...